Wkidk

Hvordan laver og udskrive fødslen annonceringer

Hvis du lige har haft et barn, kan du ønsker at anmelde venner og familie om barnet i en fornem måde. Der er mange tilgange til at gøre fødslen annonceringer. Email er populær i denne digitale tidsalder, men du kan tilføje et strejf af klasse (for et par bukke) ved at sende den ud med posten. Hvis du foretrækker at gøre det selv i stedet gå til din lokale printer, her er en god måde.

Steps

Hvordan laver og udskrive fødslen annonceringer. Tag et digitalt foto af din baby for offentliggørelse.
Hvordan laver og udskrive fødslen annonceringer. Tag et digitalt foto af din baby for offentliggørelse.
 1. 1
  Tag et digitalt foto af din baby for offentliggørelse. Tag det i sort og hvid eller ændre det til sort og hvid. Læs Sådan ændres et digitalt billede fra farve til sort og hvid for at få flere oplysninger.
 2. 2
  Start to nye PSD-format dokumenter i Adobe Photoshop med et lærred størrelse på 1677 pixels x 1300 pixels.
 3. 3
  Opret hver side af din annoncering ved hjælp af alle de ressourcer af photoshop.
 4. 4
  Indarbejd din sorte og hvide foto.
 5. 5
  Vær sikker på at medtage barnets fulde navn, fulde navne forældrene og hans fødselsdato. Du ønsker måske at omfatte hans højde og vægt, og eventuelt en personlig note fra dig.
 6. 6
  Gå til Vistaprint at udskrive dine meddelelser. Vælg Fødsler og uploade dit eget design mulighed.
 7. 7
  Når du uploader bagsiden af din annoncering, bliver du nødt til at vælge fuld farve trykning, og klik derefter på linket for at vælge en anden bagside skabelon. Vælg den farvestrålende skabelon ligesom du brugt på forsiden.
 8. 8
  Hvis man ser nærmere på den skabelon, vil du se en lille skitseret boksen nederst i venstre hjørne på bagsiden. Hvis du fremhæver teksten i denne boks, vil du se det siger "www.vistaprint.com". Hvis du ikke vil have deres logo på dine meddelelser, alt hvad du havde at gøre er at slette denne lille boks.
 9. 9
  Bestil det antal, du har brug for, og sende dem ud til dine venner og familie!

Tips

 • Du kan aldrig regne med udskrevne farver matcher din skærm nøjagtigt. Hvis skrifttypen er en anden nuance af blå... nogen big deal. Men hvis dit barn ser for gul, vil de alle tror, ​​at han har gulsot. Det er derfor, vi gør fotoet i sort-hvid.
 • En lille boks omkring ydersiden af ​​dit design vil ikke blive udskrevet, så ikke sætte noget vigtigt i denne margin.
 • Hvis du uploader den første side af dit design til deres hjemmeside, men så luk vinduet, kan Vistaprint tjene dig en 'pop-under "reklame, som giver dig 20% ​​rabat din ordre, hvis du gennemfører transaktionen. Du ønsker måske at prøve at lukke ud for at se om du får dette tilbud.
 • Hvis du ikke har Photoshop, kan du ønsker at bruge et websted, der designer og Fotodesign Baby annonceringer. De tilbyder allerede designet meddelelser, du bare uploade dit foto og nyfødte barns detaljer såsom navn, vægt & fødselsdato.
 • Være unikt. I dag er der alle mulige fødslen annonceringer til at overveje fra foto annonceringer til magneter, til mini-bøger, video annonceringer og meget mere. Beslut hvilken slags meddelelse er det rigtige for dig. Tjek hjemmesider og bøger til inspiration.