Wkidk

Hvordan laver vafler

Så længe du har en ævle jern, der er ikke noget for kompliceret om at gøre dem selv. Vafler bages ved hjælp af en ævle jern. Vaffeljern er typisk elektrisk selvom ældre vaffeljern blev brugt til at bage på toppen gaskomfurer. Nogle ældre jern blev endda brugt i pejsen. Ævle fabel siger en pansret ridder satte sig på pandekagedej danner den velkendte nettet. Ævle blev født. Vafler er gode til morgenmad, frokost, middag eller endda som en snack. Den tidlige isvaffel angiveligt blev bagt og dannede hjælp ævle brød.

Ingredienser

 • 2 kopper (470 ml) ubleget, alle formål, wienerbrød eller kage mel. Du kan erstatte hele hvede wienerbrød mel op til halvdelen af ​​dette beløb. Brug ikke brød, mel til vafler.
 • 1 teskefuld (5 ml) salt (valgfrit)
 • 2 teskefulde (10 ml) bagepulver
 • 2 spiseskefulde (30 ml) sukker
 • 5 æg, adskille æggeblommer og hvider
 • 1 1/2 kopper mælk (355 ml)
 • 2 til 5 spiseskefulde (30 - 75 ml) af smeltet smør eller olie. Mere olie vil gøre crispier vafler. Mindre olie vil gøre dem mere kage-lignende.
 • 1 til 2 teskefulde (5 - 10 ml) vanille ekstrakt (ekstraudstyr)

men det warm nice nogle af dem kan være shef

Steps

Hvordan laver vafler. Forvarm vaffeljernet.
Hvordan laver vafler. Forvarm vaffeljernet.
 1. 1
  Forvarm vaffeljernet. Sæt den i, og sørg for den er tændt eller drejes op til en temperatur, alt efter hvordan jeres virker.
  • En god test af temperaturen er at lade en dråbe eller to af vand falder på pladerne af vaffel jern. Dråberne bør syde og danse i 2-3 sekunder, før forsvinder. Hvis dråberne sidde der meget længere end det, vaffeljernet er ikke varm nok endnu. Hvis de forsvinder på mindre end et par sekunder, kan vaffeljernet være for varmt.
 2. 2
  Bland alle de tørre ingredienser (mel, salt, sukker og bagepulver) i en medium-stor skål. En måde at gøre dette på er at tilføje salt, sukker og bagepulver til melet, som du finkæmme.
 3. 3
  Adskil æggene. Æg separatorer, som denne, hænge i blommen, mens du hælder det hvide. Det er også muligt at bruge halvdelen af ​​æggeskallen til at gøre det samme.
  • Det er okay at forlade lidt af æggehviderne i med æggeblomme, men ikke får nogen blommen i med æggehvide. Æggehviderne vil ikke skum korrekt, hvis der er endda en lille blomme i dem.
 4. 4
  Pisk smør eller olie-og æggeblommer i en separat skål. Når du er færdig, tilsæt mælken.
 5. 5
  Pisk æggehviderne indtil cremet i en anden separat skål. Joy of Cooking beskriver retten scenen som "stiv, men ikke tør." Du kan bruge en wire piskeris, som vist her, eller bruge en piskeris, hvis du har en. Enten måde, målet er at piske æggene i en skum.
 6. 6
  Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld i æggeblomme blandingen.
 7. 7
  Rør æggeblomme blandingen i de tørre ingredienser, indtil alt er fugtig. Den dej kan være lidt klumpet, men lad ikke tørre pletter eller klumper, der er for store. Sørg for at røre hele vejen til bunden af skålen.
 8. Det er vigtigt ikke at over-mix lagkager der er baseret på bagepulver. I modsætning til, når du bager en yeasted brød, behøver du ikke ønsker at udvikle gluten i melet.
8
Forsigtigt. Igen, ikke over-mix. Husk, at foldning er en meget blid, top-til-bund slags omrøring.
9
Lad dejen at sidde i 5 minutter.
10
Børste olie på både top-og bundpladerne på ævle jern. Gør dette før hver vaffel, eller det er meget sandsynligt, at vaflerne vil holde.
11
Hæld eller skeen 1/2 til 1 kop dej på bunden plade, afhængig af din vaffeljern. Hvis du ikke er sikker, skal du gå lidt under det beløb, du tror, ​​du får brug for. Den korrekte mængde dej, kan ikke gå hele vejen til kanterne, og det vil røgsky op som det kokke.
12
Luk låget hele vejen ind på dej og vente på, at vaflen at lave mad. Tryk ikke. Låget vil presse ned nok og vafler vil naturligvis puff lidt. tillade ca 2 minutter til vaflen til formularen. se damp. Det vil stoppe eller reducere høj grad, når vaflerne er færdig. lytte og se for termostaten i dit vaffeljern for at tænde og slukke. Undertiden have det slukker er et cue at vafler er færdig. vafler får en masse mindre klistret, når de er ordentligt tilberedt. Hvis vaffeljernet er svært at åbne, og du olieret det ordentligt, kan du prøve at give det et minut. får du bedre til at måle den korrekte tid og temperatur for dit vaffeljern, efter at du har lavet et par vafler. ikke åbne vaffeljernet, hvis du kan hjælpe det. Prøv at lave mad hver vaffel på én gang. Hvis du åbner vaffeljernet på en vaffel, der er stadig en smule for bleg, omhyggeligt lukke det igen og lad det gå lidt længere.
13
Tag vaflen. En spatel kan hjælpe dig med at løfte det uden at bryde vaffel eller brænde fingrene.
14
Serveres varm med smør og ahornsirup. Den virkelige ting er bedst hvis du kan finde den.
15
Skær nogle jordbær og bland sukker i dem for en anden topping. Den rigtige mængde sukker vil slå dem en rød. Ud over dette punkt, forsøde at smage og lad dem sat i mindst 30 minutter. Afkøl dem, hvis det vil være længere tid end dette, eller hvis du gerne vil have dem kølet. De vil udvikle deres egen sirup. Prøv andre friske frugter på samme måde.

Tips

 • Forsøger at bruge en elektrisk vaffeljern. De giver jævn varme og de fleste er nonstick gør det lettere at fjerne vafler.
 • Placer vaffeljernet på en flise counter eller en keramisk eller glas skærebræt. Overfladens nedenunder kan blive varmt, og drypper af ævle brød kan lande på den.
 • Vafler er kogt igennem, når de stopper dampende. De mest almindelige fejl folk gør, er at forsøge at fjerne en halv bagt vaffel. Half Baked eller ufuldstændigt kogte vafler vil altid holde sig til vaffeljernet.
 • Pensl et frisk lag olie eller smør på vaffeljernet pladerne, før du tilføjer dejen for hver vaffel. Ellers, vil de sandsynligvis pind. En nonstick overflade sommetider mindsker denne effekt.
 • Brug ikke nonstick madlavning spray på de fleste nonstick vaffeljern. Det kan påvirke nonstick belægning release egenskaber. Kontroller vaffeljernet eller bager brugervejledning for detaljer.
 • Hvis du gerne vil hjemmelavede vafler uden at starte fra bunden, skal du bruge en pandekage mix med et par spiseskefulde ekstra olie.
 • Det kan tage et par forsøger at hælde den rigtige mængde dej, indstille den rigtige varme, og vide, hvornår de er færdige. Vær tålmodig, og giv ikke op, hvis den første kommer ud skæve eller over eller under-done.
 • Kog alle dine dej, når du gør det. Hvis du har sidesten vafler, gemme dem i en lufttæt beholder i køleskabet og genopvarmning dem i brødristeren, ikke mikrobølgeovnen.
 • Gøre vafler ved bordet og tjene dem, som de kommer fra vaffeljernet. Hvis du skal vente med at tjene dem, dække dem og læg dem på en tallerken i en ovn på en meget lav ydelse eller som er blevet opvarmet til en lav indstilling og slukket.
 • Jo mere salt, du tilføjer, jo mere som en muffin vafler vil være.
 • Hvis du ikke har tid til at lave vafler til morgenmad, gøre dem brunch, frokost eller middag. Du kan endda udelade sukker og tjene dem med krydrede toppings.
 • Pynt søde vafler med et let drys flormelis.
 • Dette er en af ​​mange opskrifter, men det grundlæggende er de samme. Kig rundt for andre, herunder yeasted vafler, der er blandet aftenen før.

Advarsler

 • Vær sikker på at forvarme vaffeljern, som ikke at gøre dette vil resultere i en vaffel jern, der er praktisk limet sammen.
 • Pensl olie på, skal du ikke sprøjte det. Den drivmiddel i madlavning spray kunne fange brand.
 • Vær forsigtig, når du åbner vaffeljernet og fjerne vafler. Den er varm. Brug grydelapper og en spatel som nødvendigt.
 • Som med alle lagkager indeholder æg, ikke spiser ubehandlede dej. Ubehandlede æg kan forårsage.

Ting du behøver

 • Waffle Iron
 • Assorted skåle, skeer, knive og målebægre
 • Ingredienser nødvendige for at gøre dejen.