Wkidk

Hvordan finder en utæthed i din swimmingpool

Hvis du rutinemæssigt har brug for at tilføje mere end to inches af vand til din pool om ugen, kan du have en lækage. Din pool vil miste noget vand naturligt til fordampning, til nogle splat og nogle til returskylning dit filter.

Steps

Hvordan finder en utæthed i din swimmingpool. Tjek det indlysende første.
Hvordan finder en utæthed i din swimmingpool. Tjek det indlysende første.
 1. 1
  Tjek det indlysende første: Er der nogen lækager på udstyr pad? Kig nøje på filteret, pumpe, varmelegeme og rør ventiler. Tjek underlaget for fugt. Er der nogen våde områder omkring poolen? Gå rundt i puljen, og ved poolen og udstyret. Check for våd jord og indsunkne svække eller områder. Har du en vinyl liner pool? Kig efter tårer eller adskillelser omkring alle fittings, hulskeer, returvarer, renere linje, lys, trin og den corners.Checking at se, om du har en lækage: Hvis du har mistanke om din pool er utæt, er der flere måder at kontrollere. Prøv en af ​​disse metoder:
 2. 2
  Markér vandstanden i poolen på hulske. Ved hjælp af et stykke tape eller fedt blyant til at markere vandstanden. Kontrollér mærket 24 timer senere. Din pool bør miste ikke mere end 1/4 tomme per dag. Ellers er en lækage indiceret.
 3. 3
  Spanden test: Placer en spand fyldt med pool vand på en pulje trin (vægt, det med en sten eller mursten). Markere vandniveauet på både indersiden og ydersiden af ​​spanden. Sørg for, at vandstanden er de samme inde i spanden som pool vandstanden udenfor spanden. Kontrollér mærket 24 timer senere. Hvis der er en større fald i den linje på ydersiden af ​​spanden, er en lækage i poolen angivet. Denne test skal gennemføres med pumpen på, og derefter igen med pumpen slukket.
 4. 4
  Bestemme placeringen af lækagen: Hvis du bestemme, at din pool er ved at miste vand, slukke for filtrering system og bemærk hvor vandet stopper slippe. Vinyl Liner pools nødt til at have vand i dem på alle tidspunkter! Stop denne test, hvis du har en foring pool og vandstanden er faldende hurtigt. Begynd at tilsætte vand og kalder en pulje professionel. Hvis vandet stopper i bunden af ​​overfladefilteråbningen, lækagen er sandsynligvis i skimmer eller filtrering system (herunder rør). Hvis vandet stopper ved lys, lækagen er formentlig på lyset housing.If vandet falder til under lys, så kan der være en utæthed i afløbet i bunden af ​​pool.If du har mistanke om en lækage i filtrering system: Hvis du ser luftbobler i returledningen er vand, når poolens pumpen kører, er der en utæthed i sugesiden af ​​filtreringssystem. Er pumpen kurven låg på stram? Er låget O-ring lubed og i god stand? Hvis poolen taber mere vand, mens pumpen kører, lækagen er på returledningen side af systemet. Kontroller affald eller returskylleledningen for rindende vand? Hvis du har mistanke om en lækage i Skimmer, lys, liner: Hvis du ser noget, der ligner en revne, hul eller rift.
 5. 5
  Ved hjælp af et farvestof testopløsning eller nogle af dine pH-indikator testreagens, nær det falde med pumpe lukkes og vand stadig. Se, hvis farvestoffet suges ind i revnen, hullet eller slitage.
 6. 6
  Fastsættelse utætheder-skimmer lækage: Den mest almindelige læk er en adskillelse mellem plastik skimmer og betonen pool. Det er nemt fast med pool putty.Light Utætheder-Ofte rørledningen vil komme fra hinanden, gå i stykker eller adskille fra niche. Dette er vanskeligt at lappe. Der findes forskellige metoder til at lappe en dårlig ledningsforbindelse. En to komponent epoxy, der tørrer hårdt, med kit, silikone eller caulk er måder at løse dette problem.Liner Utætheder-Simply, lappe det med en vinyl liner patch kit. Hvis vandet, våd patch kit.
 7. 7
  Mange utætheder kan ikke findes ved hjælp af de ovenstående forslag. Nu er det tid til at kalde en professionel! Takket være state-of-the-art teknologi, de fleste pool eller spa utætheder kan findes og repareres uden væsentlig forstyrrelse. Nogle af de anvendte metoder er: Trykluft bruges til at presse et rør. Luften fortrænger vandet i røret, indtil den når lækagen, på hvilket tidspunkt bobler flygte fra hullet at afsløre problemet området. Eller, hvis et rør undlader at opretholde et konstant lufttryk, en lækage eksisterer. Særlig tv-kamera, der er snaked gennem VVS-rør til spot utætheder. Ved at indsprøjte luft ind i et rør, lytter derefter elektronisk til lyden af ​​luft undslippe med en super følsom mikrofon. Du skal forvente at betale omkring 135€ til 190€ for high-tech lækagesøgning, afhængig af beliggenhed og kompleksiteten af ​​problemet. Reparationer er ekstra.
 8. 8
  Forståelse VVS utætheder-pool VVS system opdeling: Den grundlæggende konfiguration af en swimming pool VVS og filtrering system er simpelt. Vand trækkes gennem skimmer og vigtigste afløb i swimmingpoolen ved poolen pumpe. vandet rejser jorden tilbage til den mekaniske rum, hvor den passerer gennem pumpen si kurv og derefter skubbet gennem filteret og varmer samt eventuelle andre enheder, såsom chlorinators og er i sidste ende ledes tilbage til puljen gennem returledninger. Ud over disse lukkede systemer linjer, er der også et par yderligere aspekter til swimmingpoolen VVS-system, der ikke fungerer i et lukket (tryk) system. De fleste swimmingpools anvender et åbent system (tyngdeføres, ikke under tryk) equalizer, som hjælper puljen pumpen at bevare sin prime i perioder med lav vandstand. Denne equalizer line er ofte glemt eller ignoreret under renovering, som erstatter den linje er en bekostelig og tidskrævende virksomhed. Equalizeren linje vil forbinde til bunden af ​​skimmer og den anden ende til enten hoved afløb, eller en sideport i væggen af ​​poolen nær til placeringen af ​​skimmer. Det er det rør, der fører fra bunden af ​​skimmer ned til den vigtigste afløb, der ofte overses. Da dette er en non trykledning det ville have en tendens til at lække mindre end en tryksat linje, men i gennemsnit dette rør kan også være ældre end resten af ​​din pool VVS system øge den som en kandidat til uforklarlig vandtab. VVS-systemer er en konstant kilde til vandtab for et væld af forskellige årsager lige fra rør materiale, installation kvalitet, alder, konfiguration og jordbundsforhold. Før du begynder at rive din VVS-system skal du først isolere lækagen at være placeret i VVS-systemet eller i strukturen af ​​selve poolen.