Wkidk

Hvordan man åbner en øl flaske med en lighter

Er det ikke irriterende, når du har en god flaske øl, når du er tørstig og varmt, men ingen oplukker? Men hvis du har en blød plast lighter og nogle fingre, kan du pop, at sucker åbne nemt.

Steps

Hvordan man åbner en øl flaske med en lighter. Brug den nederste ende af lighteren for at fjerne låget, ikke metaldelen.
Hvordan man åbner en øl flaske med en lighter. Brug den nederste ende af lighteren for at fjerne låget, ikke metaldelen.
 1. 1
  Hold øl tæt på låget i den ene hånd. Kløften mellem dine fingre og læbe af flasken cap skal være lidt mindre end bredden af ​​din lighter. (En lettere er omkring 3 inches (7,5 cm) høj, 3/4 inches (2cm) bred og 1/4 tomme (6,35 mm) tyk.)
 2. 2
  Brug den nederste ende af lighteren for at fjerne låget, ikke metaldelen. Hold metalende af lighteren fast i din anden hånd på samme måde, som du holder en kasse kutter.
 3. 3
  Slap hånden på øl, resten den ene kant af lighteren på siden af din tættest på låget mellem to af knoerne (for eksempel den mellemliggende falanks din pegefinger), og tryk ned nok på til at smutte anden kant op under den fælles landbrugspolitik. Bunden af ​​lighteren bør nu stå op lodret mellem din finger og læben af ​​flasken cap, fanget i et gab på 3/4 af en tomme (2cm) mellem din finger og hætten.
 4. 4
  Klem ned på øl, og du skal føle en kant af lighteren grave i bøjet musklen mellem din på siden af din finger og den anden kant bør nu skubber op på låget får det til at grave i blød plast kant din lighter. De fleste af den kraft, der kræves for at poppe låget af flasken kommer lige fra klemme øl, så hvis du ikke føler et stort pres på din finger, starte forfra med fingrene bare lidt tættere på hætten.
 5. 5
  Mens klemme meget hårdt på øl for bare et øjeblik, tryk ned på metallet enden af lighteren. Dette vil få lettere at bøje læben af flasken hætten ud væk fra ølflaske. Hvis alt går godt, vil hætten flyve, men hvis det lykkes dig at i det mindste bøje hætten lidt, du laver godt, bare starte igen på den anden side af hætten og lirke den side væk fra flasken også.
 6. 6
  Tip: Brug den store kno på din pegefinger som din omdrejningspunkt. Jeg har fundet dette kan mere sandsynligt føre til en champagne-stil "pop" med hætten flyvende mere end ti meter op i luften (fra flaske). Det er en stor fest trick:-)

Tips

 • Brug det andet ben fra spidsen af ​​pegefingeren, fordi musklen er temmelig hård.
 • I stedet for nysgerrige hele vejen rundt om låget, optimere din teknik ved tørring fra dine hænder og tørrer væk kondens på ølflaske.
 • Hvis du kan klemme virkelig hårdt, vil hætten flyve uden selv nysgerrige på det: så kan du endda gøre det trick med en hård lighter.
 • Hvis du ikke har en lighter, kan du bruge en anden uåbnet flaske øl som løftestang. Når du er færdig de første fem, kan du tage en af ​​de flaskekapslerne og sætte det tilbage på en tom og bruge, at man til at åbne den sidste flaske.

Advarsler

 • Må ikke kvalt op på lettere og ikke skubbe lysere mod øl. Hvis du gør, og lighteren ikke springer hætten i første forsøg, kan du klippe din kno på låget.
 • Når du lærer dette trick, vil du være i stand til at åbne en ølflaske med noget. Brug ikke en metalgenstand til at åbne øl på denne måde, da det kan chip toppen af ​​flasken, hvilket får drinker at skære deres læber på glasskår.
 • Lighteren kan briste, hvis presset for hårdt, næsten altid er på grund af presset af for eksempel at smide en lighter på jorden. Men hvis du har fået en meget stærk greb, og du snap lighteren, være forberedt til ringen for ørerne!

Ting du behøver

 • En flaske øl
 • En blød plast lighter