Wkidk

Hvordan du bygger din egen nødsituation katastrofe kit

Har du nogensinde undret dig over nødsituationer? Nogle mennesker er ligeglade og forberede et kit som denne artikel efter katastrofen er sket, også kendt som for sent. Med denne artikel hurtigt oprette din egen nødsituation katastrofe kit, der skal holde dig i live og komfortabel i 3 dage, uanset hvad.

Steps

Hvordan du bygger din egen nødsituation katastrofe kit. Definere, hvad overlevelse betyder for dig.
Hvordan du bygger din egen nødsituation katastrofe kit. Definere, hvad overlevelse betyder for dig.
 1. 1
  Definere, hvad overlevelse betyder for dig. Det kunne betyde, bibeholder alle dine fingre og tæer, eller fortsætte med at leve i luksus.
 2. 2
  Beslut, om du vil have en "engangs-kit" med engangsartikler, eller et kit, der kan genbruges. Dette bliver meget vigtigt af to grunde, den første er, at en engangs-kit kun vil vænne når døden er på linje, den anden er engangs kits generelt falder i de "bare overleve-med eller uden mine knyttet lemmer" definition af overleve. En genbrugelig kit kan blive en del af en livsstil, vender mange "katastrofer" i gener eller endda eventyr.
 3. 3
  Undgå over pakning (medmindre du har en ekstra winnebago). Det er fristende, og det vil tage en vis disciplin, men modstå trangen til at sige "jeg måske har brug for dette." Et kit, der er for stor eller for tung er mange gange lige så ubrugelig som ingen kit overhovedet.
 4. 4
  Finde ly. Dette er en af ​​de højeste prioriteter. Solen vil bage dig, vil regnen fryse dig (hypotermi kan indstilles i hurtigt i løbet af efteråret, foråret, og vinteren, hvis du er våd), og medmindre du er heldig nok til at blive hængende i en godartet miljø (ligesom Tahiti), manglende af læ vil være mere end en ulempe. Shelter kan være et telt eller tarp, en papirkurv taske eller rør telt (hvis du blot ønsker at overleve), eller et Winnebago. En stor ting er et rip stop-nylon poncho, der kan foldes fladt og kan bruges som et telt. Disse er meget alsidig, de er lette, meget hård, de gør dobbelt eller tredobbelt told (et must, hvis din pakke er at være lys nok til at bære), og nogle af disse kan bruges sammen til at lave en større telt, hvis du er med andre. Sørg for at du har en lille reb og indsatserne langs.
 5. 5
  Sørg for, at du har vand. Der er anbefalinger massevis for, hvor meget vand til at sætte ind i din kit. Har 30-60 oz per dag minimum, afhængig af din størrelse. Hvis du er meget små tage den tidligere, større, sidstnævnte. Det er det laveste beløb, du skal tage. Noget mindre end dette, og du vil begynde at alvorligt gamble med dit liv. Regeringen siger en gallon per person per dag, men dette omfatter vand til vask, madlavning, osv. Muligheder for vand omfatter steriliseret kasser, steriliseret Mylar poser, vandflasker, og genbrugscontainere. Den steriliseret vand (pose eller boks) er frygtelig praktisk, hvis du ikke lader deres relative utilgængelighed holde dig fra at bruge dem, når du har brug for. De har en 5 års holdbarhed, og du kan bare glemme alt om dem. Vandflasker skal udskiftes årligt og tage en masse ekstra plads-men er ellers god. Du kan også få genbrugsbeholdere (generelt sammenklappelig plast), som fungerer godt, hvis du sterilisere vand (og holde det steriliseret), eller vaske dem og erstatte vandet ofte. Vandrensning tabletter er en mulighed, men på grund af deres smag (de kan gøre dig syg) kan du ikke have dem. Nogle Sporting Outfitters har vandrensning systemer.
 6. 6
  Tag 2.000 kalorier af mad per person per dag. Der er masser af muligheder, men det bedste kræver ingen forberedelse og ingen redskaber eller retter at spise. Spisestænger af alle typer falder ind under denne kategori, som gør granola, GORP mv. De alle arbejde godt, men bør udskiftes årligt eller efter deres udløbsdatoer. The Coast Guard bruger en fødevare bar med en fem års holdbarhed. Få dem med masser af sort, såsom nødder, fuldkorn, osv... Living on spisestænger i tre dage er ikke så slemt, bortset fra at du ville svømme den engelske kanal til en burger ved udgangen. Den næste bedste type mad er Mylar type Mylar poser af tun, MRE'er (klar spise måltider), mv. De kræver redskaber, men tun kan spises ud af posen, da kan de MRE'er omend med en smule mere besvær. De store mængder af emballage og overflødige elementer i MRE'er har altid holdt mig fra at bruge dem som en seriøs fødekilde hvis der er plads og vægt er et problem. Bemærk: spise så sundt som muligt. Må ikke falde for den "tage masser af slik og junkfood til komfort og energi" gig. Sukker forårsager et nedbrud i energi proportional med dens høje. Det understreger også ud i kroppen, og i en stressende situation det er den sidste ting, der skal spises. Fuldkorn, nødder, osv. vil give gradvis, energi og levere de nødvendige fedtstoffer, proteiner og næringsstoffer, der er nødvendige - behov, der øger i tider med stress.
 7. 7
  Få varm strøelse. Uld og fleece er de bedste tæppe valg. Begge holde på varmen, selv når de er våde, uld er brandhæmmende, fleece er meget let. Hvis du er i et område, hvor branden er sandsynligvis et problem, holde med uld, medmindre det er bare alt for tung. Hold dig væk fra bomuld, da det væger varme fra din krop, når det er fugtigt. Få appelsin tæpper, hvis du kan, det er en masse areal for signalering (selv hvis et barn er pakket ind i det). Det er en god idé at inkludere en folie form for nødsituation tæppe. De folder op meget lille og kan fungere som en underlaget, kan det bevare kropsvarme, fungere som en dampspærre og vind breaker mv. Må ikke købe al den hype om sine fantastiske varme refleksion egenskaber, selv om - det afspejler kun strålevarme-og det er trods alt bare folie. Personer i meget kolde klimaer kan undersøge købe en ned sovepose for alle dine camping og lagre den i din 72 timer kit. Det packs utroligt lille og let, og er utroligt varme.
 8. 8
  Pak hygiejne elementer, du har brug for at bo komfortabelt, men ikke overdrive det. Toiletpapir, bomuld bandana (for ansigtsmaske, klud osv vask), vaskeklude, sæbe, potte poser og en N95 støv / virus maske er væsentlige. Yderligere vigtige poster omfatter en tandbørste / pasta, latex handsker og feminine servietter.
 9. 9
  Forbered en førstehjælpskasse. Må ikke få en standard førstehjælpskasse med 3.200 band hjælpemidler og et par aspirin. Få en rulle gaze, nogle gazetamponer, medicinsk tape, nogle smertestillende, spritservietter, nogle brænde / sår fløde, nogle blod koaguleringsmiddel (såsom cayennepeber, som også er antibiotika), og nogle vaseline eller anden smøremiddel / fugtighedscreme. Du bliver nødt til at gøre dit eget band hjælpemidler fra gaze og tape, men du vil være i stand til at dække de fleste andre mindre skader.
 10. 10
  Medtag redskaber og redningsstøtte. Igen, ikke over pack. Du har brug for lys (lys pinde eller et håndsving lommelygte), varme (varme pakninger) og en fløjte. Yderligere 'muligvis' poster er: Fire starter kit, multi-use tang skydevåben lille reb, håndsving radio, gaffatape og en sammenfoldelig så. Du vil måske tage en lille lommekniv (med en sav, saks, pincet, skarp kniv, krog) Generelt alt andet er ikke nødvendigt. Hvis du bor i landdistrikterne Idaho kunne pakke en smule fiskeri snor og en krog, men ikke overdrive det. Et velgennemtænkt udvalg af værktøjer, der allerede i et kit er www.Gorgimi.com Følg links til deres "Funktioner".
 11. 11
  Beslut hvad du vil pakke det i. En Rubbermaid er nemt at få adgang til, men prøv ikke at bære det overalt, og låget kan komme ud let (ja, jeg har haft indholdet spredt på tværs af motorvejen fra bagsiden af en trailer). Tørre Tasker, Duffel s, dag packs, osv. er alle realistiske muligheder afhængigt af dit budget og placering. Hvis du ønsker at være i stand til at bære det, og ønsker det at være vandtæt (en god ide-huske på, at de fleste naturkatastrofer i USA er relateret til vand), en tør pose, der kan bæres som en rygsæk er den bedste løsning. Mange er hård og vandtæt, og et par kan udføres på flere forskellige måder. Zip top fryseposer (disse er tungere end "opbevaring" poser), kan holde som elementer grupperet i din pakke og holde dem tørre, også. Hvis det er en vital element, som tændstikker, pakke elementet i to poser med lynlås enderne peger i forskellige retninger. Små genbrugte containere, kan ligesom pille flasker og Altoids kasser bruges til hus kits til syning, fiskeri, personlig hygiejne og et ID pack.
 12. 12
  Prøv det! Tag det camping, bruge det ofte. Køb de varer, som camping gear og gemme dem i din 72 timer kit. Du får dine penge ud af det og ved, hvordan det hele fungerer, når du virkelig har brug for det. Sandsynligt, vil din kit blive det sted, hvor du altid gå, når lyset går ud, når du ikke kan få det pose chips åbne i bilen med dine tænder, når du sidder fast på den side af vejen, når du kan 't finde en lommelygte andre steder, og selvfølgelig når at 3 meter sne pins dig ned på en øde strækning af Iowa motorvejen.
 13. 13
  Køb "self drevne radioer« og »selvstændig drevne lommelygter". Disse giver lys, info., Især om hvad der har forårsaget undtagelsestilstand og batterier vil ikke være tilgængelig i en nødsituation. Også få Glow sticks. Sikrere end stearinlys, især hvis den pågældende katastrofe er en tornado, jordskælv, der rippet op gasledninger, du opdager gas. Nogle af disse enheder er designet til at oplade mobiltelefoner, således kun en nedskudt mobiltelefon tårn vil være grunden til din mobiltelefon ikke virker, medmindre du brød mobiltelefon selv.
 14. 14
  Færdig.

Tips

 • Hold en liste over læger og familie kontakter i dit sæt, sammen med dine personlige oplysninger. Hvis der sker noget for dig, bør hvem vi ringe til? Har du allergi? Hvem er du, og hvor bor du?
 • Begynd forfra fra toppen og overveje et sæt til dit kæledyr også.
 • Holde nogle kontanter i sættet. Hvis der er en nødsituation, der forårsager bankerne til at lukke eller hæveautomater ikke er tilgængelige, kan du opleve, at du får brug for det.
 • Forøg dit vand baseret på sæsonen og område, hvor du bor. Canada anbefaler 2 liter vand per person per dag. Arizona State Emergency Management Agency anbefaler 1-2 gallon (4-8 liter) per person per dag. Praktisk erfaring er din bedste lærer - komme ud og teste din kit.
 • Køb de bedste elementer, som du har råd til. Du kan bruge dem i dine normale udendørs aktiviteter, bare huske at sætte dem tilbage i din katastrofe kit, når du er færdig, og sørg for det
 • Brug kun de materialer i dit sæt for de mennesker, for hvem du har forberedt, hvis det ikke umiddelbart kan udskiftes. Andre, der er uansvarlige burde have forberedt en for sig selv, og vil dræne ressourcerne fra, hvad du har ansvarligt forberedt til dig og dine.
 • Sørg for at du har spil og bøger til at holde dig underholdt.
 • Altid følge de råd af tjenestemænd. Din nabo er ikke en officiel, medmindre man (han / hun) bor i dit område, er en politibetjent, brandmand, Civil Defense officer, militær politibetjent.

Advarsler

 • Må ikke overdrive det, men ikke under gøre det enten.
 • Dette kit vil ikke garantere overlevelse

Ting du behøver

 • Drikkevand
 • En redningsvest
 • En økse
 • Dyner
 • Dåsemad
 • Førstehjælp forsyninger
 • En radio og / eller en nødtelefon
 • Batterier
 • Sko
 • Tændstikker, stearinlys og / eller en fakkel.