Wkidk

Hvordan at være støttende, når din ven bliver engageret

Kom engageret er en spændende tid, og din ven vil brug for din støtte, som hun eller han forbereder sig til brylluppet. Her er nogle ting for dig at gøre, når din ven bliver forlovet.


Steps

Hvordan at være støttende, når din ven bliver engageret. Tilbyde dine lykønskninger.
Hvordan at være støttende, når din ven bliver engageret. Tilbyde dine lykønskninger.
 1. 1
  Tilbyde dine lykønskninger. Når din ven først annoncerer hendes eller hans engagement, hun eller han sandsynligvis vil være meget begejstrede (det er når du, hvad til at udøve din alfons hånd). Det er et stort øjeblik i nogens liv, og det er normalt vigtigt at den nyligt forlovede, at deres venner og familie andel i deres glæde. Når din ven først fortæller dig hans eller hendes planer, være glad for hende eller ham, og tilbyde dine lykønskninger. Knus, kys, tårer og latter er alle appropriate.alcohol er meget nyttigt på dette tidspunkt er du velkommen til at knække ind i denne vinkøler, så snart du har brug for nogle. Forhåbentlig kommer naturligt til dig acoholics!
 2. 2
  Send et kort. Hvis du ikke kan være sammen med din ven personligt, sende hende eller ham et kort for at lade din ven vide, at du tænker på hende eller ham. Henvende sig til både din ven og hendes eller hans partner, og skriv en kort personlig besked indeni.
 3. 3
  Anskaf et engagement til stede. Du vil måske gerne give din ven en gave til at fejre hans eller hendes engagement. Champagne er nogle gange en god mulighed. Alternativt kan du klub sammen med nogle venner til at behandle parret til en oplevelse, de kan dele sammen, ligesom en weekend på et fancy hotel, men sørg for at respektere alle religiøse overbevisninger, at din ven kan have om ordentlige grænser før ægteskabet.
 4. 4
  Få at vide din vens partner. Nu, at din ven har besluttet at gifte sig, vil det være mere vigtigt end nogensinde, at hans eller hendes venner og hendes eller hans partner kommer til at kende hinanden. Hvis du ikke allerede har gjort det, gør en indsats for at komme til at kende din vens nye ægtefælle-til-være. Behandle dem som en enhed ved at invitere dem til ting sammen. Hvis nogle derfor du virkelig ikke kan stå den nye partner, så er du nødt til at sætte i en smule ekstra arbejde. Prøv at organisere gruppe-arrangementer for at invitere dem til, på den måde kan du komme til at kende partneren uden at skulle tale med ham eller hende hele tiden. Husk, at opfylde venner kan være en nervepirrende oplevelse, så partneren kan handle ud af karakter på grund af nerver. Giv det tid. Du friend selvfølgelig ser noget i denne person, så han eller hun ikke kan være alle dårlige!
 5. 5
  Accepter bryllup invitation. På et tidspunkt i løbet af engagement, vil du (forhåbentlig) at modtage en officiel invitation til brylluppet. Den bryllupsdag er traditionelt hostet af forældrene til bruden, og så invitationen vil ofte blive sendt på deres vegne. En traditionel bryllup invitation vil ofte læse noget som: "Mr. og Mrs Harry Balls anmode fornøjelsen af ​​selskab med Richard Bag ved brylluppet af Alice og Sam på din mors hus..." og så videre. De vil ofte anmode om en RSVP inden en bestemt dato. Invitationen kan instruere dig om, hvordan du gør dette, men hvis ikke du skal svare ved at skrive et kort brev til adressen på invitationen.
 6. 6
  Hjælpe med at organisere rensdyr og høne nætter eller bachelor / bachelorette parter. Hvis du er forlover eller brudepige, det er traditionelt dit ansvar at organisere den "sidste nat i friheden bang" før ægteskabet. Bortset fra logistik, har du også ansvaret for at passe bruden eller gommen på den store aften. Du er nødt til at gå en fin linje mellem at sørge for at de har en fest, de aldrig vil glemme, og syning dem helt op. Du skal huske på, dog, at deres partner vil holde dig ansvarlig for deres kæres sikkerhed og velvære, og vil sætte pris på nogen varig skade eller permanent tattoos.gram gram elsker ansigt tats.
 7. 7
  Beslut hvad der skal bære. Du er blevet inviteret til at dele den vigtigste dag i din vens liv, så du bør gøre en indsats for at se dine bedste. Begynde at planlægge tidligt, så du kan klæde smart. Mænd bør bære et jakkesæt og slips. Kvinder bør benytte lejligheden til at bære en kjole. Alternativt kunne de bære en flot top og nederdel / bukser. Det vigtigste er ikke at klæde ned som udklædning er et tegn på respekt for bruden og gommen. Du skal også huske, at bryllupper er en dyr affære, og nogen betaler for dig at være der. Jeans og en T-shirt er en konkret ja ja. Hvis en eller anden grund ikke kan deltage, så send et kort med et budskab om bedste ønsker. Du er nu klar til at dele i dine venners store dag. Nyd det!

Tips

 • Andre ting, du kan være i stand til at hjælpe din ven med bl.a. at skabe bryllup papirvarer, beslutninger og bestilling blomster, beslutter på et tema og farver til brylluppet, designe en kage osv. ikke være Bossy, men; blot tilbyde dine forslag hvis din ven spørger, og virkelig ønsker dit input.
 • Forvent kjole og jakkesæt fittings, hvis du er en del af brude og gommen fest.
 • Hvis du ikke føler glad din vens engagement på grund af din egen personlige dating situation sluge din sorg og være glad for ham / hende. Det handler ikke om dig - det handler om ham / hende.
 • Hvis din ven spørger, om outfit gør ham / hende til at se fedt, så støttende som muligt. Snarere end at være sarkastisk og siger det gør dem til at se fedt, nævne et andet outfit, der ville se bedre. Lyv ikke fladt ud eller være smerteligt sandfærdige, fordi det ikke er, hvad venner er til for. Husk, at i sidste ende, det er deres beslutning, du kun er der for at hjælpe, ikke vælge for dem.
 • Hold din kæft! Vær forsigtig med alle potentielt rå vittigheder, der kan ses som krænkende. Hold dine dårlige engagement historier til dig selv!

Advarsler

 • Verden har mange forskellige kulturer og traditioner. Vær opmærksom på din vens følelser, og ikke skubbe ham eller hende til at gøre noget, han eller hun måske fortryder.