Wkidk

Hvordan laver hamburger cupcakes

Disse uimodståelige mini hamburgere vil gøre dig gøre en dobbelt tage efter et bid. Ligner en hamburger, men smager som en.

Ingredienser

 • Fudge brownie mix box, herunder ekstra ingredienser, der er anført på kassen
 • Gul kage mix box, herunder ekstra ingredienser, der er anført på kassen
 • 1 (16 oz) kan hvid
 • Rød, gul og grøn, kan blande violet med rød for at gøre en dybere farve

Steps

Hvordan laver hamburger cupcakes. Forbered boller og kød.
Hvordan laver hamburger cupcakes. Forbered boller og kød.
 1. 1
  Bages brownies ifølge kasse retninger for en 13 x 9 "tommer gryde. Lad afkøle på en afkøling rack.
 2. 2
  Gør cupcakes ifølge kasse retninger. Lad afkøle på en afkøling rack.
 3. 3
  Forbered boller og kød. Brug en 2 tommer cirkel diameter og skåret ud 24 cirkler fra brownies. Afhængigt af den enkelte cupcake højde, dem skåret i halve eller tredjedele. Tilføj en brownie cirkel til bunden af ​​en cupcake.
 4. 4
  Forbered krydderier. Opdel frosting container i tre skåle, men sætte lidt mere i den tredje skål. Reserve hver skål til en fødevare farve og drop med 3 til 4 dråber, hvilket gør den grønne farve har mest frosting. Disse vil repræsentere ketchup, sennep og salat. Placer hver farvet frosting i en lynlås pose og klip fra et hjørne tip. Let blob ketchup og sennep først på brownie kød. Designe salat med en bølget design.
 5. 5
  Placer det øverste bolle på forsigtigt. Med en våd finger. Ising et meget tyndt lag af vand på den øverste bolle Drys sesamfrø og tryk forsigtigt ned for at holde dem i.

Tips

 • At have en mere "sprød leder" krydderier, køleskab frosting i omkring en time, før du bruger. Dette hjælper til at hærde det og skaber en pænere præsentation.
 • For en "skive ost" kan du købe hvid fondant, tilsæt gul frugtfarve og ælt indtil farven er helt blandet. Rul fondant til 1/8 "tykkelse. Skær i firkanter lidt større end" hamburger ", og tilføj på toppen af" hamburger ", før du tilføjer krydderier. Samme kan gøres for at gøre grønne salat, undtagen brug grøn i stedet for gul farve.
 • For salat, kan du også bruge revet kokosnød. Bare smide kokos med grøn frugtfarve og lad det tørre, før du bruger.