Wkidk

Hvordan man dyrker en Ficus benjamina

Mens Ficus benjamina er berygtet for at være vanskelige at dyrke, er det muligt at hæve et sundt træ. Bare følg nogle enkle retningslinjer, og dit træ vil have de bedste chancer for et langt liv.

Steps

Hvordan man dyrker en Ficus benjamina. Ficus benjamina nyder indirekte lys, så skal du ikke placere den i et vindue, hvor det bliver mere end en time eller to af sol hver dag.
Hvordan man dyrker en Ficus benjamina. Ficus benjamina nyder indirekte lys, så skal du ikke placere den i et vindue, hvor det bliver mere end en time eller to af sol hver dag.
 1. 1
  Ficus benjamina nyder indirekte lys, så skal du ikke placere den i et vindue, hvor det bliver mere end en time eller to af sol hver dag.
 2. 2
  Vand kun, når de øverste 2-3 cm af jordbunden er tør.
 3. 3
  Befrugte let, ved hjælp af en opløselig blanding. Godt rådnet kompost er en dejlig topdressing, men vil ikke give alle de næringsstoffer, din stueplante kræver. Du bør gøde din plante hver to uger til en måned eller så i sommeren, men ikke om vinteren.
 4. 4
  Beskær kun når det er nødvendigt for at holde træet fra floppe over. Alternativt kan du bruge børnehave bånd til satse træet.
 5. 5
  Hvis du har en flettet træ, kan du vælge at beholde fletning eller ej. Det er flettet som en typisk 3-streng fletning. Enten beskære off sidegrene eller inkorporere dem i et af de tre hovedområder. Du kun ønsker at flette det nye træ, der er fleksibel nok til at bøje ind i fletningen. Tving ikke dine grene, eller de vil bryde. For at holde de nye fletninger bliver for løs, kan du bruge planteskole bånd.

Tips

 • Alle F. benjamina mister deres blade fra tid til anden. Leaf drop typisk sker i efteråret, men stueplanter kan fortolke efteråret på forskellige tidspunkter. Dette vil afhænge af dit hus temperatur osv. Bare fordi alle bladene er væk betyder ikke dit anlæg er død. Hold op med din vanding og gødskning tidsplan, og du bør se nye blad vækst inden for en uge eller to.
 • Hvis du har brug for at genplante, forventer en samlet blad dråbe. Da F. benjamina ikke kan lide at blive flyttet, bevægelsen i løbet af en genplante kan sende træet i chok. Den bør komme med nye blad vækst inden for to uger.
 • Hvis dit træ er i en mindre gryde (under 30 cm), vil du ønsker at vand, når de øverste 2-3 cm af jorden er tør. En større potte skal have lov til at tørre ud af mere.
 • Se også Sådan vælger du en Ficus benjamina
 • Holde værelset ved en temmelig konstant temperatur gennem året, lidt varmere i løbet af dagen (ideelt omkring 20 ° til 23 ° C) end om natten (ideelt omkring 16 ° til 18 ° C). Temperaturer under ca 10 ° C, kan dræbe planten.

Advarsler

 • F. benjamina er tilbøjelige til mealy bug og skala. Kig efter hvide klumper, der ligner bomuld på ryggen af ​​bladene, og hvor grene mødes - det er mealy bug. Scale er ekstremt små brune fejl, der gør planten føler klæbrig og give efterlader en blank glans. Hvis du har en af ​​disse, kan du sprøjte dit anlæg hver tre til fem dage med en blanding af tyve dråber opvask væske (sørg for at det ikke er anti-bakteriel) til en liter vand. Spray hele planten, især under bladene for fire til seks uger.
 • Ikke over-vand. Dette er den # 1 dræber de fleste stueplanter, herunder F. benjamina.
 • Når du køber et nyt anlæg, ikke købe det på en meget kolde dag - flytte den fra butik til bil, og bilen på hjemmet, kan dræbe planten, hvis temperaturen er under 10 ° C. Også aldrig køre med det afsløret i en åben pick-up, vil vindhastigheden skabt af kørsel tørre ud og dræbe bladene.
 • Hvis din F. benjamina bliver for meget sollys, bladene vil blege til lys grøn til gul.
 • F. benjamina antipatier overdreven bevægelse. Hvis det er nødvendigt at flytte dit træ, så gør det med blide bevægelser. Du ønsker ikke at bare snuppe og skubbe potten, selvfølgelig.