Wkidk

Hvordan man kan hæve myggelarver for fiskefoder

Nogle fisk kræver levende mad for at overleve, nogle kræver levende foder til racen. Raising myg eller myg larver til dette formål er gratis, enkel at sætte op, og kræver minimal arbejde. Når du har fastslået, at gøre dette ikke vil på nogen måde overtræder selv de strengeste lokale love eller regler vedrørende den offentlige sundhed. Alt du behøver, er en spand, vand, og nogle solen.

Steps

Hvordan man kan hæve myggelarver for fiskefoder. Find en spand eller plastik tønde.
Hvordan man kan hæve myggelarver for fiskefoder. Find en spand eller plastik tønde.
 1. 1
  Find en spand eller plastik tønde. En 5 gallon spand vil arbejde, som vil en 50 gallon tønde. Det er muligt at opsamle 30-40 larver per dag fra en 35 gallon tønde.
  Et sort spand får varmere tidligere, men det kan blive for varmt i midten af ​​sommeren. Når temperaturerne nå en høj på 80 ° F, flytte spanden til et sted, der er i skygge hele dagen. Den indirekte sollys vil stadig tillade algerne at vokse. Alger er den vigtigste fødekilde for larverne.
  Alternativt kan du bruge en 5 gallon eller 10 gallon akvarium, så du kan se larverne bedre og nå dem, der undslipper til bunden af tanken. En akryl akvarium vil være mere egnet til udendørs brug.
 2. 2
  Sæt spanden udenfor og lade det fylde med regnvand. Eller, hvis det er vintertid, fyld den med sne til at smelte i varmere vejr. Hvis du fylder den med vand fra haveslangen, sørg for at bruge en dechlorinator at neutralisere klor og kloramin. Klor vil forhindre algevækst, hvilket vil fratage larver af fødevarer.
 3. 3
  Sæt spanden i solen. Dette vil opvarme vand og lad alger at vokse. Du vil have din vand til at ligne grøn ærtesuppe. Alger vokser på siderne af spanden er ikke, hvad dit larver spiser. De har brug for de alger, der gør vandet grønt.
 4. 4
  Vent midges og myg lå bittesmå redningsflåder med mørkebrune æg (om størrelsen af en sesamfrø) på overfladen af vandet. Hvis du kan finde de små, 3mm fodbold-formet, mørk brun æg flåder, du har fundet en bonus! Put disse i din tank og fisk vil spise wigglers da de udklækkes i vandet, normalt inden for 48 timer. Hvis du ikke flytte dem til akvarium, vil de klækkes og larverne (aka "wigglers"), vil vokse og spise alger. Da larverne modne, bliver de komma-formet med to små antenner. Når de når denne form, skal du sørge for at fodre dem til din fisk.
 5. Husk, wigglers gå fra æg, til vand larver til pupper ("tumblere"), og derefter til at flyve voksen. Uanset hvad du gør, lad dem ikke nå den flyvende voksne scenen som myg og nogle myg ikke kun et irritationsmoment, men de kan overføre sygdomme til både dyr og mennesker. Se advarsler nedenfor.
5
Net larver hver par dage til at forhindre dem i at udvikle sig til pupper (og derefter i myg eller dansemyg). Jo varmere vejr, jo hurtigere vil de udvikle sig. Mens du er ved det, kigge efter andre kilder til stillestående vand, hvor larverne kan udvikle (gamle dæk, indkørsel vandpytter, ufiltrerede fiskedamme, tomme urtepotter og ethvert element, der kan holde vand i mere end et par dage ad gangen). Net ud larver og dumpe vand, så myg ikke yngler der længere. Se afsnittet Advarsler nedenfor. Net ud larver ved hjælp af en artemia nettet. Nettet er meget fint og ligner t-shirt materiale. En regelmæssig fiskenet kan ikke arbejde så godt, fordi larverne kunne glide gennem hullerne. bruge en eller flere skovle (én tom, den anden (r) fuld af vand og myg). Sæt fiskenet på kanten af den tomme spand og hæld hele indholdet gennem nettet, lade vandet løbe ind i den tomme spand. Alle larver af en vis størrelse vil blive skeined tilbage og kan gives til din fisk. Alle dem for lille vil glide igennem og fortsætte med at vokse ud. Ved hjælp af denne metode, vil du nødt til at indsamle mindst hver anden dag, selv hvis du er meget træt den dag, så du ikke tillader udvikling af pupper og voksne myg eller dansemyg.

Tips

 • Nogle gange vil du finde små hule myg formede flydere. Disse er skind. De er ikke døde larver. Larverne har brug for at kaste deres skind ligesom andre insekter.
 • Voksne myg og myg ser meget ens, og det gør deres larver. Det tager et mikroskop og højt uddannet biolog at se forskel. Nogle myg larver flyder på overfladen ligesom myg, nogle myg larver er røde og sidde på bunden af ​​spanden.
 • Hvis du hellere vil ikke hæve myggelarver selv, tjekke din dyrehandel. Frysetørret myg larver (ofte sælges som "blod orme"), er tilgængelige i krukker. Undgå at røre dem med huden, da de kan forårsage en allergisk reaktion. I stedet håndtere dem med en pincet eller ryste et par ind i en større tank eller dam.

Advarsler

 • Sørg for at høste larver hver dag for at holde befolkningen nede. Sørg for at fange pupper ("kommaer"), fordi de vil luge inden for 48 timer.
 • Være ansvarlig. Tillade myg og myg at nå modenhed indebærer farer for dig, din familie, dine naboer, dine kæledyr, og dyreliv. Nogle trusler at være opmærksom på (og undgå):
  • Encephalitis: Mennesker
  • West Nile virus: mennesker, heste, fugle og andre dyr
  • Malaria: mennesker (Anopheles myg, de berygtede malaria vektorer, er almindelige i Nordeuropa såvel som på verdensplan)
  • Hjerteorm: hunde og katte
 • Brug en ny eller ren fødevaregodkendt spand. Brug ikke en, der har holdt maling, tjære eller andre kemikalier, da de kemikalier vil forgifte alger eller larve. Selv hvis du rense det, vil spor af kemikalier stadig være der.
 • Nogle lande tillader ikke opdragelse larver, især i Sydøstasien. Lande som Singapore og Malaysia har meget strenge love om at hæve myg og krænkelser er strengt straffet.