Wkidk

Hvordan finder en tabt hund

Din hund er tabt! Hvad skal du gøre? Her er en tidsplan for øjeblikkelig handling, hvad man skal gøre efter to timer, to dage og videre. Opbevar denne nødsituation vejledning om side, i tilfælde af dit kæledyr er gået tabt. Hastighed og grundighed er afgørende for at bringe din hund sikkert hjem.

Steps

Hvordan finder en tabt hund. Få din hund mikro-tilhugget.
Hvordan finder en tabt hund. Få din hund mikro-tilhugget.

Forebyggelse

 1. 1
  Få din hund mikro-tilhugget. Hvis du fik din hund fra et krisecenter inden for de sidste par år, er det sandsynligt, at han eller hun allerede er blevet mikro-tilhugget. En mikrochip er en harmløs chip, der er indsat i nakken. Chippen indeholder et ID, som enhver dyrlæge eller husly kan scanne for. ID'et kan derefter søges via en database, der indeholder dine kontaktoplysninger, således at en dyrlæge eller husly kan kontakte dig, når de finder din hund.
 2. 2
  Sørg for at din baghave er sikker. Udfylde eventuelle huller i hegnet og sørg for, at din gate låse fast.
 3. 3
  Lad ikke dit dyr, især hunde, ud af huset uden opsyn. Til udendørs katte, så sørg for, at du bringe dem inde om natten, især i skovområder eller landdistrikter.

Leder du efter din hund

 1. 1
  Spild ikke tiden! Få et par folk til at arbejde på en organiseret måde samtidig. I de første to timer, familie og venner til at søge rundt i byen og op til en to-mile radius af det sted, hvor hunden sidst blev set. Opret business-card størrelse flyers til at uddele så dine oplysninger er let tilgængelige og nemt at dele. Bruge gratis tjenester såsom Petmetric.com eller Oliver alarm på facebook for at hjælpe med at få en virtuel søgning startede straks i dit geografiske område. Fortæl eventuelle børn, du ser, at du er på udkig efter en hund og plakater vil være op i morgen med dit telefonnummer. Men husk på, at mange børn er blevet advaret om, at dette er et trick bruges af potentielle kidnappere og børn kan blive bange.
 2. 2
  Medbring din hunds yndlingslegetøj eller anden støj, der gør ham komme løbende. Hunde kan høre lyde fra meget langt væk, og kan komme, hvis de hører en beroligende lyd! Rystelser en godbid taske eller noget andet en hund ved: fødevarer kan hjælpe, også.
 3. 3
  Mens du er ude at søge, har en anden at foretage telefonopkald til din lokale humant samfund, dyreinternater, redninger, dyrlæger og politi afdelinger. Kontakt dine naboer til at være på udkig. Hvis du er tæt på et amt linje, skal du kontakte lignende steder i det amt, også. Hvis din lokale tv-og radiostationer gør Bekendtgørelser, bede dem om hjælp. Informer de lokale pounds og krisecentre. Hvis nogen finder en hund, og bringer det der, vil de vide, at nå dig. Hvis de siger, at de har en hund der matcher, så sørg for at besøge dig, og ikke afblæse søgning, indtil du er sikker på det er din. Deres beskrivelse og dit kan nemt variere.
 4. 4
  Opret en annonce med en nylig billede af din hund. Hvis du ikke har et foto, og din hund er en racehund, skal du bruge et billede fra en bog. Beskriv hund, så en gennemsnitlig person ville genkende ham, hvis han så ham. Medtag oplysninger der kan identificere ham som hans krave, hund tags, tatovering, identificere funktioner som ar eller usædvanlige Colorations eller mikrochip ID-nummer.
  • Vær specifik: "LOST: (hunds navn) en brun hund med hvidt ansigt og poter, steriliseret kvinde; 60 # fik løs fra værftet den 1 december 2005 (Sted, hvor tabt) i nærheden af ​​posthuset i Our Town, PA omkring 04:00 Iført en lyserød krave med rabies-tag og licens. Er på anti-beslaglæggelse medicin. familiehund. belønning. Call (610) 555-0000. "
  • "Family pet" tendens til at motivere folk til at se. Reklame det som en "udstillingshund", "avl hund", "terapi hund" eller "eftersøgning og redning hund" er ikke en god idé. For meget videregivelse er ikke altid den bedste politik i disse spørgsmål.
  • En belønning tendens til at motivere folk. Du skal dog ikke angive et beløb. Hvis du laver belønningen for stor, ligesom 3740€ folk vil undre sig over hundens værdi og nogle mennesker kan ikke ønsker at vende tilbage dit kæledyr.
  • Altid siger en kvindelig er steriliseret, om hun er eller ej. Igen, dette er for at beskytte hunden fra den skruppelløse, der måske ser en avl muligheder. Den samme logik gælder for et medicinsk problem eller genetisk defekt. Folk vil være mindre tilbøjelige til at tænke på avl en hund, der kunne opfattes som værdifuldt, hvis de mener, det har et medicinsk problem. Det giver et presserende behov for at annoncen også.
  • Hvis hunden er venlig, sige "Prøv og lokke hende ind i din garage eller indhegnet værftet og ringe til os." Hvis hunden ikke er venligt eller kunne være en frygt stenansigt sige, "Forsøg ikke at hjørne hende. Blot ringe til os med sin placering ASAP."
  • Det er en god ide at lave et par kopier af flyers på forskellige sprog, som spansk eller fransk, især hvis du bor i et område med folk fra mange forskellige baggrunde.
 5. 5
  Kontakt straks alle kæledyr services og krisecentre i dit område og spørge, om de har haft nogen opkald om hunde, der matcher din beskrivelse. Besøg husly hvis det er muligt at se, om nogen har bragt din hund i.
 6. 6
  Intensivere bestræbelserne efter din hund har været forsvundet i 24 timer. Lav mindst 200 fotokopier af din annonce. (Printer blæk kører i regnvejr, kopimaskine toner vil ikke.) Start udstationering på opslagstavler og højtprofilerede områder som benzinstationer og købmandsforretninger i dit nabolag. Tape flyers til telefon poler (mange steder er det ulovligt og farligt at bruge hæfteklammer, fordi det er en fare for pole mænd). Spørg venner og familiemedlemmer til at distribuere flyers dør-til-dør. Vær sikker på at sætte ekstra løbesedler omkring denne legeplads, eller anmelde ejerne af denne hund park.
 7. 7
  Tag "fundet" opkald med et gran salt. På denne ødelæggende tidspunkt, er du sårbar, og der er uetiske mennesker, der kan forsøge at udnytte.
  • Hvis nogen ringer og beskriver din hund fra din annonce og siger: "Jeg har fået din hund her," reagere ", Har hun et sort mærke inde i hendes højre ben?" og de siger: "Hun sikkert ikke", og din hund ikke, hænge op hurtigt. Du ønsker ikke at beskæftige sig med sådanne mennesker. Hvis de siger, "Nej, hun ikke", og du synes, det kunne være din hund, skal du blot sige, at du har lavet en fejl, det er en anden hund, du har set før.
  • Hvis nogen forsøger at afpresse dig ind i en højere belønning før han vendte tilbage din hund, så prøv at sikre, at de har den rigtige hund (eller enhver hund overhovedet), og bede personen om at møde dig på et offentligt sted. Så gå med en anden person til at møde dem. Må ikke blive udnyttet. Hvis det er din hund, tilbyder en token belønning.
  • Nylige svindel omfatter folk ringer for out-of-state flybillet til din mistede hund. De kan sige din hund er blevet stjålet og dumpede langt fra hjemmet, og de fandt ham 200 miles væk. Må ikke falde for det.
 8. 8
  Efter 2 dage: Forlæng din søgning.
  • Gå lidt længere ved køretøjet, og begynde at sprede ordet til dine lokale postbude, UPS og Fed Ex drivere, joggere, løbere, cyklister og alle andre gå rundt søgningen områder.
  • Aflevering eller faxe en kopi af din annonce til områdets krisecentre.
  • Udvid radius søgningen område ved flere miles - call krisecentre selv ud det område, du tror, ​​din hund kunne have nået.
  • Besøg dyreinternater og redning ligaer til at lede efter dit kæledyr hver anden dag. Forvent ikke frivillige til at genkende en brun hund fra en anden. Hvis hunden er en beskidt, sammenfiltret rod, tabt vægt, kan du have problemer med at identificere dit eget kæledyr. Spørg, hvis der er en karantæne område eller et område, hvor tilskadekomne dyr holdes i tilfælde af din hund er adskilt fra dem, der vises for offentligheden.
  • Kontrollér "fundet"-annoncer i de avisen hver dag dit kæledyr er gået tabt.
 9. 9
  Forblive positiv. Hunde har været genforenet med deres ejere, selv efter et år eller mere. Husk at vende tilbage til krisecentre viser billeder af din hund. Hvem ved, måske vil det finde dig!

Tips

 • Spørg dyrlægen til at indsætte en mikrochip i hunden. Mikrochips er en nem og bekvem måde at gøre det muligt at lokalisere din hund, hvis han er gået tabt eller er blevet stjålet.
 • Sørg for, at tag er let synlig og velskrevet. Hvis det ikke er godt synlig, vil ældre mennesker, der har fundet din kære Spot ikke genkende navnet, og synes at navnet er Zot.If der er en stavefejl, igen, kan dit nummer ikke blive anerkendt, kan din adresse ikke være rigtigt enten og hundens navn vil gå fra Stripe til Strip.It kan være meget forvirrende.
 • Indlæg, at du har mistet din hund på din lokale internet eller avis.
 • Få din hund et halsbånd med et tag på det, der har sit navn og din adresse. Hvis du ikke er fortrolig sætte din adresse på tag, kan du få et telefonnummer lægge på det i stedet.
 • Spørg dine venner, hvis de har set din hund, før det forsvandt.
 • ALTID ALTID ALTID sætte din hund i snor, mens i det offentlige, i parken eller på stranden. Hvis du bor i et lille kvarter, og ikke har plads på et hegn, holde din hund i snor, mens du tager ham udenfor til at gøre sin forretning. Eller hvis han ikke er behageligt at gå mens du er på en snor, se ham nøje.
 • Aldrig aldrig aldrig forlade din hund uden opsyn. Selv hvis din baghave har en hund-bevis hegnet, se ham, når han er udenfor gør sin virksomhed eller spille ude i gården. Nogle hunde gør skøre ting, mens de er alene, som at forsøge at springe over eller grave under hegnet.

Advarsler

 • Svar aldrig på en fundet pet krav alene. Tag en ven og bede om at mødes på et offentligt sted, såsom parken. Må ikke sige at mødes på dit hus. Så de mennesker, der fandt din hund (som kunne være meget utryg ved den måde, du aldrig vide,), vil så vide, hvor du bor. Du ønsker ikke at. Som jeg sagde, mødes på et offentligt sted, såsom en park eller en tankstation
 • El-hegn ikke sikrer, at din hund ikke vil løbe væk. Efterlad aldrig din hund uden opsyn udenfor, selvom du har et elektrisk hegn.

Ting du behøver

 • En god 200 fotokopier af hundens tabte plakat
 • Tålmodighed
 • Håber

Og beder han / hun vil komme tilbage