Wkidk

Hvordan at støvsuge og skylle din pool filter

Denne artikel forsøger at forklare de nødvendige skridt til at støvsuge en pool. Der findes forskellige former for filtrering systemer til swimmingpools, såsom patronfiltre, sandfiltre og diatomejordpartikler (DE) filtre. Instruktionerne her antager, at du bruger enten et sandfilter eller DE filter, selv om nogle patron-baserede systemer kan være ens.

Steps

Hvordan at støvsuge og skylle din pool filter. Sluk skimmers som bemærket på rør.
Hvordan at støvsuge og skylle din pool filter. Sluk skimmers som bemærket på rør.
 1. 1
  Sluk skimmers som bemærket på rør.
 2. 2
  Start med at fastgøre vacuum slange til vacuum hovedet.
 3. 3
  Flood slange med vand før placere adapteren i skimmer at undgå tab af prime. Nogle forplove kræver, at du fjerner kurven, før du kan fastgøre slangen, så sørg for at gøre dette, hvis det er nødvendigt. Holding ene ende af vakuum linje over returporten er en god måde at udluftes fanget i linjen
 4. 4
  Vakuum ifølge producentens anvisninger. Dybest set bevæger sig meget langsomt og bevidst, mens støvsugning. Brug et gitter mønster for at sikre, at alle områder af gulvet og skråninger er rengjort.
 5. 5
  Tag slangen fra skimmer og fjerne vakuum udstyr.
 6. 6
  Sluk pumpen.
 7. 7
  Rengør skimmer kurv og hår kurv. Hair kurven er den placeret på pumpen.
 8. 8
  Drej filtrere håndtaget til "backwash" indstilling, og tænd derefter for pumpen.
 9. 9
  Fortsæt med at lade pumpen køre indtil vandet i skueglasset på filteret er klar.
 10. 10
  Sluk for pumpen og sæt filter håndtag til "skylle", og derefter tænde for pumpen i cirka 60 sekunder.
 11. 11
  Sluk for pumpen og returnere filteret håndtaget til "filtrere".
 12. 12
  Tænd pumpen og genoptage normal brug af poolen.

Tips

 • Det er altid en god ide at støvsuge først og derefter skylle efter. Returskylning fjerner indsamlede snavs og andet fra dit filter. Hvis du ikke skylle, vil dit filter langsomt begynder at blive tilstoppede, forårsage for meget pres for at opbygge, mens det kører. Hvis filteret er under for meget pres, kan det revne eller eksplodere.
 • Drej aldrig filteret håndtag, mens pumpen kører. Det vil ødelægge pakningerne inde i filteret, tvinger dig til at erstatte dem.
 • Hvis puljen er meget snavset, kan det være en bedre ide at "støvsuge ud for at spilde" i stedet. Det er her du indstille filteret til "affald" indstilling, før støvsugning, hvilket gør systemet til at omgå filteret og fjerne vandet fra puljen.
 • En god måde at oversvømme slange med vand i begyndelsen er at placere vakuumhovedet over tilbagevenden stikkontakt. Dette vil fylde slangen nemt uden at skulle prøve og holde slangen under samtidig cotesting med luftlommer!
 • Kør en haveslange i puljen, når du planlægger at støvsuge om affald. Ved at hæve vandstanden til toppen af ​​skummeren mund du vil have længere tid til at støvsuge samtidig holde vandet i det optimale område.
 • Nogle DE filtre vil kræve, at du tilføje flere DE efter returskylning. Spørg din producenten for anvisninger om, hvornår og hvordan du gør dette.
 • For at undgå belastning og skader på pumper og filtre være sikker på at manuelt øse ud så meget organisk affald som muligt inden støvsugning. Dette er især vigtigt, når du åbner den pulje i foråret.
 • Under støvsugning, sørg for at holde øje med strømmen af ​​vand tilbage i puljen, samt mængden af ​​suge du får. Hvis en af ​​disse begynder at falde, vil du nødt til at slukke for pumpen og rense ud i håret kurven.
 • Hvis du støvsuger en meget beskidt pulje på affald, er det muligt at have organisk materiale som bliver blade tilstoppet i vakuum linje, pumpens si kurven eller endda i pumpehjulet.

Advarsler

 • Hvis du ikke har et spild funktion på multiportventilen-såsom en standard push-pull filter ventil-ikke støvsuge poolen i backwash indstilling som dette vil skubbe affald ind på indersiden af ​​filterpatronen på bestemte model filtre.
 • Mens returskylning eller støvsugning ud til spilde, være sikker på ikke at ikke dræne vandet niveau under bunden af ​​skimmer. Re-fill puljen, hvis det er nødvendigt.