Wkidk

Hvordan finder en fire blade kløver

Firkløvere er kendt over hele verden for at give finderen held og lykke... men hvordan kan du finde en? Her er hvordan du finder din egen firkløver.

Steps

Hvordan finder en fire blade kløver. Find et plaster på kløver.
Hvordan finder en fire blade kløver. Find et plaster på kløver.
 1. 1
  Find et plaster på kløver. Hvis du finder en patch, hvor mange af de planter har fire blade, er det nok en kløver look-alike, såsom Marsilea quadrifolia (blade har en trekantet form med afrundede hjørner, vokser i våd jord og vand) eller Oxalis tetraphylla / deppei ( lilla i midten, hvor de fire foldere mødes). Hvad du ønsker at kigge efter, er et plaster på hvidkløver (Trifolium repens, identificeret ved hvide blomster), fordi de er mere tilbøjelige til at producere en firkløver anlæg end andre typer af kløver.
 2. 2
  Scanne over plasteret. Når du starter ud, ikke stirre ned hver eneste kløver. Børste over kløver forsigtigt med foden, så du kan se dem alle. Dette skulle fange de mere iøjnefaldende kløver. Dine øjne vil naturligvis gå til den ulige en ud. Hvis du finder 3 eller mere på mindre end 3 minutter, har du sandsynligvis et hot spot. Markér dette sted og besøge det ofte, fordi mutationen vil ske igen. Du kan normalt få 10 eller så ud af en godt mellemstore "hot spot" med tæt inspektion.
 3. 3
  Identificer eventuelle firkløver sorter. De fleste firkløvere har et blad, der er mindre end de andre tre. Nogle blade har hvide eller røde eller ingen linjer. Bladene kan være afrundede eller hjerteformede.
 4. 4
  Markér plasteret! Det er almindeligt troede, at 4-blade kløver faktisk er forårsaget af en genetisk defekt i roden af ​​kløver plante. De fleste kløver i patches er enten vokser fra en plante eller et netværk af planter. Så chancerne er, at hvis du har fundet en hoppede kløver, er der sandsynligvis være mere der. Placer et lille flag eller noget for at markere det, så du kan kontrollere resten af ​​områderne.
 5. 5
  Bevar din heldige kløver ved at følge instruktionerne i Sådan trykke blomster og blade.
 6. 6
  Hvis du vil have mere af en god ting, forsigtigt fjerne en streng af den multi-blade kløver, omkring 4-5 hoveder værd, og satte ind i vand i et sted med indirekte sollys. Når det begynder at vokse rødder, plante den i et tomt område i din værftet. Det spreder hurtigt, og plastret vil have de samme genetik som originalen.
 7. 7
  Pluk blomsterne fra denne kløver, når de bliver brune. Opbevar frøene indtil næste forår, eller køleskab dem. Plante dem og vente, indtil hver ung plante har flere dusin hoveder til at afgøre, om det har den multi-blad gen. Jeg har avlet i over tyve år, og min seneste afgrøde er op til omkring 30% (dvs. 30% af lederne har flere blade).
 8. 8
  Clover synes ikke at gøre det godt i potter, bedre at omplante til et højbed (eller dit plænen) så hurtigt som muligt. Det er også meget følsom over for dehydrering og svær dehydrering kan få planten til at vende tilbage til sin tre-blad tilstand, selv når det er hydreret og breder igen.

Tips

 • Firkløvere er mere rigelige i forstyrret og / eller trampet områder. Kig langs stier og stier, der løber gennem en kløver patch.
 • Det bedste tidspunkt at lede efter en fire blade kløver er, når det regner og / eller våd.
 • Mutant kløver er mest udbredt i sensommeren.