Wkidk

Hvordan laver et æble rør

Hvis du finder dig selv med noget at røg og ingen rør, der skal findes, prøv at gøre en ud af et æble. Et æble pipe tager kun et par minutter at lave, og det fungerer som en charme - bare sørg for at smide det ud, når æblet begynder at få bløde. Her er to forskellige måder at gøre en.

Steps

Hvordan laver et æble rør. Få et æble og en pen.
Hvordan laver et æble rør. Få et æble og en pen.

Foretage et æble rør ved hjælp af en pen

 1. 1
  Få et æble og en pen. Dette rør betragtes som "rene", fordi alt hvad du behøver at gøre det, er et æble og stick-lignende enhed, såsom en pen, med en spids skarp nok til at stikke et hul i æblet.
  • Sørg for, at æblet du bruger, er frisk. En blød æble kan bryde sammen, mens du forsøger at kede hullerne.
  • Det er ideelt at bruge den type kuglepen med et tip du kan skrue så du kan tage ud blæk. Ellers kan du spilder blæk hele æble. Når du tager ud blæk, skru spidsen igen.
  • Brug ikke en blyant. Det er sandsynligt, at bryde ind i æblet, mens du forsøger at lave et hul med det.
 2. 2
  Fjern stilken fra Apple. Du kan bruge dine fingre til at vride eller trække det væk eller skæres en slids omkring stilken for at fjerne det. Sørg for at du får det hele spindel, hvis det bryder, grave ind i hullet med fingrene og fjerne den fra bunden.
 3. 3
  Et hul i toppen af æble. Placér spids over hullet, hvor stilken plejede at være, og jam pennen ind i æblet i en lille vinkel. Skubbe den ind i æblet, indtil du har lavet et hul, der strækker sig omkring halvvejs gennem æble.
  • Hvis æblet er svært at presse igennem, kan det hjælpe at bruge en drejende bevægelse, som du skubber.
  • Når du laver den indledende hul med pennens spids, kan du fjerne pen, skru tip, og brug spidsfrie pennen til at skubbe ind i æble. Æblet vil glide ind i den hule pen. Når du er færdig med at hullet, fjernes pen og kassér æble stykket.
 4. 4
  Bore et andet hul nær bunden af æblet. Det bør være omkring en halv tomme fra hullet på Apple base. Sæt pennen og stikke et hul, der møder op med det første hul, du stak.
 5. 5
  Bore et tredje hul på siden af æblet. Sæt pennen i æblet en tomme eller lidt mere fra det øverste hul. Skub pennen ind i æblet, indtil tredje hul møder op med kammeret system, du har oprettet. Dette hul vil fungere som carb, så det bør være på et sted, der er praktisk at dække med en finger, mens du tænde røret.
 6. 6
  Lav en skål. Bruge pennen eller en anden genstand til at skære en hul form på toppen af ​​æble hvor det første hul blev boret. Gør det stort nok til at holde det materiale, du ønsker at ryge.
 7. 7
  Brug røret. Fyld skålen med det materiale, du ønsker at ryge. Hold æble i den ene hånd med fingeren dækker Carb, det lille hul på siden af ​​æblet. Brug din anden hånd til at tænde skål, og suger med munden gennem hullet i bunden af ​​æblet.

Realiseringen af ​​et udhulet æble rør

 1. 1
  Få et æble, en kniv, en ske og en blyant. Til denne metode, du får brug for et par ekstra forsyninger, men røret er let at lave, og resultatet ser mere pæn.
 2. 2
  Skær toppen af æblet. Anbring kniven omkring en halv tomme under stilken og skæres toppen af ​​æble. Tag stilken ud af æblet top.
  • Må ikke klippe toppen for tæt på stammen. Toppen af ​​æblet vil blive foretaget i skålen, og du ønsker det skal være robust.
  • Du kan have til at vrikke stammen ud for at løsne den. Prøv ikke at beskadige toppen af ​​æble.
 3. 3
  Skære kammeret. Brug en ske til at skære et cirkulært kammer ud af bunden af ​​æble. Kør skeen gennem kødet rundt i kanten af ​​æblet, så du oprette en cirkel omkring 1/3 tommer fra kanten af ​​æblet. Grave skeen ind i æblet til at fjerne kødet fra indersiden af ​​cirklen og ned til omkring 1/3 tommer fra bunden af ​​æblet.
  • Må ikke komme for tæt på siderne eller bunden af ​​æblet, når du arbejder med skeen. Røret vil ikke være robust, medmindre æblet har nok kød tilbage til at holde sin struktur.
  • Brug en kniv til at hjælpe dig med at bryde op kødet i midten af ​​cirklen, hvis det er vanskeligt at fjerne det med skeen. Score det et par gange med kniven, derefter grave omkring scores med skeen.
 4. 4
  Gør carb og mundstykket. Hold bunden af ​​æble i hånden. Brug blyanten til omhyggeligt stikke et hold omkring en tomme under kanten af ​​æblet. Dette vil være carb. Stikke andet hul et par inches til den side af carb at gøre et mundstykke.
 5. 5
  Brug røret. Sæt låget tilbage på æble. Fylde hullet i toppen af ​​låget (hvor stilken var) med det materiale, du ønsker at ryge. Hold æble i hånden og dække carb med fingeren, når du placerer din mund over mundstykket. Brug din anden hånd til at tænde røret, mens du inhalerer.

Tips

 • Brug de friskeste æble du kan finde.
 • Smid æblet væk, så snart det begynder at blive bløde.

Ting du behøver

Realiseringen af ​​et rør ved hjælp af en pen

 • Apple
 • Kuglepen

Realiseringen af ​​et udhulet rør

 • Apple
 • Kniv
 • Ske
 • Blyant

Kilde og citater