Wkidk

Hvordan man kan reducere støv mide befolkning i dit hjem


Den meget ordene "støv mide" fremmane frygter disse dage. Mange af os er klar over, at deres tilstedeværelse er forbundet med nedsat luftvejssygdomme, udløser astma og andre allergi relaterede angreb. Reduktion støv mide befolkninger er nødvendigt at sikre din families sundhed. Husstøvmider lever af dødt hud, der er flager ud af kroppen. Som et resultat, er de sandsynligvis vil blive fundet i møbler, senge og andre husholdningsartikler objekter, der indsamler død hud.

Steps

Hvordan man kan reducere støv mide befolkning i dit hjem. Skift dit sengetøj regelmæssigt.
Hvordan man kan reducere støv mide befolkning i dit hjem. Skift dit sengetøj regelmæssigt.
 1. 1
  Skift dit sengetøj regelmæssigt. De fleste døde hud oprustning sker i og omkring din seng.
 2. 2
  Tilføj et allergen barriere for dit sengetøj. Spørg en specialist for præcise oplysninger om, hvad de skal købe.
 3. 3
  Vask sengetøj på mindst 55 grader celsius (131 grader Fahrenheit). Høj vandtemperatur er i stand til at dræbe husstøvmider, er det ikke muligt at stole på vaskemiddel alene. Hvis du foretrækker kolde vasker, tørre i direkte sollys.
 4. 4
  Vakuum sofaer, madrasser, lænestole og andre steder, hvor folk har tendens til at sidde hyppigt. Rengør dem regelmæssigt. Prøv ikke at sove på sofaen, det øger problemet.
 5. 5
  Steam rent regelmæssigt. Husstøvmider ikke kan overleve en damp rengøring. Men fugt ophobet i tæppe padding giver et ideelt miljø for husstøvmider trives, overveje så tørre rengøringsmetoder.
 6. 6
  Holde huset skadedyr fri. Døde skadedyr er en fødekilde for husstøvmider.
 7. 7
  Reducer dit barns udstoppet legetøj samling til én eller to favoritter. Placer dem, du holder i fryseren hver par uger til at dræbe levende husstøvmider.
 8. 8
  Overvej at ændre dit gulv. Gulvtæppet skaber en perfekt tilflugtssted for støv mide befolkninger. Hvis din familie lider af støv mide allergi eller astma, bør fjerne væg-til-væg tæpper være en prioritet nummer et, især i soveværelset zone. Udskift dine tæpper med:
  • Anti-allergifremkaldende tæpper
  • Trægulve
  • Fliser eller terrazzo gulv
 9. 9
  Brug garvesyre. Garvesyre er en naturlig måde at neutralisere allergener fra husstøvmider.
  • Du kan købe garvesyre pulver fra helsekost butikker og andre specialiserede udbydere. Drys det gavmildt end madrasser, sofaer, PET senge osv. for at hjælpe med at reducere allergen virkninger. kan du også brygge din egen løsning på en kop svag te at en gallon vand, spray tæppe derefter vakuum tre timer senere.
 10. 10
  Fugtig støv. Fjerkoste vil blot flytte fortrænge allergener i luften.
 11. 11
  Støvsuge regelmæssigt. Brug et vakuum med et HEPA-filter til at rense gulve og madrasser. Micro-filtre er vigtige, fordi de hjælper med at sikre, at støvet ikke bare recirkuleres i luften.
  • Hold din vakuum serviceret at bevare sin tilstand. Det anbefales også, at du forlader huset i en halv time efter støvsugning at lade støvet at bosætte sig.
 12. 12
  Udluft. Åbn windows at lade i frisk luft og reducere luftfugtigheden. Gør dette så ofte du kan.

Video demonstration


En video med Dr. Steve Rubinstein, et af flere i hans diskussion om husstøvmider.

Tips

 • Reducere alle overskydende elementer i soveværelset (f.eks bøger, tøj kurve, legetøj, bunker af tøj osv.) noget, der gør det svært at ren eller vanskelig at støv giver et hjem for husstøvmider. Prøv at lave en mimimalist soveværelse.
 • Direkte sollys dræber husstøvmider. Gør brug af det og hænge sengetøj, tøj, etc. Især luft tæpper og andre tunge sengetøj genstande og tæpper så ofte som muligt.
 • Husstøvmider trives i fugtige miljøer. Undgå befugtning hvis muligt.