Wkidk

Hvordan laver iskaffe

Det er tid til at cuppa joe, men hellige spejlæg på fortovet, det er for varmt til varm kaffe! Du kan komme ind i din bil og hovedet til de nærmeste Starbucks, men tanken om disse lædersæder sviende ryggen af dine ben er endnu mindre appetitvækkende end fortov æg. Så hvorfor forlade komforten i dit hjem? Lav din egen iset koffeinholdige drikke i dit køkken! Det er meget let at gøre, og kan spare dig tid og penge også. Læs videre: vi vil vise dig et par måder at gøre dette!

Steps

Hvordan laver iskaffe. Bryg din varme, frisk kaffe.
Hvordan laver iskaffe. Bryg din varme, frisk kaffe.

Metode én: koldt brygget kaffe

 1. 1
  Brygge det kolde. Denne metode vil give en sød, velsmagende iskaffe med op til 67% mindre surhed end hot-brygget kaffe. Kolde brygning fjerner også nogle af de bitre, uønskede egenskaber, du får fra hot-brygget kaffe.
 2. 2
  Bland vand og kaffe. Put mål for groft malet kaffe, der passer til din smag i en kande. En fyldig mørkere stegen vil give dig en rigere kaffesmag.
 3. 3
  Tilsæt vand. Hæld ni kopper koldt eller stuetemperatur vand i kanden.
 4. 4
  Stejl. Dæk fadet og lad det trække i mindst tolv timer, på et køligt sted.
  • Efter udblødning, skal du adskille de grunde fra vandet.
 5. 5
  Strain kaffen. Dekanteres kaffen ved at hælde gennem en finmasket si, i en anden beholder.
  • Placer et kaffefilter (to papirservietter virker også) i sigten og omhyggeligt hæld blandingen igennem at adskille den sidste af de grunde.
  • Du står tilbage med en sød, fyldig, kaffe koncentrat.
 6. 6
  Serveres det op! I et glas, tilsættes en ønsket mængde af is, og en del kaffekoncentrat til tre dele koldt vand eller mælk. Tilsæt sukker, hvis det ønskes.

Metode to: hot brygget kaffe

 1. 1
  Bryg din varme, frisk kaffe. Gøre det stærkere end normalt: Du vil blive fortynde det med is. Styrken af ​​bryg afhænger af hvor mange isterninger du planlægger at bruge.
  • Hvis du vil have sukker i din kaffe, tilføje det nu som granulatet tendens til at opløse lettere i varm væske.
 2. 2
  Overfør dit nybrygget kaffe i en karaffel. Lad kaffen afkøles til stuetemperatur (ca. en time), og derefter flytte ind i køleskabet i yderligere to timer for at chill.
 3. 3
  Har en kop! Fyld et højt glas med kølet kaffe, tilføje et par isterninger plus mælk eller fløde, hvis det foretrækkes. Rør godt og server.

Metode tre: coffee slushee

 1. 1
  Hæld en kop friskbrygget kaffe i en blender.
  • Tilføj knust is.
  • Tilsæt 1/4 kop mælk.
 2. 2
  Blend i cirka 10 sekunder. Du ønsker at isen til at være som en grov snebold.
  • Tilføj et par spiseskefulde sukker til en ekstra sød smag. Hvis du har nogen aroma som fransk vanille, flavored creamers, etc, er du velkommen til at tilføje det i.
  • Blend igen indtil glat.
 3. 3
  Serveres og nyde det dejlige blended kaffe, du har lavet.

Metode fire: øjeblikkelig jamaica shaker

 1. 1
  Opløs instant kaffe og sukker i vand.
 2. 2
  Kombiner med 8 ounce (200 ml) kølet mælk og knust is.
 3. 3
  Hvis du har en flaske ryste, ryste, ryste! Hvis du har et krus eller en kop... røre, røre, røre!

Forbedringer

 1. 1
  Tilføj aromater. Brug stumper af appelsinskal, appelsinsaft og orange is til den kølede kaffe til en lækker appelsin iskaffe godbid.
 2. 2
  Køb hindbær is og friske røde hindbær. Føj til den afkølede kaffe til denne anderledes prøvesmagning ice kaffe.
 3. 3
  Adults only: tilføje 2 dele kølet kaffe, 2 dele Irish Cream, 2 dele vodka, og et strejf af vanilje. Det er nødt til at være 05:00 eller andet sted!

Tips

 • Hvis du foretrækker sukker med din iskaffe, bland det i, mens kaffen er varm, da det vil blande bedre, eller prøv at blande sukker med mælken før det blandes med kaffen.

Advarsler

 • Må ikke sætte en varm kop kaffe pot direkte ind i køleskabet, kan glasset revne, spilde kaffe inde i dit køleskab. Dette kaldes termisk chok, selvom du kan bruge forskellige ord til at beskrive det.