Wkidk

Hvordan finder en slange

Slanger er nogle af de mest fascinerende og utroligt unikke dyr på planeten. Ingen anden skabning helt griber en persons interesse og terror helt ligesom den lange, smidige slange. Udover det, er nogle andre skabninger helt så godt tilpasset til at skjule i næsten enhver situation. Takket være deres lave, flade organer, kan de fleste slanger, hvis de prøver at skubbe forbi uden selv den mindste lyd, og den mindste chance for at blive opdaget. At forsøge at finde en, du har brug kløgt, ivrige øjne og denne side.

Steps

Hvordan finder en slange. Sørg for at du er på en god placering.
Hvordan finder en slange. Sørg for at du er på en god placering.
 1. 1
  Sørg for at du er på en god placering. Gøre nogle forskning på slanger i dit område forhånd, er der nogen slanger overhovedet, der er fælles omkring dit hjem? Hvad sorter? Hvis der er nogen omtale af giftslanger af enhver art i dit område, skal du straks finde ud af markeringer af denne type slange, og huske dem, og lære hvordan man kan identificere giftige slanger i almindelighed. Du ønsker ikke at tage nogen chancer, kan det være gavnligt at tage langs en guidebog til slanger på din søgen på at finde én.
 2. 2
  Tjek vejret. Snakes normalt er mest aktive lige i starten af ​​sommeren, eller omkring slutningen af ​​foråret. Det er, når de er ved at vågne op fra om vinteren, så de vil være ude og omkring, jagt. Dette betyder dog, at de vil være at flytte en masse, ikke bare soler sig i sollys, så vær på kanten.
 3. 3
  Pack for det. Hvis du planlægger at gå længere ud end din egen baghave, skal du have en bred vifte af ting, en mobiltelefon, til at ringe, hvis du får lidt, er særligt afgørende. Bær lange bukser, og om muligt, tykke støvler. Hvis du har planer om rent faktisk at røre slangerne (som du ikke bør, medmindre du er uddannet til det), og derefter klæde sig passende i armene. Tykke handsker og lange ærmer bør være fint. Som nævnt tidligere, vil du ønsker at medbringe en guide til slanger i dit område, selv hvis du bare kigge under verandaen.
 4. 4
  Begynde at kigge.
  • Solrige områder kan være godt at starte med, slanger dase i solen en masse af den tid, men hvis du kigger på i begyndelsen af ​​sommeren, de vil sandsynligvis være mere aktive.
  • Kig i kølige, mørke områder, men ikke bare holde din arm ind i disse områder, skinne en lommelygte ind først. Bare fordi du ikke kan se slangen i første omgang, betyder ikke, at der ikke er en der.
  • Langs sten og under sten er gode steder at se. Hvis det er muligt, skal du bruge en stor pind til at flytte sten til side, så når du forskrække en slange under en sten, vil din hånd ikke være i nærheden af ​​det.
  • Må ikke gå grave under tørre blade og grene, som du vil blive fristet til at gøre. Hvis du gør det, vil du være at sætte dig selv i ekstrem fare. Du vil ikke vide, om der er en slange i bladene, du bare skubbet til side, eller hvis der er en lige under bladet, at du er ved at puffe forbi, og du vil ikke vide, hvad slags det er, enten. Ved den tid, du ser slangen, kunne det meget vel allerede have vurderet dig som en fare, og har angrebet.
 5. 5
  Se slange. Hvis du gerne vil, tage et billede, ingen blitz, selvfølgelig. Slanger er vilde dyr, så du skal ikke gøre nogen pludselige bevægelser, og altid huske, at nogle slanger kan glide så hurtigt eller hurtigere end et menneske ture, så vær på vagt.

Advarsler

 • ALDRIG ondt slangen, hvis du gør, så det kan bide.
 • Hvis du beslutter dig for at tage billeder eller videoer af slangen, vil du ønsker at have et ekstra par øjne på slangen. Det kan være svært at se tegn på en forestående strejke gennem en søgeren eller mens distraheret med et kamera.
 • ALDRIG afhente en slange fra jorden, medmindre du er blevet ordentligt instrueret.
 • Nogle slanger er ekstremt farlige, hvis du har lidt eller ingen erfaring med slange ser eller fangst, altid have en anden i nærheden.