Wkidk

Hvordan laver en paraply nederdel


Hvis du keder dig med de trendy skørter, der sælges i storcenteret og du ønsker at have noget helt originalt, kan du lave din egen gratis bare ved at indsamle gamle paraplyer. Ikke alene vil det være en af ​​en slags, men det vil også være vandtæt!

Steps

Hvordan laver en paraply nederdel. Indsamle og gemme så mange brudte paraplyer som du kan.
Hvordan laver en paraply nederdel. Indsamle og gemme så mange brudte paraplyer som du kan.
 1. 1
  Indsamle og gemme så mange brudte paraplyer som du kan. Hvis du har problemer med at finde nok til at gøre en anstændig nederdel ud af, så gå til en garage salg eller loppemarked og købe billige dem, så du kan begynde at rive dem fra hinanden.
 2. 2
  Adskil paraply paneler fra hinanden, forlader syede kantledninger intakt. Den syet kant bliver sømmen.
 3. 3
  Udlæg panelerne på bordet eller bord, skiftevis som vist på tegningen. Antallet af paneler, du bruger, vil afhænge af størrelsen af ​​paraplyen og din talje eller hofte størrelse.
  • Fuld nederdel: For lynlås nederdele, bredden af ​​panelerne passer til størrelsen på din talje. Hvis du bruger elastik eller snor, sørg for at der er ekstra længde i taljen for indsamling.
  • Straight Nederdel: Bredde af panelerne skal matche størrelsen på din hipline. Når det er tid til at afslutte taljen, tilføje en lynlås og dart eller bruge elastisk eller snøre til at passe.
 4. 4
  Skær overskydende stof, der strækker sig ud over det mønster, og sæt besætningsartikler til side til senere. Pin paneler sammen og sy. Efterlad to 4 "(10,6 cm) slidser i de lige nederdel paneler (fra forneden up) til fods værelse.
 5. 5
  Fuldføre løkken ved at fastgøre og sy de åbne ender af panelet sammen. For en lynlås taljen, og pin sy ved åbningen, og derefter sy den resterende del af fastgjorte paneler sammen. Lynlåsen bliver syet i, hvor disse 2 paneler forbinde. Enhver åben stof venstre under lynlåsen skal syes sammen.
 6. 6
  Tage nogle af de trim fra tidligere og gøre det til en 2 "(5 cm) bred strimmel til at dække talje af skørtet.
 7. 7
  Fold 2 "(5 cm) strimmel i halve og jern på den laveste indstilling. Pin langs toppen af skørtet og sy på plads. Hvis du bruger en lynlås, starte og slutte på lynlåsen.
 8. 8
  Afslut en elastisk eller snøre nederdel ved at skrue materialet gennem 2 "(5 cm) strip. En nem måde at gøre dette på er at sætte en sikkerhedsnål til slutningen du presser igennem talje. At afslutte en lynlås nederdel, vedhæfte spændet ved åbningen.

Ting du behøver

 • Stof fra en brækket paraply eller flere paraplyer
 • Lynlås, elastik eller snor
 • Lås (ekstraudstyr)
 • Sikkerhedsnål (ekstraudstyr)
 • Symaskine eller nål og tråd
 • Jern
 • Lige ben
 • Fabric saks