Wkidk

Hvordan forbereder en græsgang til heste

Sætte på en græsmark, der ikke har været inspiceret eller forberedt kan forårsage mange typer af problemer, såsom rot fra fattige, brækkede knogler fra snublende i skjulte huller, og underernæring af dårlig græs. Her er en hurtig og forhåbentlig smertefri guide til at sikre, at din nuværende eller fremtidige vil have, eller har, en ordentlig hjem. Derudover er der mange tips til at holde græs velegnet til heste besættelse i lang tid fremover.

Steps

Hvordan forbereder en græsgang til heste. Bemærk problemområderne.
Hvordan forbereder en græsgang til heste. Bemærk problemområderne.
 1. 1
  Tjek græs. Walk over hele græsning og tjekke for noget, der kunne skade dit. Sådanne ting at holde øje med ville være: glas, ragwort, pigtråd, splintrede, stor (eller endda små) stykker af metal og huller. Disse kan alle forårsage alvorlig skade eller endda døden til dit dyr hvis de ikke fjernes, så tager det til efterretning.
 2. 2
  Bemærk problemområderne. Må ikke afhente eller udfyld noget i første run-through af græs. Lav en kort af græs og mark, hvor der er problemområder, der har nogen af de ovennævnte problemer. Dette vil hjælpe dig senere, når du laver den endelige køre-through, samt hjælpe dig med at bemærke et mønster på de steder af vragrester. Hvis du ser brudt glas eller stykker af menneskeskabte materialer i et bestemt område mere end én gang, gøre et mærke på kortet, og se det omkringliggende område ekstra omhyggeligt, just in case noget var brækket eller dumpet omkring området, og spredes.
 3. 3
  Rengør græs. Med en stor plastik affaldssæk, tykke gummihandsker og en skovl, behandle eventuelle problemområder i græs. Hvis du allerede har en hest lever i græs, gøre opmærksom på, hvis de er bange for plastikposer-nogle heste er. Hvis dette er tilfældet, styre fri af hesten, mens du gør det, eller placere hesten i en anden græs helt.
  • Udfyld hullerne. Det vil tage et stykke tid, selvfølgelig, men er en af ​​de vigtigste dele til at sikre sikkerheden for dine. Tag snavs fra et område, hvor der er nogle ekstra, såsom fra dæmningen af, og hvor du kan forvente at fylde i relativt snart. Udfylde eventuelle huller store nok for dig til at holde din næve ind. Pas-hvis du ikke kan se bunden af hullet, er det meget vel kan være en slange eller gopher hul. Hvis du ikke er parat til at håndtere sådanne dyr, gør et rødt mærke på kortet, hvor det hul er, og komme tilbage senere, når du er parat til at gøre kampen. For alle andre huller, udfyld rundhåndet tamp snavs ned for at sikre det er pakket tæt, og kommer tilbage i en uge for at sørge for, at snavs ikke er faldet ind i hullet, der forårsager et andet hul.
  • Bortskaf skraldespanden. hvis det overhovedet er muligt. Ellers vil det ende med at blive papirkurven i en andens græsgange, eller bare dumpet ned i jorden, og det er ikke meget godt i det lange løb, er det?
  • Udrydde ukrudt. Ikke kun ukrudt reducerer fodring værdien af ​​din græs, men nogle planter kan gøre heste syge, så find ud af, hvilke arter er almindelige i dit område. Lær at identificere dem, så hvis du ser dem i græs, kan du fjerne dem med en skovl, rod og det hele. Hold øje med disse pletter for genvækst og bruge herbicider, hvis nødvendigt.
 4. 4
  Beskæftige sig med.
  • Walk længden af ​​hegn, du bruger til græsning, og sørg for at det er intakt. Hvis du har hegn, der bryder ofte, kan du ønsker at udskifte hele hegnet.
   • Pigtråd er ikke en god idé til heste-de kan nemt skade sig selv med forskellige midler med pigtråd, og til at starte, mange rednings agenturer ikke tillade dig at vedtage en hest fra dem, hvis du har pigtråd.
   • er en sikker satsning, men bryder ofte, hvis du ikke vedligeholde dem godt.
   • Elektrisk hegn kan lyde som en god idé, men kun i moderate mængder. Ved at bruge en ledning af elektrisk hegn på toppen af ​​et plankeværk er normalt en forholdsvis sikker idé, hvis du har en, der hopper hegnet en masse, men af ​​hensyn til hesten og din elregning, er det skrue ned så lavt som muligt.
  • Undersøg alle indgange og udgange på græs. Det er normalt de svage punkter i indhegning, da gating alle kan være afhængig af en halv tomme tyk reb, og det er det. Hvis din gating Situationen er den samme, seriøst overveje at købe en metal gate, der har et virkeligt på den. Selv hvis dine heste er ganske tamt og føjelige, kan den sødeste hest stadig tage nogen chance for at undslippe. Det er ganske besværligt at igen. Ud over at holde hestene i, er en stærk port afgørende for at holde andre ting ud af græs. Mens en bestemt person, sandsynligvis kunne bare hegnet er et stort dyr let stoppet ved at fastholde den gating og trådgitter situation.
  • Tal med dine naboer, hvis du deler et hegn med dem. Fortæl dem, at du er klar til at bringe i en ny hest og har brug for at være sikker på, at de ikke har planer om at ændre noget om indhegning, hvis den aktuelle hegnet er acceptabel. Hvis den aktuelle hegn ikke er acceptabelt, så fortæl dem, før du ændrer noget om hegnet, da de kan have en grund til at lade hegnet, som det er. Hvis det er tilfældet, kan du nødt til at bygge en anden hegn på din side af græs. Det skærer din jord tidligere, men løser eventuelle nabo problemer, du kan have, og hjælper med at kontrollere eventuelle uregerlige dyr, de måtte have, der kunne udgøre en fare for dine heste.
 5. 5
  Undersøg græsarealer ressourcer. Nu, hvor det er ren, tage denne chance for at sikre græs er faktisk beboelig af heste.
  • Sørg for, at fødevareforsyningen er tilstrækkelig. Er dine heste vil spise rent græs fra engen, og overleve ud af det? Hvis ja, se nedenstående tips. Eller er du planlægger at fodre dem og hestefoder? Sørg for, at fodring området er i nærheden af ​​vand, og hvis du har flere heste, oprette flere områder opdelt fra hinanden. Meget ofte én hest dominerer over den anden, og vil stjæle svagere hestens mad. Hvis de bare kommer til at græsse for mad, skal du kontrollere, at der er nok græs. Hvis du bor på et tørt, tørt klima, kan der meget vel ikke være nok græs vokser at fodre dine heste. Opkøb baller af hø om vinteren er en meget god idé, kan du blot placere en balle ud i græs og lod hestene spise af det, når de ønsker det.
  • Sørg for tilstrækkelig vand er tilgængelig for dine heste. Det er helt afgørende. En større indhegning kan have en dæmning i det, eller det kan have en flod løber gennem det. I mange hest foldene, kan du nødt til færgen vand til en vandtrug eller balje. Du skal blot tage et par gamle vaske bøtter og placere dem ud i græs. Fyldes med vand, når det er muligt. Tag endnu karbad og placere den, hvor du nemt kan komme til det, og holde det forsynes med vand på alle tidspunkter.
   • Sørg for, at trugene er rene, og væk fra over hængende grene, vil som faldende blade få vandet til at blive uhygiejniske hurtigere.
   • Har truget tæt på et hegn, så det vil ikke blive en fare for at køre heste, og så er du i stand til at fjerne truget (hvis bærbar) i en nødsituation eller situation.
   • Hvis du har to tilstødende folde, kan en gammel badekar være nyttigt, da du er i stand til at have det i begge foldene ved at skære et hul i hegnet og have halvdelen af ​​badekarret på hver side. Sørg for, at karret er rent og fri for revner og skarpe kanter. En plug er afgørende for at forhindre vandet i at dræne ud. Du kan afhente gamle badekar fra genbrug planter, eller du kan spørge på dit lokale badekar specialist.
 6. 6
  Bring i hestene. Bring dine heste i dagtimerne, fortrinsvis 3 eller flere timer før solen indstilling. På denne måde kan dine heste lære om deres nye omgivelser, og der vil være en mindre af en chance for at finde en i morgen. Se dem omhyggeligt for et par dage og inspicere eventuelle sår at de kan udvikle sig. Hvis der sår gør udvikler, og du har mistanke om, at det havde noget at gøre med græsarealer, som kunne have været undgået (fx en lang flænge langs siden, hvilket indikerer pigtråd sted i marken), og gå tilbage til trin ét. Du ønsker hestene skal være så sikker og så glade som muligt.

Tips

 • Hvis du har en, der er meget ældre end den anden, planlægge hensigtsmæssigt. Den ældste hest kan have ben eller muskelproblemer, og ikke i stand til at forsvare sig ordentligt. Hvis dette er tilfældet, kan du ønsker at adskille hestene. Også, hvis du har en hoppe, som har en meget ung føl, holder de to væk fra enhver ondskabsfulde heste, du måtte have med hegn off visse områder fra hinanden.
 • Hold paddock ren ved optagning gødningen hver morgen eller eftermiddag. Dette vil ikke kun reducere angreb af orme og bots, men vil også sikre, at paddock ser rent og ryddeligt, og vil sikre, at alle græsset er tilgængelig til at spise, da hestene ikke vil spise i nærheden af ​​deres gødning, medmindre de er virkelig sultne.
 • Hvis græs virker en smule tør eller din hest er ikke en god handlingsmenneske, bør du tjekke for at sikre, at græsset er egnet til hestene. De bedste foder græsser omfatter bælgplanter såsom sne ærter. De kvælstoffikserende knuder vil hjælpe fremtidige græsset gro, hvilket resulterer i en bedre græsgange i måneder fremover.
 • En GPS-enhed kan være nyttige til at kortlægge et stort græsareal.
 • Opretholdelse heste udelukkende på græs kræver en undersøgelse, der er uden for rammerne af denne artikel. Du er nødt til at være sikker på, at de typer af græs i græs yde passende ernæring til dine heste, at der er tilstrækkelig areal til at fodre dine heste, og at græsser ikke nå frem til en moden fase. Du kan være nødt til at gøde og såsæd græs, samt rotere dine heste regelmæssigt.

Advarsler

 • Sørg for at du ikke bruger barb wire til hegn, hvis du beslutter dig for at få hegn redone! Heste ofte løber ind i dette, og klippe og skade sig selv.
 • Picking up fremmedlegemer som brudt stykker glas og stykker af pigtråd-wire kan virkelig såre dig. Vær sikker på at bære handsker.

Ting du behøver

 • Solid Work Boots eller gummi støvler eller joggere
 • Handsker
 • En Hat
 • Dårligt Bag eller skraldespand
 • A ragwort gaffel
 • Barrow
 • Blyant og papir
 • Halter og bly
 • Skovl
 • Fægtning