Wkidk

Hvordan laver himlen i et rum

Forestil ser synet af daggry og solopgang, mens de resterende i din seng. Under en storm, vil lyn synes at falde på dit værelse, så du ønsker at skjule under dynen for at undslippe stormen. Du vil se gadelamper langt væk, og nogle nætter, hvis dit vindue vender den rigtige retning, vil du se månen køre blandt skyerne. Det er muligt at bringe skønhed af udendørs lige ind i dit værelse ved blot at montere en linse på soveværelse vindue, og beundre udenfor scenen projiceret på en væg i dit soveværelse. Bemærk, at billedet vil blive inverteret.

Steps

Hvordan laver himlen i et rum. Spørg optikeren at reducere en linse diameter, således at den kan slå sig ned netop i bunden af en 24x36 film beholder, som vist i figur 2.
Hvordan laver himlen i et rum. Spørg optikeren at reducere en linse diameter, således at den kan slå sig ned netop i bunden af en 24x36 film beholder, som vist i figur 2.
 1. 1
  Spørg optikeren at reducere en linse diameter, således at den kan slå sig ned netop i bunden af en 24x36 film beholder, som vist i figur 2. Dette arbejde er almindeligvis udføres af optikere til at passe linser i brillestel, derfor ikke være bange for at bede om, at til optiker. Efter denne operation gøre en sag for din linse som vist i figur 2..
 2. 2
  Køb en lukkertid og så den til den rigtige bredde og derefter sætte den ind i vinduet åbning, som vist i figur 3.. Lyset skal passere gennem linsen alene. Lukkeren er at være helt uigennemsigtig, at helt lukke ud lyset, og skal glide langs to sidestyr. Sørg for at åbne et hul i vævet for at tillade lys at komme ind i rummet, men sørge for at lukke hver anden lyskilde.
 3. 3
  Monter tilfældet med linsen i hul i en træplade som i figur 4. Placer brættet på vindueskarmen og træk ned lukkeren så ingen lysfiltre blandt lamellerne. Bestyrelsen skal være kortere end vinduets bredde for at blive sat på plads, således at lukke den tilbageværende åbning også.
 4. 4
  Lav to koaksiale huller med forskellige diametre. Vinduet lameller har to vægge, en indeni, den anden uden. Gør det interne hul med en ringformet boremaskine. Gøre den eksterne hul med en cirkulær bane af lidt huller, fjerne den centrale del, og efterbehandling med en halvrund fil.
  • Når du er færdig med at arbejde hullet, placere nogle lim og indsætte linseetuiet i lamel.

Tips

 • Monokel industrien er den eneste, der måler brændvidder som dioptrier. Så når du går til optikeren for at købe objektivet til dette eksperiment, vil han spørge dig, hvor meget strøm, eller dioptrier, du ønsker det. Denne enkle formel giver dig mulighed for at passere fra brændvidden til dioptrier:
  • D = 1/FL
   • hvor: FL = brændvidde af linsen (udtrykt i meter)
   • en konvergerende linse halv meter brændvidde har en effekt på +2 dioptrier. Faktisk: D = 1/0, 5 = +2
   • en konvergerende linse på 4 meter brændvidde har en effekt på 0,25 dioptrier. I virkeligheden: D = 1/4 = +0,25
   • Placere skiltet "+" før effekt af en konvergerende linse og tegnet "-" før effekten af ​​et divergerende linse. Til dette eksperiment skal du bruge en konvergerende linse.
 • Hvis du ikke kan finde denne type lukkeren, købe en anti-myg rulle web stedet. Udskift internettet med en sort blødgjort væv eller en sort plast stærk film.
 • Objektivet vil projicere billedet på hver væg i rummet, gulv og loft. Det eneste udelukket væg er, at vinduet. Billedet vil være adskilt kun på væggen modsat vinduet. De øvrige vægge vil sende reflekteret lys, som vil sænke kontrasten af ​​den primære billede.

Advarsler

 • For mere detaljeret information, kan du læse kilden til denne artikel, før og mens du forsøger at skabe dette: Himlen i et rum

Ting du behøver

 • Filmhylster (24 x 36 "/ 60 cm x 91 cm)
 • En konvergerende linse
 • Shutter (uigennemsigtig, træ) / anti-myg rulle web
 • Saw
 • Skæring redskaber