Wkidk

Hvordan laver falske sten med beton

Gøre falske klipper er en hurtigt voksende hobby og erhverv. Kombinere grundlæggende konstruktion færdigheder og kunstneriske kreativitet kan du oprette kunstige klipper med beton, der er næsten umulig at skelne fra naturligt forekommende sten.

Falske klipper er ganske billigt at gøre dig selv, og hvis det viser sig, at du har øje for sculpting kunne du finde dig selv i en ny og indbringende erhverv. Fra små enkeltstående sten som en adresse markør til en grotte overdækket varmt karbad eller rock-støttemure eller endnu bedre-rock-klatrevægge, kunstige sten har mange praktiske formål.

 • Note: hvor "Beton" er refereres her, er det i virkeligheden, ". Mørtel" Beton, per definition, omfatter også grus eller småsten.

Steps

Hvordan laver falske sten med beton. Byg en formular - Du bliver nødt til at bruge en formular til at bygge din kunstige sten, da beton er meget tung.
Hvordan laver falske sten med beton. Byg en formular - Du bliver nødt til at bruge en formular til at bygge din kunstige sten, da beton er meget tung.
 1. 1
  Byg en formular - Du bliver nødt til at bruge en formular til at bygge din kunstige sten, da beton er meget tung. Gør hovedparten af ​​størrelsen af ​​din rock fra skum og dækning med beton i en tykkelse på 2-3 ". Dette vil gøre en kunstig klippe, der føles og ser meget reel og samtidig være meget lettere end ægte sten. Du bliver nødt til at ombryde formular i hønsenet og stål armeringsnet, så den våde beton, vil have noget at klamre sig til på lodrette flader og til at skabe overordnet cohæsionsstyrke til betonen.
  • Bland beton - Dette gøres i en spand med hånden eller med et punkt murske, eller i en trillebør med en spids skovl, eller på et stykke af krydsfiner med et firkantet hoved skovl ELLER i en cementblander. Disse muligheder er opført i rækkefølge mindste til største nødvendige partier af beton. Bland 3 dele fin kvalitet ren, vasket sand med 1 del type 1 (også kendt som type 10) Portland cement. For yderligere styrke, du kan tilføje glasfibre til dit mix i små mængder. Trælim, flyveaske og mikrosilica bruges også til professionelt niveau rock-sculpting. Tilsæt vand til en tyk pasta og bland en meget, meget lang tid, før du bruger. Hvis dine muskler ikke brænder du ikke har blandet det nok
 2. 2
  Forme betonen - Brug et punkt murske til at forme betonen efter anvendelse til formularen. Bliv fortrolig med, hvordan klippeformationer ser og planlægger at være tålmodig. Sculpting rock er en meget salgbare dygtighed og tager praksis at opnå ensartede resultater.
 3. Form din rock.
3
Texture af beton - Brug en havet svamp til at skabe en markant Pock, forvitret effekt. Texture mat aftryk fra rigtige sten vil drastisk øge kosmetiske værdien af din rock. Intet ser mere som ægte sten end et aftryk lavet direkte fra en ægte sten. Texture måtter vil også medvirke til at give inspiration til sculpting proces, som du kan fortsætte venerne i hånden forbi kanten af din texture mat indtryk. En anden teknik er at bruge en almindelig plastpose bære det som en handske og gøre tilfældige aftryk på din rock.
4
Cure betonen - Beton tager en hel måned til at helbrede og er ca 75% helbredt efter den første uge. Hvis stenen er overladt til at sidde i direkte sollys under hærdning fase hårfine revner vil være overdrevne. Soak med vand ofte for at minimere hårfine revner og ordentlig hærdning.
5
Skrab beton - Vent minimum 3 hele dage i hærdning, før de påbegynder denne fase. Mere, hvis du ikke er i en fart. Ved hjælp af en fine sandkorn skrabning sten grind hele dit kunstige sten for at fjerne rå kant at beton har at røre ved. Når du er færdig din rock med være glat ligesom ægte sten.
6
Vask beton - Vask klippen grundigt, før du fortsætter at tilføje farve. Brug en stiv (men ikke ledning) børste til at rengøre betonstøv ud af alle de krinkelkroge, da dette vil se utilfredsstillende senere. Tørre helt, inden farvning.
7
Mal beton - Brug sprayflasker og vandbaserede malinger vil du tåge flere lag af komplementære farver igen og igen at skabe en dyb og realistisk sten farve. Efterse ægte sten nøje for at lære, hvad farver producerer hvilken effekt. Fælles på et tæt inspektion af ægte sten er blå, grøn, rød, orange, gul, brun, etc. Jo højere kvalitet din sprayflaske-system, jo ​​bedre din færdige resultater. Ideelt set bør du være i stand til forsigtigt tåge hver påføring af farve uden nogen blotching.
 • Lav en anden belægning, denne gang male det, hvad farve du foretrækker.
 • Få en sandpapir (Grit 80) og gøre nogle tilfældige ridser. dette vil tilføje realisme på din rock.
 • Vask din rock gang mere, og lad det tørre. Dit falske sten er næsten færdig.
8
Forsegl beton - Brug vandbaseret beton fugemasse og anvende 3 lag giver tid til at tørre helt mellem. Genanvende en gang årligt via sprayflaske at bibeholde farve.
9
Færdig.

Advarsler

 • Masser af advarsler. Pas på el-værktøj, betonblandere og tung konstruktion. Korrekt sikkerhed påklædning og arbejdsvaner er påkrævet. Sikkerhedsbriller, beskyttelseshandsker, patron ventilatorer er et absolut must. Beton indeholder Quick Lime, en stærk basisk stof, der kan medføre ætsninger på huden... forestille sig, hvad det kan gøre for dine lunger eller øjne.
 • Forsøg ikke at bygge noget større end hvad dit niveau tillader. Funktioner som damme / swimmingpools eller klatring vægge kan være ekstremt farligt, og du bør ikke forsøge at opbygge emner som disse, medmindre du er sikker på, at du har alle de nødvendige erfaring til at gøre det.