Wkidk

Hvordan at være en god far


Du ved allerede, at det tager en masse at være en god forælder, men der er mange måder, hvorpå du kan være en god far i særdeleshed.

Steps

Hvordan at være en god far. Tilbring tid med og tage ansvar for dine børn.
Hvordan at være en god far. Tilbring tid med og tage ansvar for dine børn.
 1. 1
  Have det sjovt. Faderskab er et meget stort ansvar, men det er også en masse sjov. Vis dine børn, at du nyder at være deres far.
 2. 2
  Tilbring tid med og tage ansvar for dine børn. Nogle fædre glip af muligheder for at tilbringe tid sammen med deres børn, fordi de har konkurrerende ansvarsområder eller interesser. Men når lejligheden er gået, er det gået, og du kan ikke få det tilbage. Hvis du ikke oprette en intimitet med dine børn, når de er unge, vil det være svært at fange op, når de er ældre og stadig har brug for din hjælp og støtte.
 3. 3
  Være en lærer af både ord og eksempel. Børn har brug for at blive undervist ret fra forkert, og bliver nødt til at se det demonstreret ved deres far. Træffe beslutninger foran dem og forklare dem, hvorfor du kom til denne resolution. Tal med dem om valg du har foretaget i fortiden, og hvorfor de gjorde (eller ikke) arbejde ud. Evaluere alle dine egne beslutninger ved at tænke: "Hvad ville jeg have mit barn at gøre i denne situation" Lær jeres børn at det er okay at lave fejl. Alle gør dem. Du gør, og de vil også. Det vigtige er at lære af dine fejl og forsøge at undgå at gøre de samme fejl igen og igen.
 4. 4
  Vis hengivenhed. Nogle mænd kan være ubehageligt med at tilbyde deres børn kærlighed og formidle deres kærlighed. At være kærlig med dit barn viser dem, at du elsker dem. Det er også lærer dem at vise hengivenhed til andre.
 5. 5
  Respekter dine børns mor. Gensidig respekt mellem et barns forældre er vigtig uanset om forældrene er gift med hinanden. Børn vil efterligne deres forældres adfærd. Hvordan du behandler dit barns mor vil påvirke den måde, hvorpå barnet vil se hans eller hendes egen rolle, når de bliver forældre. Må ikke være bange for at stå op for dine egne synspunkter som forælder. De er lige så vigtige og værdifulde som dem af barnets mor, som måske eller måske ikke bruge mere tid sammen med barnet. Lav forældre et partnerskab, være på samme side om, hvordan at disciplinere og belønne dit barn og være konsekvente.
 6. 6
  Anbring ikke urimelige forventninger på dine børn. Et barns liv kan være fyldt med pres fra søskende til børn på skolen for at lærerne til busser. Hjælp dit barn til at forstå deres ønsker og vurdere deres muligheder og begrænsninger. Hjælp dem med at sætte opnåelige mål. Tilskynde dem til at opfylde deres fulde potentiale, men undgå at leve stedfortræder gennem dem ved at forvente dem til at opnå, hvad du havde opnået eller håbet på at have opnået.
 7. 7
  Anbring ikke urimelige forventninger på dig selv. Du er en vigtig person i dit barns udvikling, men mange andre mennesker og ting vil påvirke deres udvikling og vækst. Ligesom du ikke kan tage æren for alle dine barns styrker du også bør ikke påtage sig skylden for deres svagheder.
 8. 8
  Indse, at en fars job er aldrig gjort. Må ikke antage, at når dine børn tænder 21, eller de har en universitetsuddannelse, at dit arbejde hæve dem er gjort. Selvom det er vigtigt at opmuntre dine børn til at blive økonomisk og følelsesmæssigt uafhængige, er det også vigtigt at lade dem vide, at du pleje og er der altid for dem, og at de er værdsat.

Tips

 • Altid lytte til dine børn.
 • Vær tålmodig på alt, hvad du gør for dine børn.
 • Den mest almindelige anmodning døtre om fædre: at fædre ville lytte til dem og forstå så godt de kan inden der træffes beslutninger.
 • Målet med disciplinering dit barn, er at vise dem, at deres adfærd er uhensigtsmæssig og uacceptabel. Magtanvendelse er sjældent, om nogensinde, er nødvendigt for at nå dette mål, uanset barnets alder. Ofte kan andre metoder, såsom at fratage et barn af noget, de værdsætter, vise sig mere effektive med tiden og samtidig bevare barnets selvværd og barnets respekt for dig som forælder. Undervisning et barn ret fra forkert er en proces. Metoder til disciplin, der synes at opnå kortsigtede resultater kan have utilsigtede negative konsekvenser i det lange løb.
 • Træffe deres valg som dit ønske og vejlede dem til at gå deres egen vej. Sørg for, at du skal være en tilhænger / vejledning for dem at nå deres mål. Altid forsøge at vise / undervise de ting med omhu og kærlighed & Det bør ikke være som at tvinge dem til at være det.
 • Pisk ingen måde nogensinde! Et barn har brug for at vide hvad man skal forvente, hvis forkert blev gjort en rolig stemme kommer ikke til at få punktet på tværs... mere af en fast stemme, og en rolig attitude med nogen kropssprog... bare fordi du er frustreret, at dit barn ikke reagerer eller reagerer som du ville have ønsket, ville du handle barnlig, hvis du ville gøre gøglere.
 • ikke rammer eller slå eller skælde dine børn selv hvis de gør noget meget slemt. forklare i en rolig stemme.