Wkidk

Hvordan laver simple hard cider

Hard æble cider er enkel at lave og kan være lækkert. Denne artikel vil forklare det grundlæggende princip om, hvordan at gøre det økonomisk uden de fancy værktøjer af handelen er beskrevet i de fleste processer.

Ingredienser

 • 1 liter vand
 • 250 ml karton æblejuice
 • 1 kop sukker
 • 1 pkg (7 g) tørgær.

Steps

Hvordan laver simple hard cider. Mosten er en blanding af ingredienser, du blander før gæringen, der i sidste ende vil blive din cider.
Hvordan laver simple hard cider. Mosten er en blanding af ingredienser, du blander før gæringen, der i sidste ende vil blive din cider.

FORBEREDELSE AF DET SKAL

 1. 1
  Mosten er en blanding af ingredienser, du blander før gæringen, der i sidste ende vil blive din cider.
 2. 2
  Tag din 2 liters sodavandsflaske og fyld den med 250 ml karton æblejuice og 1 liter vand.
 3. 3
  Bland din sukker. Sukker anvendes til at øge stofskiftet i gær og øge alkoholindholdet. Det er bedst at bruge din egen dømmekraft som pr hvor meget af hver at tilføje, så længe de er begge helt opløst.
 4. 4
  Hvis det ønskes, kan kanel blandes i mosten.
 5. 5
  Sørg for at alle ingredienserne i flasken skal er fuldstændig opløst.

FORBEREDELSE AF gær og START FERMENTERING

 1. 1
  Du bruger tør bagning gær, rehydrere det i en dyb tallerken med lidt vand og sukker. 10-15 minutter være tilstrækkelig.
 2. 2
  Tilsæt gær til mosten og bland i!
 3. 3
  Tilføj din 'simple lock': I stedet for unødvendig bryggeris låse / udstyr, lave en 'simpel lås "for at lade de gasser fra fermenteringen til at lufte. Dette foretages nemt med plastfolie og en elastik. Løst tildække det øverste af din flaske med et stykke plastfolie og strække elastikken rundt om halsen for at holde det på plads. Sørg for, at elastikken forseglingen er løst nok til at lade de gasser, for at lufte ud (dette er nøglen).
 4. 4
  Vent til den indledende briste af gæring for at afslutte. Med denne metode, det normalt varer 3 dage til en uge, men varierer. Typisk, det går ganske hurtigt, især hvis din rehydrere din gær, før du tilføjer den.

Reoler

 1. 1
  Efter gæren falder ud af opløsningen (du vil se det samlet i bunden), hæld cider ind i din anden flaske med tragt. Forsøge at holde så meget af den gær, der er faldet ud af opløsning i den første flaske.
 2. 2
  Normalt er det nødvendigt at placere en anden "simpel lås 'på den anden flaske som gæring kan fortsætte.
 3. 3
  På dette tidspunkt cider kan drikkes! Tillykke!
 4. 4
  Hvis der er mere gær falder ud af løsning, kan du rack din cider en anden gang.
 5. 5
  Til sidst, når din cider er stoppet gæring, kan du skrue på sodavandsflaske kasket. Hvis du ønsker det kulsyre, tilsæt en knivspids sukker for de resterende gær til at fordøje, men vær forsigtig! Du ønsker ikke at blæse din flaske top.
 6. 6
  Færdig.

Tips

 • Sørg for at efterlade HEAD SPACE! Den plads du forlader i toppen af ​​din sodavandsflaske er afgørende, medmindre du vil have en din 'simpel lås' for at buste og din cider at boble ud. En let undgås klæbrig rod!
 • Har du ikke en rive rør eller slange? Intet problem, så længe du bruger en 2-liters flaske til eftergæring. Alt du behøver er omkring 6 "Bendy Straws", og hætten på den 2-liters sodavandsflaske. Tag 2 af strå og vedhæfte dem korte ende til lange ende. Tag 2 af de resterende strå og skær dem forlader omkring en tomme i hver ende af svinget. Slut dem sammen og de andre strå. Her er din rive røret og "slange". Nu sættes 2 huller i sodavandsflaske cap lige stor nok til at passe strå stick enkelt strå ende (ikke enden med de korte strå), og holde det gennem toppen af ​​hætten. Nu tager du dråben sætte det i det andet hul. Nu når den primære gæring er færdig, og du vil overføre sætte hætten med strå på dit primære fermenter stick på "Racking rør slange" i din sekundære og blæs ind i den primære via den anden halm, og så længe du ikke har nogen utætheder i dit "rive rør" sugerør du vil skabe en langsom, men effektiv vandlås.

Advarsler

 • Husk, hvis du bruger bagning gær til at gære din skal kunne alkoholindholdet i dit slutprodukt være så højt som 12%.
 • Forsøge at begrænse eksponeringen af ​​den gærende most og fermenteret cider til luften så meget som muligt for at reducere sandsynligheden for forurening af luftbårne skimmelsvampe.
 • Den bedste saft er alle naturlige som konserveringsmidler kan forstyrre gæring. Men ascorbinsyre (vitamin C) er OK.
 • Hvis du brygge din cider i et lukket rum, de gasser, produceret ved gæring kan * potentielt * lugt forfærdeligt, hvis ikke ventileret.

Ting du behøver

 • Soda Bottle (2 liter)
 • Plastic Wrap
 • Rubber Bands
 • Tragt (anbefales)