Wkidk

Hvordan du vælger græskar

Hvorvidt du vokser din egen, besøger en lokal græskar patch eller browsing i butikken, der er en teknik til at finde den helt rigtige græskar. Nøje udvalgt græskar vil vare længere, ser pænere og smager bedre.


Steps

Hvordan du vælger græskar. Check for en glat, ensartet farvet hud.
Hvordan du vælger græskar. Check for en glat, ensartet farvet hud.
 1. 1
  Vælg et design til at skære, før du går på indkøb for græskar. Tænk over hvilke form der passer bedst til dit design - høj og smal? Fedt og rundt? Hvis du vil bruge stencils, kigge efter et græskar med en form, der ligner det mønster, du kommer til at skære.
 2. 2
  Check for en glat, ensartet farvet hud. Kødet skal være fast, ikke elastisk på nogen måde. Efterse hele græskar. Hold dig væk fra græskar med blå mærker, rifter, skrammer eller nogen tegn på mug. Hvis du skal bruge stencils, styre fri af buler som godt.
 3. 3
  Hold øje med mindre, "sukker" græskar til at spise. Ikke alle græskar vil smage godt i en pie. Sugar græskar er 200-250 millimeter (8-10 ") i diameter og vil have glattere, mindre trævlet kød end en dekorative græskar.
 4. 4
  Banke på skallen. Ripe græskar vil lave en "hul" lyd. Hvis græskar er på vinstokken, bør vin være tørt og stilken skal være hård og brun. Modenhed af græskar måske ikke noget så meget, hvis du er kun interesseret i carving (i hvilket tilfælde en modnet græskar kan vare længere).
 5. 5
  Sæt græskar op for at sikre det sidder plan. Du ønsker ikke at vælge et græskar til udskæring blot konstatere, at det ikke vil sidde op lige til dig. Hvis græskar voksede på sin side og har en flad plet der, kan du være i stand til at indarbejde det i dit design eller slå den side mod en væg, så det ikke kan ses.
 6. 6
  Efterlade så meget af stilken på som muligt. Du kan skære vin på begge sider af stilken og senere skæres stilken forsigtigt derhjemme. Dette vil hjælpe det holde længere. Det er klart, dette kun gælder, hvis du rent faktisk er høst græskar.

Tips

 • Det er altid bedst at søge græskar lige fra vin, fordi du har en bedre idé om, hvordan frisk og moden den er, og de vil have undgået misbrug af blive transporteret.
 • Nogle typer af græskar modnes hurtigere end andre. Hvis du beskæftiger sig med en usædvanlig græskar sort, forskning det og tilpasse disse instruktioner i overensstemmelse hermed.
 • Da et græskar er medlem af vinteren squash familien, vil det vare et stykke tid i opbevaring. Det er kun, når det er skåret, at det vil begynde at forværres hurtigt.
  1. Saml græskar fra bunden og aldrig fra stammen. Det kan knække nemt. Hvis den bryder, gem stilken fordi man ofte kan lappe det igen med tandstikkere.
  2. Håndtere det forsigtigt på vej hjem. Undgå at smække det ned på bordet eller lad den rulle rundt i bagagerummet. Eventuelle skrammer vil forkorte græskar levetid.
   • Hvis du håndterer græskar i en bil, så sørg for at du ikke gør nogen pludselig bevæger sig på kørebanen, fordi det vil forkorte levetiden.
   • Hvis du håndterer det med dine hænder, er det bedst at have en vogn eller noget, der gør det praktisk.
  3. Opbevar dine græskar i et køligt, tørt sted. Dette vil hjælpe med at helbrede sværen, hvilket gør det mindre sårbart at rådne.

Advarsler

 • Lad ikke græskar blive udsat for frost, ellers vil de rådne umiddelbart efter optøning
 • Hvis det er en tung græskar, altid løft med dine ben, ikke din ryg.
 • Opbevar aldrig en uklippet græskar på græs, vådt græs (selv fra morgen dug) vil rådne det. Hvis du gør gemme det på græsset, så sørg for at slå det daglige til en ny side af græskar. Ellers vil du ende op med en dårlig stedet.