Wkidk

Hvordan man bruger en gaffel og kniv korrekt

Det er nemt at ligne en primitiv jæger, som du hacke løs på din mad med kniv og gaffel. Men på middagsselskaber, på en restaurant eller i formelle lejligheder, du ønsker at bruge disse redskaber i den klassiske måde. Det er ikke svært, selvom det kan føles akavet i starten.

Steps

Hvordan man bruger en gaffel og kniv korrekt. Til at begynde med, gaflen er på venstre side af pladen og kniven er på højre side.
Hvordan man bruger en gaffel og kniv korrekt. Til at begynde med, gaflen er på venstre side af pladen og kniven er på højre side.
 1. 1
  Til at begynde med, gaflen er på venstre side af pladen og kniven er på højre side.
 2. 2
  At skære i emner på din tallerken, samle op og holde din kniv i højre hånd. Pegefingeren er hovedsagelig lige og hviler nær bunden af ​​den øverste, stumpe side af klingen. De andre fire fingre wrap omkring håndtaget.
 3. 3
  Hold gaflen i venstre hånd. Tænderne (stikben) står væk (nedad) fra dig. Pegefingeren er lige, og hviler på back-siden i nærheden af ​​hovedet af gaflen, (men ikke så tæt du er i fare for at røre maden.) De øvrige fire fingre wrap omkring håndtaget.
 4. 4
  Bøj håndleddene, så dine pegefingrene peger ned mod din tallerken. Dette gør spidsen af ​​kniv og gaffel også pege mod pladen lidt.
 5. 5
  Hold maden med gaflen, ved at påføre tryk gennem pegefingeren. Skær med kniven, på samme måde.
 6. 6
  Medbring smallish bits af fødevarer på munden med gaflen. Gentag. (Hvis du skal vinkle elementet, eller læber / tænder, for at få det ind i din mund, hvis det er for stort.)
 7. 7
  Ris og små emner er samlet op af gaflen i en lille øse måde, snarere end knivstikkeri på. (Altid undtagelser, noget som ruller er svært at holde på gaflen.)
 8. 8
  Der er ingen grund til at bruge kniven at aflede elementer til gaflen, især bagsiden af gaflen. Må ikke bunke elementer på bagsiden af ​​gaflen, som hvis det var nogle type kunstværker. Vend gaffel over.
 9. 9
  Prøv at lægge redskaber ned begge sammen i en vinkel, når du er færdig, ved et fra 11:00 til 04:00 positionering. Dette er meget mere ønsket end hovedet, fyrer pladen, eller på siderne, ligesom en bro. Kun gøre dette når du er færdig med måltidet, under måltidet for en pause sted gaffel og kniv i en X-formation på pladen. Dette signalerer tjeneren, at du ikke er færdig.
 10. 10
  Det vigtigste punkt her er ikke at være i en fart. Kør langsommere. De redskaber er fastlagt ofte og ikke holdt i knytnæver. Gaflen er aldrig give slip. Nyd det.

Advarsler

 • European Style: Kniv i højre hånd, gaffel i venstre hånd, der holder mad. Efter et par mundrette stykker mad er skåret, sted kniv på kanten af ​​pladen med knive står i. spise mad ved at skifte gaffel til at højre hånd (medmindre du er venstrehåndet).
 • Continental / European Style: Kniv i højre hånd, gaffel venstre hånd. Spis mad med gaffel stadig i venstre hånd. Forskellen er, at du ikke skifter hænder du spiser med din gaffel i venstre hånd, med stikben svungne nedad.
 • Må ikke holde dine albuer ud! Lære at holde dem i mod siderne af kroppen. Ellers kan du måske banke din nabo!