Wkidk

Hvordan at tippe en bartender korrekt

Tipping passende er en god ting at vide, hvordan man gør. Mange mennesker se, hvordan en person tips som en pålidelig gage af karakter. At vide, hvornår og hvordan tip vil sikre en god service, vise andre, at du socialt er velplejet (hverken en cheapskate heller ikke en showoff) og kan få folk til at kunne lide dig mere. Budget spidsen som en del af udgifterne til drikken. Servere og bartendere ofte afhænge af tips til at gøre det meste af deres løn.

 • Bemærk, at denne Google udtrykker kunsten at tippe fra perspektivet af en medarbejder i kundeservice industrien.

Steps

Hvordan at tippe en bartender korrekt. Bliver patienten for første runde er nøglen til en fornøjelig aften, om bjælken synligt "optaget", når man går i eller ej.
Hvordan at tippe en bartender korrekt. Bliver patienten for første runde er nøglen til en fornøjelig aften, om bjælken synligt "optaget", når man går i eller ej.
 1. 1
  Bliver patienten for første runde er nøglen til en fornøjelig aften, om bjælken synligt "optaget", når man går i eller ej. Andre ting uden for din ansvarsområde - skift ændringer, for eksempel - kan resultere i langsom service af dit første drink. En lidt tålmodighed rækker langt i disse afgørende første øjeblikke.
 2. 2
  Altid være klar til at betale, når du bestiller. Ideelt set har din penge ud, synlig i hånd. Hvis mange mennesker der venter på at blive serveret dette kunne endda få dig serveret lidt hurtigere. Må ikke vente, indtil drikkevarer er lavet, og din server har "alt ud" din runde, før du tager din tegnebog ud. Fiskeri efter penge, ikke kun spilder din server tid, men andre protektor tid og irriterer andre, venter på deres drink ordrer skal træffes.
 3. 3
  Tip 5€ per drink som en baseline og tip mere for stadig komplicerede drinks. Selv hvis det eneste synlige drik involveret præparat åbne en flaske øl, starter ved 5€. Dette kan variere, afhængigt af den slags bar du er i, så prøv at vurdere mængden. Typisk 5€ er en acceptabel tip for en øl (udkast eller flaske), men tip 5€ for blandede drinks. Mere hvis det er en kompliceret mixed drink.
 4. 4
  Åbenlys og konsekvent over deponering vil gøre bartender huske dig. Betale kontant og tip mindst 10€ 0,00 din første runde. Derefter kan du give bartender dit kreditkort og begynde en fane. På denne måde bartender husker dig. Hvis du ser en anden gør det, chancerne er, de arbejder i gæstfrihed business, er det en meget almindelig praksis og en, der ikke vil forlade dig stå i en 30 minutters ordrelinie. En bartender vil ikke huske nogen tip under 5€ 0,00, medmindre du er en regelmæssig. Husk, at på en natklub, du betaler bartender med dit tip til at spare dig tid, på en bar, du betaler bartender med dit tip til ikke at bekymre sig om hans spiritus omkostninger.
 5. 5
  Hvis du nogensinde comped noget at spise eller drikke, skal dit tip lig med det beløb af prisen på drink eller fødevarer. Dette er en hurtig måde for bartenderen at lære, hvem der vil være en god tipper. Husk at 10% af mæcener tegner sig for 75% af en bartendere tip, vil du spare dig selv tonsvis af penge ved at være en god tipper og i den øverste 10%.
 6. 6
  Når de er på en "åben" bar, tip altid så meget som du ville gøre, hvis du var at købe en godt drink. Den åbne bar sparer du penge ved at tillade dig at holde de penge, du normalt ville bruge på tips og drikke opkald spiritus på et godt pris. (Husk, at 15€ 0,00 enkelt godt drink i South Beach eller Cape Cod er den 5€ 0,50 enkelt godt i Boise, Idaho. Så justere din deponering ifølge region.)
 7. 7
  Tipping for hele natten i begyndelsen af natten er meget almindeligt, dette er især ses blandt folk, der arbejder i restaurationsbranchen og gå til de samme barer en masse. Vær sikker dog, at din bartender er ikke til at blive skåret og udskiftes, før du er klar til at gå, også sørge for, at folk med du planlægger opholder sig et sted, så længe du er. Den typiske begyndelsen af ​​natten tip er 75€ 0,00 foldet i hånden og givet til bartender, som du er rystende hænder. Den person, der giver denne 75€ er off the hook for at vippe resten af ​​natten og så længe de betaler for drikkevarer dette tip vil dække op til 3 ekstra personer. Enhver drikkevarer købes af de ekstra 3 personer forventes at blive tippet.
 8. 8
  Budget prisen på dine tips til prisen på dine drinks og distribuere dem mere eller mindre jævnt i løbet af din aften i byen. Tipping lidt højt tidligt i aften er fint, og kan fremskynde tjenesten senere, men ikke "tippe out" helt på din første par runder, medmindre du ønsker at blive kastet ud, senere.
 9. 9
  Der er aldrig en god undskyldning for ikke at tippe en server. Rude tjeneste kan fortjener en lavere tip, men tjenesten skal være betydeligt dårligt. Hvis tjenesten er virkelig forfærdelige derefter betale din fane, forlade et tip, og finde en anden bar.
 10. 10
  Servere (herunder bartendere) som regel nødt til at give en procentdel af deres natlige indtjening til bussers, mad løbere, barbacks, opvaskemaskine og / eller dørmænd / udsmidere (nogle i virkeligheden faktisk nødt til at betale en bar ejer for det privilegium at arbejde på en bar.) Hvis du lader nogen tip til en server, fordi du lide din drink, du er ikke at straffe ejeren, du straffer serveren. Ikke alene er du stiffing serveren, fordi du ikke kunne lide din drink, men han har stadig til at betale ovennævnte personale, om han får tippet eller ej. Den "tip out" kommer fra hans salg tallet, ikke hans egentlige tip pool.
 11. 11
  Du vil spare dig penge i det lange løb ved at vippe godt. En bartender kunne give dig en drink, han hældte forkert, kan han "glemmer" at nedskrive et par eller måske mest af drikkevarer på din fane, kan du endda få comped gratis mad eller VIP.
 12. 12
  Lokale skikke kan variere i den måde en bartender er betalt. Men de fleste bartendere arbejder for en meget lille timeløn (5€ 0,15 i nogle steder) og overleve på deres tips. National kæde hotel barer er meget afslappet og ikke bekymre sig meget om spiritus omkostninger, da de ses som et hotel herlighedsværdier. Undtagelsen fra denne ville være hotel barer i udvej byer eller kasinoer, hvor bartendere der ofte udbetales 15€ 0,00 og op en time og er mange gange i den lokale fagforening. Store natklubber er ofte bemandet med bartendere, der betaler for det privilegium at arbejde dér. Disse stænger er sædvanligvis meget bekymrede over spiritus omkostninger, flaske udveksle (hælde dårlig kvalitet spiritus i høj kvalitet flasker) og bootlegging (købe en flaske på en almindelig vinhandel og hælde det i en flaske mærket til salg på en per drink etablering) er også meget almindelig. En nyere tendens, at mæcener bør være opmærksom på er mærket bytte mousserende vine især i den flaske og VIP-lounges. Dette opnås ved skruppelløse medarbejdere med etiketter trykt dyre champagne, som de anbringer på billige flasker mousserende vin. Medarbejderen ringer op omkostningerne af de billige champagne i registret mens fortæller kunden, at de skylder meget dyrere pris. Med forskellen mellem priserne på premium Champagne og billig mousserende vin ofte er mellem 150€ og 225€ den skruppelløse medarbejderen lommer en anstændig sum ved at sælge et par i løbet af en nat.

Tips

 • Intet - absolut intet - går videre end gode manerer! En person, der er uhøfligt, men som pålideligt tips, vil næsten altid blive serveret efter en protektor, der både patient og høflig.
 • Ved bestilling af tilbagediskonterede bar drikkevarer såsom tilbud, happy hour drikkevarer mv, tager den samme mængde arbejde, uanset hvad det koster dig, kan være. Hvis du kan tippe den normale spids (se ovenfor), mens der ikke er strengt nødvendigt, er det ikke betragtes som "overtipping".
 • Tipping i forskellige lande varierer. For eksempel i Storbritannien, er det sjældent, at nogen tips en bartender for en runde af drikkevarer serveret i baren (selv om en sådan en usædvanlig gestus kan godt få dig tjente hurtigere næste gang). Hvis du er i Storbritannien, er det acceptabelt at tilbyde at købe bartender en drink, normalt med ordene "... og en til dig selv," når han fortalte dig, hvor meget runden pris. Bare rolig - han eller hun vil ikke vælge en dyr cocktail, men den gestus for en soft-drink eller sodavand vil normalt blive taknemmeligt accepteret, og sikre, at du får serveret hurtigere næste gang.
 • Hvis du får en drink uden at skulle spørge, tippe en smule ekstra. Hvis du ikke ønsker en anden drik, nægter det høfligt, og overveje vælter, hvis det er en ægte gestus, ikke en åbenlys indsats for at tjene flere tips. (Wasted drinks vil komme ud af din server lønseddel, i hvilket tilfælde er det bedst at lære dem ikke at forudse din hensigt uden at straffe dem for meget - især hvis du nogensinde har til hensigt at vende tilbage.)
 • Tipping højere ved første runde, kan bidrage til at sikre bartender kommer tilbage til dig hurtigere, næste gang du kommer tilbage. Det kan også sikre de fremtidige runder vil have lidt mere alkohol, hvis du bestiller drinks. Vær dog forsigtig: dit tip fra første runde vil hurtigt blive glemt. Det er langt bedre, i det lange løb, at tip så konsekvent som muligt.
 • Altid får den bartender navn på første runde. Når du har fået det, brug det! Intet irriterer bartendere lide at blive kaldt "Hey Barkeep!" gentagne gange i løbet af en nat med en ustyrlig protektor, hvilket er en surefire måde at få dig 86ed uden god grund.
 • Du skal blot beregne de samlede udgifter til drikkevarer og tip 20% dette vil gøre enhver bartender glad. Hvis din runde var 25 $ og du har set ham / hende åbne 5 øl spidsen er fem dollars. Dette vil sikre dig fremtidige runder og enhver og al bistand fra bartender i fremtiden.

Advarsler

 • Aldrig nogensinde antage, at en bartender eller en anden bar personale medlem (a) ved, hvor at købe medicin eller find prostituerede, (b), har medicin til at sælge dig, (c), vil sælge dem til dig, hvis de har dem.
 • Tipping rådgivning ofte kommer fra folk, der lever på tip. Det er derfor, du får modstridende råd såsom "Tip baseret på det arbejde gjort, hvis du får en rabat, men tip baseret på den pris, hvis lidt arbejde blev gjort." Husk at tage hensyn til når modtager rådgivning om sagen.
 • Spild ikke din tid klager over priserne. Chancerne er, har bartender ikke fastsætte priserne.
 • Personale (ved lov i de fleste stater) er ædru. Lånere, per definition, er ikke. Må ikke antage, at du er klogere end personale. Hvis du skal, skal du ikke blive overrasket over at finde dine bagparten rammer fortovet grunde, du ikke kan forstå, uanset hvordan du tip.
 • Må ikke nogensinde argumentere for at det punkt kampene med bartender på told. Chancerne for din vindende er slanke til ingen. Bartenderen er kaptajn på skibet. Hvis du ved, du har ret, bede om at tale med en manager. Hvis du skal, kan du bede om navnet på ejeren af ​​baren.
 • Husk, at mange bartendere vil afhænge af den, de arbejder i at attestere dem som spiritus handlere.
 • At miste din cool vil få dig smidt ud og / eller få politiet kaldt på dig. Politiet vil næsten altid tror en sober bartender, som bakkes op af sober personale over lånere med alkohol i deres blodstrøm.
 • Hvis du bestiller noget komplekse, tip til at matche.