Wkidk

Hvordan du bygger din egen nødstrømsforsyning

I tilfælde af forlængede blackout, kan du have kritiske systemer (såsom computer eller medicinsk udstyr), som skal fortsætte med at køre, uanset hvad. Denne guide vil give en skalerbar uafbrudt strømforsyning system. Du kan udvide det med elproduktion, eller sol / vind / etc. som du ønsker det.

De fleste uafbrudt strømforsyninger solgt for computere «switch 'power, kører en lille inverter, når strømmen afbrydes, og derefter skifter tilbage til' normal 'strøm, når det er tilbage på. Denne ene simpelthen producerer vekselstrøm med en kontinuerlig pligt inverter og påtager nogle system (r) vil opkræve DC batteri strømforsyning det kræver hurtigere, end det forbruger det. Dette gør konstruktionen enklere og giver også mere end én slags DC strømkilde for at deltage i opladning. Dit UPS system her vil være en online type.

Steps

Hvordan du bygger din egen nødstrømsforsyning. Læs alle advarsler, før du fortsætter.
Hvordan du bygger din egen nødstrømsforsyning. Læs alle advarsler, før du fortsætter.
 1. 1
  Læs alle advarsler, før du fortsætter. Dette er for din sikkerhed.
 2. 2
  Vælg en oplader, der kan levere strøm nok til at oplade batteriet og holde op med omformerens belastning. Dette vil være en temmelig kraftig oplader.
  • Tjek RV leverandører for 'Converters ", designet til at køre større autocampere, hvis du vil lave en stor system.
  • Tjek solenergi kilder for "store" hele huset opladere og invertere til meget store systemer.
  • Hvis en RV eller hjemme konverteren har en inverter indbygget, sørg for at det er isoleret (eller kan isoleres) fra input magt.
  • Sørg for, at opladeren håndterer den slags batterier, du vil købe.
 3. 3
  Vælg kun dybdecyklusbatterier. Brug ikke en bil eller lastbil batteri, og heller ikke en 'marine' batteri. Hvis du vil bruge kun ét batteri, en gel eller "vedligeholdelsesfri 'batteri vil arbejde ordentligt. For større systemer består af flere dybe vedligeholdelsesfrie batterier, kun vælge våde celler eller AGM celler.
  • Sørg for, at batterierne er ventileret til at undslippe brintgas.
  • Hvis du køber våde celler, sørg opladeren understøtter en "Udjævn 'afgift.
  • Blybatterier sælges i 6 volt og 12 volt størrelser. Du bliver nødt til at forbinde dem i serie for at hæve spændingen, eller parallelt at øge amperetimer rådighed.
   • 12 volt = 2x6V volt batterier forbundet i serie
   • 24 volt = 4x6V eller 2x12V batterier i serie
   • Ved tilslutning serie-parallel, tilslut par af batterier parallelt og derefter tilslutte dem parvis i serie, ikke kæder af serien batterier parallelt.
  • Bland ikke forskellige typer af batterier. Nyere batterier føjet til eksisterende sæt batterier vil være som bæres som originalerne meget hurtigt.
  • I større serier-parallel opsætninger er det en god ide at bytte batterier omkring hvert år eller deromkring.
  • Batterier, der er overfladisk drænet (cyklet) vil vare lang tid, mens batterier, der er dybt cyklet have kortere liv.
  • Et fuldt opladet, nyt 12 volt batteri er 12.6 volt på resten (hver af de seks celler er 2,1 volt).
  • Et fuldt opladet, nye 6 volt batteri vil være på 6,3 volt ved hvile.
  • Når en 12 volt oplader kører på den, vil spændingen være højere. En float afgift (vedligeholdelse gebyr) for en 12 volt-system er 13,5-13,8 volt, aktiv opladning kræver mindst 14,1 volt. Du kan se det gå så højt som 16 volt, når opladning, afhængigt af opladeren. Efter en fuld opladning, hvis batteriet ikke bliver float opladet vil i ro spænding langsomt tilbage til den nominelle fuld ladespænding.
  • Et afladet 12 volt batteri er 11,6 volt ved hvile. Et afladet 6 volt batteri er 5,8 volt ved hvile. Spændingen kan midlertidigt falde til under disse niveauer, mens du tænder en stor belastning, men skulle vende tilbage til et sted inden for det nominelle interval efter en 1-times hvile. Over-afladning til mindre end 1,93 volt pr celle i hvile vil permanent skade dit batteri.
  • Batterier kan måles med et voltmeter for en omtrentlig ladetilstand, men mange døde batterier kan holde en "overfladisk gebyr", som falder ud hurtigt, når der trækkes strøm. Du bliver nødt til at teste dem med en 'live' belastning over en række timer til at bekræfte dem.
  • Et reguleret 12 volt strømforsyning ikke kan oplade et afladet 12 volt batteri, men det gør en god float oplader, hvis udgangsspændingen er korrekt (igen, 13,5-13,8 volt for en 12 volt-system). Kontroller vandstanden i cellerne ofte og opfyld efter behov med destilleret vand.
 4. 4
  Vælg en inverter.
  • Normeret til kontinuerlig drift ved væsentligt mere strøm end du tror, ​​du får brug for.
  • Nok 'peak' strøm til at håndtere motor starter belastninger, som kan være fra 3 til så meget som 7 gange det nominelle kører effektforbrug.
  • Inverters er tilgængelige for input spændinger på 12, 24, 36, 48 og 96 volt, og et par mindre almindelige spændinger. Jo højere spænding jo bedre, især for store systemer. 12 volt er den mest almindelige, men i intet tilfælde bør man overveje 12 volt til et system med mere end 2400 watt output (mængden af ​​strøm, der skal håndteres, er simpelthen for høj).
  • Nogle af de bedre invertere har en indbygget 3-trins automatisk batterilader og overførsel relæ, i høj grad forenkle systemet. Disse invertere er værd at de ekstra penge, hvis faktisk de sparer pengene overordnede, da den indbyggede oplader er et godt køb i forhold til prisen på en sammenlignelig stand-alone oplader.
 5. 5
  Få kabler og sikringer og andet hardware til at sammenkoble batterier, lader og omformer.
  • Disse bør være meget tung gauge, godt lavet, og så kort som du kan passe det hele sammen med. Dette er for at holde kabelmodstanden lav.
  • Overveje at bruge bare en smule mere for en bus bar interconnect med store delere, i stedet for bare 'ledninger overalt. Det er pæn og hjælper med at undgå utilsigtede shorts. Det gør det også nemmere at fjerne defekte batterier.
 6. 6
  Bær beskyttelsesudstyr og observere sikkerhedsforanstaltninger.
  • Don din øjenbeskyttelse for at beskytte mod stænk til øjet.
  • Bær beskyttelseshandsker, ikke-ledende handsker, hvis det er muligt.
  • Fjern eventuelle smykker og eventuelle metalgenstande du måske være iført.
 7. 7
  Fastgør ladekablerne til deep cycle-batteri, at bemærke polaritet.
 8. 8
  Forbered afgiftssystemet. Sæt opladeren i væggen og tænd for den. Sørg for at det begynder en ordentlig opladning, og sørg for, at inverteren er slukket.
 9. 9
  Fastgør og teste inverteren, hvis det er adskilt fra opladeren. Tilslut kablerne til batterierne, idet polaritet. Tænd omformeren på og teste det med nogle passende AC belastning. Du bør ikke se gnister, røg eller brand på noget tidspunkt. Lad omformeren på med en belastning svarende til din planlagte belastning og lad batteriet oplades natten over. Dette vil teste, at opladeren og lasten er et godt match. I morgen, skal batteriet være fuldt opladet.
 10. 10
  Afmonter prøvestanden.
 11. 11
  Design en pæn kabinet. Dette kunne være hylder i et skur, eller en meget stor container. Dette vil holde batterier, oplader og inverter. Generelt opladeren og inverter bør ikke være lige ved siden af ​​batterierne, hvor udstrømmende gas kan komme til dem. Hvis det er tilfældet, kan det forkorte levetiden af ​​elektronikken, eller antændes gasserne fra gnister, hvis ventilationsåbningerne er blokerede. Nogle partition skal installeres og separat luftcirkulation bør fastsættes til opladeren og inverter. Alternativt montere opladeren / inverter udenfor batteri boks. Når det er klart, installere komponenterne ind i det.
 12. 12
  Foretag tilslutningerne. Kører af kabel skal holdes temmelig kort. Du har brug for let adgang til enhver batteriet for at kontrollere, så rene og stramme kablerne. Til våde celler, skal du være i stand til nemt at tage alle top off at kontrollere væske niveauer og få destilleret vand ind i dem. Sørg for, at frekvensomformeren er jordet. Du kan jorde den til jorden ledningen på opladeren input AC, eller bruge en grundstødning stang drevet ned i jorden.
 13. 13
  Tillæg alternativer, hvor gavnlige eller nødvendigt. Du kan supplere eller erstatte opladeren med sol, vind osv. samt, forbundet til deres egen gældende gebyr controller. Dette kan holde strømmen kørende meget længere end det ellers ville, selv på ubestemt tid. Desuden kan du supplere opladeren med en generator. Vedhæft en lastbil generator til en lille forbrændingsmotor, skal du bruge en generator med 12 volt oplader output, eller tage stikket til opladeren fra dets stikkontakten, og derefter bruge en 'regelmæssig' AC generator til magten opladeren.
 • UPS'en kan være placeret udenfor.
  • Installere en indvendig og udvendig stikkontakt gennem en væg kun tilsluttes hinanden. Du kan sætte UPS inverter ind uden stikkontakt (med en køn Bender 'forlængerkabel) til magten inde stikkontakt.
  • Afbryd og isolere en indendørs kredsløb fra hovedafbryder panel. Rute wiren ud af den kasse gennem en af ​​de udstansninger eller fjerne den, og tilslut det til omformeren og giver conduit at skærme så relevant. Alle stik / lys / røgalarmer / etc. på at kredsløb vil blive drevet af UPS'en, så teste og sørg noget "ekstra" er forbundet til det.
  • Kør installationsrør og / eller få fancy som du ønsker det, relativ permanens din løsning.

Advarsler

 • Give ordentlig ventilation for batterier. Fanget brintgas kan antænde og / eller eksplodere.
 • Jording af omformeren ikke er frivillig, er det et must. Husk at adlyde lokale forskrifter for grundstødning, især hvis kun én jordstav er tilladt per site.
 • Hvis du ikke er en meget sikker elektriker, skal du ikke forsøge noget af dette.
 • Hvis strømmen går til eksterne udtag eller nær vand, enten købe en inverter med en Ground Fault Interrupt og malede det, eller tilføje en GFI til det.
 • AC output af inverteren er næsten identisk med lysnettet, og kan dræbe dig.
 • DC strøm fra batteriet kan brænde dig. En ring, der får mellem 'hot' ledninger kan amputere fingeren.
 • Der er nok DC strøm i et batteri bank til at stoppe dit hjerte.
 • Må ikke bære ure eller smykker, når der arbejdes på batterierne.
 • Brug beskyttelsesbriller ved arbejde på batterierne.
 • Bøjlerne batterier kan forårsage blindende blinker, blow skruenøgler i splinter, selv få batterierne til at eksplodere og sprøjte svovlsyre og hunks af plast overalt.
 • Ikke rode med afbryder panel, hvis du ikke er en rigtig god (og meget, meget sikker) elektriker.
 • Iført sko anbefales.

Ting du behøver

 • En eller flere dybdecyklusbatterier
 • Et batteri oplader (ved spændingen på batteriet bank, og matchende batteri kemi)
 • Én tunge inverter
 • Batterikablerne
 • Øjne, ansigt og hånd-beskyttelse (for håndtering af batterier)