Wkidk

Hvordan føles som at spise morgenmad første ting i morgen

Alle fortæller os, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, og at det er uregelmæssige at have noget ønske om at ulven ned skåle stodgy korn og plader af tørt toast. For sådanne mennesker, er morgenmad lettere sprunget indtil de føler deres mave er "vågnet op" senere på dagen. Uanset hvad din grund, behøver morgenmad tilhængere har et punkt - Morgenmad brændstoffer os for dagen. Læs videre for nogle tips til mindre end ivrige morgenmad folk.

Steps

Hvordan føles som at spise morgenmad første ting i morgen. Udstikke en række valgmuligheder til morgenmad.
Hvordan føles som at spise morgenmad første ting i morgen. Udstikke en række valgmuligheder til morgenmad.
 1. 1
  Få nok søvn. Søvnmangel eller en dårlig nats søvn kan gøre os føler kvalmende og oppustet. Dette vil sulte off følelser af sult, indtil senere i morgen, når træthed begynder at blive forvekslet med sult. Du er mere tilbøjelige til at spise slik barer og fedtholdige bagværk senere på dagen at dæmpe kvalm mave, hvis det er derfor, du sprunget over morgenmad.
 2. 2
  Udstikke en række valgmuligheder til morgenmad. Nogle af os kan ikke lide den samme Morgenmad fødevarer på vores plade hver morgen. Hvis tanken om cornflakes, pop tærter eller toast har du nå til bilnøglerne med en tom mave, er det tid til at variere dine valg. Tjek Google på morgenmad for masser af forslag. Overvej følgende muligheder:
 1. 1
  • Frugt - skåret i din korn, tropiske fad, smoothies, osv.
  • Korn - havregryn, hjemmelavet granola eller bær granola
  • Brød - scones, fladbrød, bagels, fransk toast vafler, hjemmelavede kiks
  • Spreads - eksotiske syltetøj og "spreder" såsom marmite
  • Æg - måden at forberede dem er endeløs, tilføje saucer såsom salsa, sojasovs, og Tabasco til sort
  • Bønner - baked beans og pølse, bønner og ris, refried bønner i en Morgenmad burrito, etc.
  • Kød - bacon og æg, skinke og æg, pølse, chorizo, røget fisk osv.
  • Drinks - smoothies (frugt / mælk / soja), friskpresset juice, blandede drinks, grøntsagssaft
  • Etniske specialiteter såsom morgenmad tacos eller Arroz con leche, idli (dampet ris kage populær i det sydlige Indien), dosa (en type pandekage lavet med ris og bælgfrugter), chapati (ristet indisk brød fremstillet af hele hvedemel) med grøntsager osv.
  • Frozen Foods - Selv frosne fødevarer ikke har tendens til at være så sunde som friske fødevarer, der er uendelige sorter af kager, morgenmad pizzaer og andre ting, som du kan forberede hurtigt og nemt.
  • Madrester eller fødevarer, der er mere typisk opfattes som middag fødevarer kan være gode muligheder, hvis du ikke er en fan af Morgenmad fødevarer.
 2. 2
  Varier råd om betydelige morgenmad. Der er et ordsprog: "Spis som en konge til morgenmad, en dronning til frokost og en fattiglem til middag." Dette giver mening, hvis du er indhaling hø eller tilling afgrøder med en hakke hele dagen. Det giver mindre mening, hvis du er snublende ud til et skrivebord og gøre minimale bevægelser foran din computer. Hvis du har en mere stillesiddende job, er du mere tilbøjelige til at drage fordel af "græsning" - spise mindre mængder oftere i løbet af dagen. Dette gælder måske kun gøre Morgenmad en spiselig løsning for dig, som du kun behøver at overveje at spise en halv æble eller en cupful af jordbær eller heldragter af toast osv. for at starte din dag. Som dagen skrider frem, gnaske på sunde dele her og der og få din større måltid senere på dagen. Det er naturligvis mening. Der er en anden skole troede, der finder mental øvelse især energikrævende og siger, at en stor morgenmad holder dig skarp.
 3. 3
  Vær forsigtig med de vigtigste måltid. For mange arbejdere, ofte middag ender med at blive det vigtigste måltid. Dette kunne være at have en indvirkning på din morgenmad ønske. Hvis dette måltid er meget vigtigt i din husstand (fx, er det den eneste gang familien sidder sammen), eller du bare nyde gør dette det største måltid, sørg for, at du er færdig med det før 7 eller 8 senest kl. På den måde fødevarer vil fordøje, før du går i seng, og din krop kan så begynde at arbejde sig hen imod morgen sult.
 4. 4
  Tjek din frokost og middag kalorier. Hvis du har både store Madpakker (især i et erhvervsklima), og en stor aften måltid, er du sandsynligvis fjerne din morgen sult da maden stadig bliver fordøjet. Prøv at spise en større morgenmad kombineret med at gøre sunde valg både spise ude og hjemme, mens det formentlig vil være svært i starten, kan det bidrage til at mindske de beløb, du spiser senere på dagen, hvilket gør det lettere at spise mere på morgenmad. Det vil også gøre vægt vedligeholdelse lettere.
 5. 5
  Øvelse før morgenmaden. Dette kan hjælpe dig til at arbejde op en appetit. I det mindste, drikke en smoothie eller en multi-frugtsaft at give din krop nogle vitaminer og en lille mængde af fiber.
 6. 6
  Tillad tilstrækkelig tid til morgenmad. Hvis du føler dig stresset eller i et kapløb om morgenen, kan du være mindre tilbøjelig til at bruge tid på en god morgenmad. Prøv at prioritere sidde ned for et afslappet måltid (dette kan være sandt for alle dagens måltider.)
 7. 7
  Drik juice i det mindste. Hvis du virkelig føler for kvalmende eller utilbøjelig til tygge, ned et glas juice (som f.eks appelsinjuice) for at give din krop lidt energi. Prøv det før du tager et brusebad, få klædt etc. Det kan øge din lyst til at spise noget bagefter ved at vågne op din mave efter en lang hurtigt. Undgå drikkevarer med fedt i dem (såsom mælk), som tager længere tid at fordøje og kan give dig en følelse af mæthed / tilfredsstillelse, hvilket fører til at springe morgenmaden helt. Hvis din mave er følsom over for syre i, siger appelsinjuice eller æblejuice, prøv druesaft.
 8. 8
  Må ikke snack natten. Nogle mennesker, især dem, der tenderer mod sengetid halsbrand, stoppe med at spise et par timer før de går på pension. Dette gør dem sultne nok til at spise morgenmad, og kan også hjælpe dem skære ned på "tomme" kalorier. Hvis du absolut skal late night snacks, prøv små portioner såsom ost terninger, æble skiver, en banan eller varme drikke.
 9. 9
  Drik masser af vand inden sengetid. Mindst to til tre kopper. Dette hjælper med at holde din mave syre fortyndet og vil fjerne denne queasiness at nogle mennesker oplever.

Tips

 • Hvis du springe morgenmaden ved valg, fordi du tror det hjælper dig med at holde slank, kan du blive benægte din krop den energi, den behøver. En fornuftig, regelmæssig indtagelse af mad hjælper dig med at opretholde en ideel vægt, fordi kroppen forbrænder det for energi og ikke føler behov for at "hamstre" food; benægte dig selv dette boost første ting om morgenen kunne faktisk føre til en vending i kroppens stofskifte og gøre det træge og ude af stand til at brænde de resterende mad, du spiser så effektivt. Spis små portioner af næringsstof-rige fødevarer for at forbedre dit humør, outlook og stofskifte.
 • Hvis du har intolerans til komælk, kan en mælk alternativ som soymilk være en bedre løsning for dig. Soy Milk, ris mælk, mandel mælk, hasselnød Mælk og havremælk er alle levedygtige alternativer, der normalt beriget med vitaminer.
 • Hvis din mave er følsom til syren fra appelsinsaft, prøve at tilføje vand eller endda æblejuice at fortynde det.
 • Hvis du er ryger eller tung kaffe drikker, tage et brusebad først. Vågne op til noget andet end kemikalier, der rent faktisk forringer en appetit vil hjælpe dig med at få kontrol - at tilføje nogle korn og frugt til din koffein og nikotin morgenmad.
 • Bo på et Bed & Breakfast kendt for sin store Morgenmad opslag. Ikke blot vil dette vække din appetit, men det vil inspirere dig. Kast i en spa-behandling og forhåbentlig nye, afslappet, vil du gå hjem bredfuld af lyst til at gøre en anstændig Morgenmad!
 • Hvis motivation eller være en "natteravn" snarere end en "morgen lærke" der volder dig til at undgå at spise morgenmad, bede et medlem af familien eller en ven til at gøre dig morgenmad for en uge, på den forståelse, at du har brug for denne hjælp til at komme ind i en ny rutine, og at det er en midlertidig ordning, at vende tingene rundt. Gør noget til gengæld for dem, såsom at gøre middag, uge ​​eller løbe ærinder for dem. Måske vil du endda opdage dig som dette arrangement og holde det!
 • Hvis du stadig ikke sulten efter at have fulgt alle disse instruktioner, så prøv at drikke noget citron vand.
 • For de mennesker, der "ikke har tid" eller "kunne ikke blive generet" med morgenmad, er en velsmagende, nærende, høj-protein shake en god start på dagen. Det kan indeholde alt, hvad din krop har brug for på daglig basis.
 • Hvis du ikke kan lide morgenmad mad, så prøv at spise "lunch food" til morgenmad (f.eks kalkun eller ost sandwich).
 • Hvis du føler dig sulten stadig efter morgenmaden betyder det, du har ikke haft en stor nok morgenmad for dig, medmindre din over ventetid bekæmpe fødevare erdge.

Advarsler

 • Hvis din kropsholdning er dårlige, kan du være at have morgen nakkesmerter og hovedpine, som kan sætte dig fra din mad. Se en læge til anbefaling til en fysioterapeut.
 • Hvis du altid er meget svag i morgen eller altid vågne op med hovedpine eller kvalme, så skal du se din læge for at diskutere andre sundhedsproblemer.
 • Børn bør aldrig gå uden morgenmad. Det forårsager dårlige resultater i skolen, skaber et varigt dårlig vane og påvirker deres læring chancer i alle områder af livet. Ofte den bedste måde du kan hjælpe, er at donere penge, mad eller hjælp til din lokale skole for at give morgenmad til børn.
 • Undgå at bruge sukkerholdige og fedt-fyldte snacks som energi boostere. De synes at arbejde, som de giver en umiddelbar buzz men det vil falme hurtigt, så du irritabel og søger mere. Udskift med komplekse kulhydrater eller protein fødevarer, der vil tage tid at nedbryde og fortsætte med at fodre din krop den energi, det kræver. Dette vil holde din vægt, selv også.