Wkidk

Hvordan man kan hæve kaniner for fødevarer

Tamkaniner er højt værdsat for deres lavt fedtindhold, lavt kolesterol og proteiner af høj kvalitet. De er helt hvidt kød. Kanin sammenligner meget positivt til kylling, kalkun og nogle fisk for sine gavnlige sundhedsmæssige dyder og dets tilpasningsevne.

Steps

Hvordan man kan hæve kaniner for fødevarer. Kanin avlsdyr kan fås fra mange forskellige kilder.
Hvordan man kan hæve kaniner for fødevarer. Kanin avlsdyr kan fås fra mange forskellige kilder.

Raising kaniner

 1. 1
  Kanin avlsdyr kan fås fra mange forskellige kilder. En god måde er at gå til en retfærdig, hvor der er kaniner og kontakte ejerne, der normalt er opført på showet sager.
  • 3 til 4 kuld på 5 til 10 unge kan blive kastet af en sund, modne kvindelige (DOE) hvert år.
  • En han (sorteper) kan servicere op til tyve til tredive gør, men for at holde genpuljen sundt, bør du have en sorteper for hver 5. gør. Sørg for at holde optegnelser af, som ikke er avlet af hvilke bukke, og holde dreje dyrene til at holde genpuljen så stort som muligt.
  • De bedste kødracer er Californien og New Zealand eller en kombination af de to. De fleste betragter den flamske Giant uegnet til en kød kanin, grundet kødet til knoglevæv, også mængden af ​​indtaget foder til kød forholdet. Det er okay at krydse med en New Zealand til kødproduktion.
 2. 2
  Få den rigtige pen. Pennen skal være mindst 5 meter med 6 fødder til denne store race, men lidt mindre for de mindre racer. Kaniner har brug for plads! Gulvet skal være lavet af et robust trådnet med omkring 3/4 tommer firkantede huller til at rumme ekskrementer og urin. Må give kaninen et andet sted at stå, dog. Stående på wire fuld tid kan skade en kanin fødder. En fuld bakke eller kasse fuld størrelse af gulvet af pennen med alle fire sider omkring 2 1/2 inches høj bør gled under pennen at fange animalsk affald. Denne bakke skal tømmes en gang om ugen og skyllet med et desinfektionsmiddel. Vær forsigtig, når du bruger blegemiddel, da det vil reagere med urinen og afgiver en skadelig gas!
  • En solid rum omkring 1 1/2 meter lang og 1 1/2 meter bred bør medtages i pennen for at give doe privatlivets fred, mens hun har sin unge. dette vil holde dødeligheden for de unge ned til en stor udstrækning. Vær sikker på der er masser af tørret hø i pennen, når hun er "due".
 3. 3
  Vid, at hunkaniner vil opfatte som helst de har en "encounter" med et buk. Der er ikke nogen sæt estrous periode.
  • Den unge skal adskilles fra moderen på omkring 6 uger.
  • Det doe er klar til avl umiddelbart efter adskillelsen fra hendes unge.
  • Kaninen graviditet periode er 28-30 dage, med doe i stand til at parre sig inden for få timer fødslen. Dog er det tilrådes at vente en måned, så for ikke at overtire hende og drastisk forkorte hendes levetid.
 4. 4
  Pennen skal møbleret med rent vand hver dag. Vandet skal være indeholdt på en sådan måde, at dyret ikke vil forurene det med sin krop affald. Hvis der i en åben beholder, bør det løftet, så at toppen er mindst 4 inches over gulvet. Konventionelle vandflasker arbejde meget godt også (undtagen vinteren).
 5. 5
  Feed en god kvalitet hø. Vær sikker på, det har en sød lugt, og har ikke været vand beskadiget og mugne. Rødkløver og kællingetand synes at være den mest foretrukne af kaniner, men de vil også gøre godt på lucerne, Kentucky bluegrass timothe, og en blanding af indfødte græsser.
 6. 6
  Hø skal være indeholdt i et gitter krybbe eller rick at holde det fra at blive forurenet med dyrets affald. Må ikke over foder hovedsalat. Enhver friske grønne fødevarer såsom salat fra butikken eller græs fra værftet kan give din dyr diarre! Men hvis de bliver introduceret til græs eller ukrudt gradvist, kan de nyde dem regelmæssigt med nogen skade. Det er den pludselige ændring af fødevarer, der er mest skadelige. Også med frit valg hø, vil dyrene regulerer meget af deres egne spisevaner.
 7. 7
  En anden fodring mulighed kan være at bruge kalv manna sammen med kanin pellets, eller "kanin mad". Medicineret kalv pellets, til rådighed til en foderfabrik, som mælkeproducenter hyppige, kan hjælpe med at holde dine kaniner fri diarré. De vil koste dig mindre end de "bunny" pellets per pund, men kan bidrage til overforbrug af antibiotika og er ikke tilgængelige i alle byer. Meget vigtigt: Når du er klar til slagter, placere dine dyr i et særligt rent miljø for 2 uger før slagtning og fodre dem konventionelle kanin pellets snarere end det medicinerede kalv mad til at rydde kaninerne fra virkningerne af den anti-biotiske som er i læggen fødevarer. Husk disse kaniner vil ikke blive betragtet økologisk, som er et personligt valg.

Nyder 'payoff'

 1. 1
  Den første er at sælge dem til en kød forarbejdningsanlæg, den anden er at slagtning og slagter dem til eget brug, eller for at sælge kødet, efter at du har behandlet den.
 2. 2
  For at finde en kød forarbejdningsanlæg er den bedste ting at gøre gå til forskellige købmandsforretninger og spørge, hvor de køber deres kød fra. Forklar, at du tænker på at hæve kaniner og forsker markedsmulighederne. Mange af dem vil være glade for at hjælpe dig.
 3. 3
  Når du har fundet flere markeder, der måske køber dit produkt, kan du kontakte dem og se om de ville være villige til at købe levende dyr fra dig. Hvis det er muligt, oprette en kontrakt med dem til at producere, hvad du føler, du er i stand til.
 4. 4
  Visdom fortæller os, at du bør have en god lyd forretningsplan udarbejdet før du selv begynder at rejse en enkelt kanin.
 5. 5
  Til slagtning to klodsede snore tillægger en bar omkring 2 meter over dit hoved, og omkring 2 meter fra hinanden. Den nedre ende af snorene skal have en skridsikker knude på hver af dem.
  • Du skal bruge en 12 "til 18" længde på 1/2 tommer rør til at dræbe dyret. Du skal også bruge et stærkt skærpet kniv til huden og eviscerate dyret. Du skal bruge en gryde til at placere kroppen af ​​dyret i efter du har flået og udtaget den.
 6. 6
  Fjern dyret fra sit bur, gribe den af begge bagben med den ene hånd, og indsæt et af sine bagben, på tå afslutningen af den fælles, men lige under den første fælles, i en af de knuder, således at den mave vil ende op over dig.
 7. 7
  Slip den anden fod i den resterende slip knude samme.
 8. 8
  trække sin hals lige ud pull>. Hvis du har gjort denne ret, dyret er for alle henseender, døde.
 9. 9
  Med din skarp kniv, fjerne hovedet, være omhyggelig med at holde blodet fra at komme på dig. Giv kroppen lidt tid til at bløde ud
 10. 10
  Med din skarp kniv, fjerne de forreste fødder.
 11. 11
  Hud dyret efter om du vil gemme skindet eller skjule. Kaniner er meget nemme at huden. Hvis du ikke vil gemme skjule, blot klippe en slids i den lille af ryggen, og træk den nederste del ned og væk.
 12. 12
  Skær halen af tæt på kroppen, skære huden omkring fødder haserne. Udskærer hud fra fødderne til maven på hver side, derefter udskærer huden (men ikke i maven) på ned til enden.
 13. 13
  Når huden er slukket udskærer maven kød fra skridtet på op igennem, og en del brystkassen gennem brystet plade på op til halsen.
 14. 14
  Ved hjælp af din skarp kniv, skære gennem den forreste del af skinkeben, pas på ikke at skære ind i endetarmen, som vil blive fyldt med afføring.
 15. 15
  Fjern alle visceral stof fra kroppen.
 16. 16
  Redde, hvad indre organer, som du ønsker, såsom hjerte, lever og nyrer.
 17. 17
  Skær hver bagben, forlader det i skridsikker knude.
 18. 18
  Placer slagtekrop i beholderen og chill straks. Du kan gemme kød til senere rengøring, indkvarteringen, slagtning, køling, madlavning eller frysning.

Generel kanin information

 1. 1
  Modne bukke bør ikke opbevares i samme sti, som en eller begge vil blive kastreret af den anden.
 2. 2
  Kaniner er følsomme over for meget varme, og pennen skal være nedtonet og godt ventileret om sommeren.
 3. 3
  Om vinteren bør pennen være beskyttet mod vind, og de ​​fleste af dens skærm områder der skal dækkes. Vær sikker på at holde masser af hø eller halm i stien til strøelse.
 4. 4
  Kaniner bliver kønsmodne et sted mellem 6 og 10 måneders alderen, afhængigt af racen. Mindre racer modnes hurtigere end større.
  • Følgende racer vil veje ca så meget når den er fuldt modne, Netherland Dwarf 2 1/2 £, Jersey Wooley 3 1/2 £, Holland Lop £ 4, Mini-Rex 4 1/2 £, Hollandsk 5 1 /.... 2 £., Havana 5 1/2 lbs., Florida White £ 6., Mini Lop 6 1/2 lbs., Rex 9 £., Palomino, 10 lbs., Satin £ 11., New Zealand 11 lbs., Fransk lop 12 £., flamske Giant 13 + lbs.
 5. 5
  Pellets skal fodres til kaniner i de følgende dele, dværge 1/2 kop per dag, mini-lops 3/4 kop om dagen, større kaniner 1 kop om dagen, flamsk gigantiske 1 1/2 kopper om dagen.
 6. 6
  Rengør hver sti mindst en gang om ugen, at smide ud alt strøelse, og erstatte det med nye, rene strøelse.

Tips

 • At håndtere en kanin, gribe en håndfuld af løs hud over den øverste del af skulderbladene. Kaniner har meget skarpe tånegle på deres bagben, og de kan påføre smertefulde ridser på dig, hvis du ikke er forsigtig. At praktisere løfte en kanin, bruge en handske med en lang spidsrod om ophævelse side og en frakke eller tung foret shirt. Du vil snart lære at løfte en kanin bare bevæbnet ved at observere hvor at holde dit håndled og arm, som vil være så tæt på dyrets krop som muligt, og med din underarm så tæt på centrum af sin rygrad til sin fulde længde som muligt.
 • Kaniner må aldrig løftes ved deres ører, da det gør ondt dem og skader deres ører!
 • Hvis du har adgang til en 900 + fps luftgevær og er en god skytte, er det et godt alternativ metode til at dræbe en kanin, men du skal sigte efter hovedet, hvis du ønsker en one-shot dræbe.
 • Hvis du agter at bruge en luft riffel til at jage kaniner sørg for at bruge jagt pellets, som har en spids i modsætning target pellets, som har en bred, afrundet spids.
 • Lejlighedsvis, vil kaniner, som enhver anden lagomorph, udvikler længere tænder, end de har brug for. Holde skrot vil umalet tømmer i deres bur i høj grad hjælpe med at holde deres tænder passende længde som vilje filialer. Hay, gør også, men ser som kaninen whittles ned tømmer dagligt viser, hvor meget de virkelig elsker og har brug for at tygge træ. Gør dette vil forhindre dig i at skulle trimme deres tænder. Men hvis du finder du har brug for, det er forklaret nedenfor.

Længere tænder er forårsaget af mangel på tilstrækkelig grove fødevarer at holde deres tænder slibes ned eller fra en tilstand kendt som malocclusion. Lagomorfer er stadigt stigende deres tænder ud længere, som vi gør vores fingernegle. Dette kan være et problem, hvis de ikke er korrekt trimmet. Brug et par store toenail snippers eller et lille sæt af bidetang til at trimme ekstra lange tænder og lindre dyret yderligere nød og gøre det muligt for dem at spise ordentligt. Det vil ikke skade dyret som det ville du eller jeg, fordi de er bygget anderledes i denne henseende. Deres tænder vil fortsætte med at vokse på ud igen.

 • Tame kaniner generelt ikke vil bide dig, med mindre hunnen er gravid. Derefter kan nogle være meget beskyttende overfor sig selv og deres bure. Harer er en anden sag og kan bide på andre tidspunkter, end når gravid.

Advarsler

 • Brug aldrig kanin lever for mad, hvis de har hvide pletter i dem. Brug kun hvis de er af en klar, mørk farve. Sørg for at fjerne galde sæk fra leveren.
 • Må ikke slagtning eller slagter, hvis du har et åbent sår eller snit, for at undgå infektioner.
 • Vask dine hænder før og efter slagtning eller slagtning for at undgå infektioner.
 • Når du er færdig med dit luftgevær til at slagte kanin (r) skal du sørge for at opbevare din luft riffel og ammunition i et godkendt pistol sikker.
 • Hvis du agter at bruge en luft riffel at slagte kaninerne sørg for at du ikke sigte på luftgevær på nogen.
 • Kun indlæse og sigte din luftgevær på kaninen når de er klar til at slagte en kanin.