Wkidk

Hvordan du vælger den rigtige erstatning liner til over jorden puljer

Over jorden swimming pool liners er en funktionel del af swimmingpoolen, men også tilføje stil og karakter. Over jorden pool liners er tilgængelige i et fantastisk udvalg af flotte mønstre og stilarter, og ofte sat indretning for hele swimming pool-området.

Steps

Hvordan du vælger den rigtige erstatning liner til over jorden puljer. Afgøre, hvilken type pool liner du har brug for, et overlap stil liner, eller en beaded stil liner.
Hvordan du vælger den rigtige erstatning liner til over jorden puljer. Afgøre, hvilken type pool liner du har brug for, et overlap stil liner, eller en beaded stil liner.
 1. 1
  Afgøre, hvilken type pool liner du har brug for, et overlap stil liner, eller en beaded stil liner. Forskellen mellem dem er den måde foringen holdes på plads inde i swimmingpoolen.
  • Beaded stil liners har en meget lille rille, eller læbe, på den øverste kant af foringen. Denne lille læbe er klikket ind i et spor hele vejen rundt inde i swimmingpoolen på toppen af ​​puljen væggen, for at holde den pulje liner på plads. Hvis din swimmingpool kræver en beaded pool liner, vil du være i stand til at se dette spor ved at kigge under den øverste skinne på indersiden af ​​over jorden swimmingpool. Der er forskellige perler, så sørg for at vælge den korrekte én.
  • Overlap stil liners er foldet over muren af ​​swimmingpoolen, og holdes på plads under det øverste skinne på over jorden swimmingpool. Hvis din swimmingpool kræver en overlapning stil liner, kan du se en lille mængde af den pulje liner under den øverste skinne på ydersiden af ​​swimmingpoolen.
 2. 2
  Bestemme, hvad kvalitet (tykkelse) i poolbeklædningen du kræver. Tykkelsen generelt angiver, hvor holdbare pool liner er, og hvor længe det kan vare inde i en swimming pool. Jo tykkere poolbeklædningen materiale, jo mere holdbare (og dyrere) vil det være.
 3. 3
  Vælg dit design. Mens de fleste nye pools kommer med en standard blå liner, udskiftning liners er tilgængelige i et bredt sortiment af farver og mønstre.

Tips

 • Puljen liner følger med de fleste nye overjordiske svømmebassiner er ensfarvet blå farve og en 20-gauge tykkelse. Dette er en standard pool liner, og vil klare sig godt og ser godt ud i årevis.

Advarsler

 • Installation af en erstatning poolbeklædningen selv kan være meget mere kompliceret end det måske ser ud. Hvis ikke håndteres med forsigtighed under installationen, eller hvis det ikke er installeret korrekt, kan din smukke nye pulje liner hurtigt rive eller lække. Hvis du aldrig har set eller hjulpet med liner udskiftningen eller installation af en ny swimmingpool din skulle betale en professionel til at installere din nye liner denne gang. Se nøje og stille spørgsmål, og du vil blive forberedt til næste gang!
 • Udskiftning swimming pool liners til overjordisk pools kan findes i tykkelser op til 25 gauge. Vær opmærksom på at dette kun er et mål for tykkelsen af ​​puljen væggen materiale. Gulvet i poolbeklædningen kan være tyndere materiale. Grunden til dette er, at når en svømmer er i vandet, de vejer næsten ingenting som de fleste af deres krop består af vand. Væggene skal være tykkere, fordi solen vil skinne direkte på den del af liner, der ikke er under vandet og bære det ud hurtigere.