Wkidk

Hvordan at snige sig rundt om natten


Nat er en sjov tid til at snige sig rundt, men hvis du har en roommate eller en person, der deler dit værelse, her er nogle tips til at få af dem.

Steps

Hvordan at snige sig rundt om natten. Kort ud af alle de knirkende gulve og genstande, det er de ting, der giver dig væk.
Hvordan at snige sig rundt om natten. Kort ud af alle de knirkende gulve og genstande, det er de ting, der giver dig væk.
 1. 1
  Kort ud af alle de knirkende gulve og genstande, det er de ting, der giver dig væk. Også bo meget tæt på vægge. Det vil reducere knirkende lyd. tegne et kort over huset og sætte et bogstav eller et tal på knirkende og knirkende. Hvis du har plads, skrive noter på han bunden af ​​din kort. Her er et eksempel: A: Knirkende dørk, bør undgås, i stand til at blive styrket over.
 2. 2
  Scan område med dyb vejrtrækning, så hvis nogen er omkring de vil tænke du sover. Også planlægge og tænke på, hvad du vil gøre, når du er ude af sengen.
 3. 3
  Vær tålmodig. Hvis du har en knirkende seng, bevæger sig langsomt med tålmodighed, hvad der er fem minutter af langsom, stabil, flytte i forhold til hele natten off?!?
 4. 4
  Gå i et langsomt og støt tempo, mentalt kort i dit sind (og ikke på papir) knirkende gulve. Når du er der, hvor du skal være, langsomt gøre, hvad du skal gøre. Du skal huske tegnede kort på forhånd, så du ikke behøver at tage det med dig.
 5. 5
  Hold dine ører perked op, hvis der er nogen ovenpå og du hører flytte eller gulvet knirkede - skjul! Altid have en plads pre-plukket i henhold til din position.
 6. 6
  Gå så tæt på kanten af hver væg for knirkende gulve eller trapper. Slidte gulvbrædder har generelt mere støtte nær vægge.
 7. 7
  Altid handle, som om nogen er aktivt på udkig efter dig, selvom de ikke er. Dette vil ubevidst tvinge dig til at være mere forsigtig.
 8. 8
  Forblive i en sammenkrøbet stilling som du bevæger dig, og få dine hænder ud til siderne i taljen niveau for at afsløre eventuelle forhindringer, du måske ikke har set, og holde balancen, og til at absorbere skridt, når du bevæger dig fremad ved at sammenkrøbet lidt længere nede i trin. Du ønsker ikke at krybe under en 90 graders vinkel på ethvert tidspunkt, medmindre du sammenkrøbet på jorden for at sætte et knæ ned eller ligger ned, fordi det er meget hårdt på knæene.
 9. 9
  Lær at gå. Dit fodarbejde er lige så vigtigt som sammenkrøbet ind de skridt til at absorbere bevægelsen. Normal hæl-til-tå rullende bevægelse er fantastisk til hurtig hastighed bevægelse på græs og meget langsom bevægelse på hårde overflader. Husk, at den langsommere du bevæger dig, jo mere tavse du er.
  • Når du flytter gennem blade, eller forsøger at forblive helt stille, holde din vægt på din ryg fod, forlænge dit førende fod, og til at sætte den ned og langsomt flytte fremad, absorbere bevægelsen i dine knæ og ankler. Du bør kun have bolden af ​​din fod, hvilket vil fungere som en pude, tage kontakt med jorden i løbet af denne form for bevægelse.
  • Hvis du manøvrerer i et miljø, der giver "Noise Cover", eller hvis der er en middel risiko for at blive hørt, sænke din hæl til jorden for at røre, når du skifter vægten til den ledende fod.
  • At bo tavse indendørs, trække vejret og gå til rytmen af ​​rummet ur. Hvis nogen er i søvn, bliver de brugt til lyden af ​​uret, og dermed vil det hjælpe sløre dine footfalls.
  • Brug flad fod, når du går på tværs af grus eller på tværs af noget, som mange små objekter kan blive forstyrret og gøre støj. Absorbere trin, som du normalt ville, men du lader din hele foden komme i kontakt med grus på samme tid til at lade vægten fordele sig jævnt. Langsom til meget langsom bevægelse bør anvendes.
 10. 10
  Hvis indenfor eller udenfor forsøge at gå barfodet så meget som muligt, fordi det minimerer støj. Hvis du er til fods på græs, kan det kildre dine fødder, men det er bedre end at blive taget til fange.
 11. 11
  Få det rigtige udstyr. Den eneste virkelig vigtigt stykke udstyr findes en indberetning sind. Nyttige elementer er stort set skræddersyet til den situation.
  • Reb eller en gribekrog er altid rart, hvis du vil være klatre i træer.
  • Læderhandsker hjælp, når klatring at beskytte dine hænder, så de er ikke en dårlig idé.
  • Tøj er situations-følsomme. Det er altid en god idé at bo i skyggen, så oliven kedelig eller mørk blå er en god farve for skygger. Brug ikke sort, fordi det kan "klippe ud" din form i mørke. Camo for den type miljø, du er i, er endnu bedre, fordi i skyggen ser det sorte, og når mindre lys, du kan blande sig med træer, buske eller græs. Du ønsker heller ikke at bære tøj, der gør støj.
  • Den type sko du slid bør afspejle, hvor langt du er i din stealth træning. Hvis du lige er begyndt, bløde sko med lys gummibelægning i bunden er det bedste. Efterhånden som du bliver bedre, kan du bære normale sko, og i sidste ende støvler, der har blødt gummi på bunden.
 12. 12
  Vær opmærksom. En af dine værste fjender er overraskende faktor. Blive fanget off-guard kan ikke kun overraske dig, men få dig til at gøre støj eller miste kontrol over situationen. Den bedste måde at vide, hvis nogen kommer, er at se dem, hvis du ikke kan se dem, høre dem er den anden bedste måde at vide på forhånd. De fleste mennesker ikke gå stille, så du kan høre dem komme. Når du er i syne vifte af en person, du kan være i stand til at vente på en mulighed for at skjule bedre, hvis du ikke har. Langsom bevægelse er muligt, når du er i en persons øjne rækkevidde. Hvis du er en anstændig afstand fra dem, og de vil sandsynligvis ikke se det, ligge ned, hvis dine omgivelser tillader det. Dette minimerer din størrelse og gør dig sværere at få øje på. Gode ​​steder at gå tilbøjelige er mørke områder eller områder med løv dækning. Hvis du er iført camouflage eller en mørk farve, vil dette hjælpe skjule dig i mørket. Når de kommer i hørbare område dig, bør bevægelsen ikke fortsætte, og du skal vedligeholde absolut stilhed. Hvis du er inden for rækkevidde af den person gående hen imod dig, fryses. Hvis du ikke er helt skjult, vil holde stadig normalt tager sig af det dilemma, men hvis du kan administrere, krølle op i en bold og forsøge at dække din skulder features og dit hoved, hvilket vil skjule den menneskelige omrids. En anden ting er at glide ind i en skygge og trække vejret sagte. Hvis du er iført mørke farver, vil dette arbejde meget godt.
 13. 13
  Vide, hvordan at gå gennem døråbninger. Når man går gennem en døråbning normalt (skuldre meget tæt på døren syltetøj) kan medføre lyde (som at løbe klimaanlæg) til at svinge og lade folk vide, at der er noget der. Det samme gælder, når du sniger sig omkring, kan du "høre", hvor folk er baseret på, hvor baggrundsstøj bliver manipuleret. Snige gennem døråbninger med ryggen til marmelade og være vinkelret på døren. Dette vil minimere effekten.
 14. 14
  Vide, hvordan at undslippe. Normalt når du flygter, du er blevet opdaget, og gør en gal streg for at skjule eller komme væk. Se bort fra alle stealth og bare sætte afstanden mellem dig og din opdager, så du kan skjule igen, og snige sig væk. Hvis du ikke tror, ​​at du er blevet set, kan du prøve at snige væk som listende som muligt. Derefter kan du skjule, vent på truslen om at forlade, og fortsætte med at gøre hvad du lavede.
 15. 15
  Kortlægge din rute. Identificer gemmesteder. Tjek hvor nogen kunne stadig være vågen. Være ekstra stille, hvor der er masser af soveværelser med folk i søvn i dem.
 16. 16
  Hvis du hører nogen kommer og du er fanget, og inde i huset, en søvnig ansigt foretage og gabe så sige, "Jeg kom bare ud for at få et glas vand." Denne regel virker, men gør det ikke et parti, fordi folk vil få mistænkelige.

Tips

 • Hvis du går ind i et område du ikke er 100% sikkert med, så spørg lidt rundt, og hvis du bare ikke føler sig trygge, planlægge omkring det. Hvis du ikke føler dig sikker at gå ind i et område, bør du ikke indtaste det. Bringe noget at forsvare dig selv i høj grad kan øge mængden af ​​problemer, som vil resultere i at blive fanget. Især skjulte våben vil resultere i de hårdeste straffe. Det er vigtigt at huske, at dette er alt for sjov, og hvis du er tilstrækkeligt bange for, at du har brug for et våben, du bør gøre noget andet eller snige et andet sted.
 • Hvis nogen siger, at de ved, du er der, så giv ikke op. Hvis de ikke ser direkte på dig, de er nok bare lyver. Prøv at være så tavs som muligt og snige stille væk, når den person er ikke på udkig.
 • Hvis dine forældre eller en anden skulle fange dig, finde så mange undskyldninger som muligt. Dine forældre vil højst sandsynligt blive mere opmærksomme og mistænksomme på det tidspunkt, så vent et stykke tid før at gøre det igen, hvis du bliver fanget.
 • Mens du er i rummet, skal du ikke bruge en lommelygte eller stearinlys. Stedet, lad dine øjne fokusere. (Du kan gøre dette meget nemt, hvis du bare lukke øjnene for fem eller ti sekunder.)
 • Overvåge en sovende persons vejrtrækning: Almindelig vejrtrækning betyder, at personen er vågen, eller er næsten vågen! Overfladisk vejrtrækning betyder, at personen let sover, men du bør stadig være forsigtig! Snorken betyder dybere søvn men du skal stadig tage forholdsregler.
 • Øjet er ekstra følsomt ved nattetid, så sørg for, at når du bevæger dig rundt i mørket, ikke gør pludselige eller pludselige bevægelser.
 • Find et sted at bo ubevægelig at give dine øjne tid til at vænne sig til mørket, før du forsøger at flytte for meget rundt. Dette vil give dig en fordel i forhold enhver, der er på udkig efter dig og giver dig mulighed for at undgå skader. Du kan også oprette en eyepatch, og overlade det til det ene øje, inden de forlader, for at tilpasse øje til den mørke, og derefter skifte eyepatch øjet, når du har indtastet den mørke region. Det menneskelige øje tager 30 minutter at vænne sig til nattesyn, og en lysglimt kan kræve yderligere 30 minutter af tid til at tilpasse sig.
 • Praksis på opholder absolut stille, når du hører mistænkelige lyde.
 • Hold altid tilbage til en væg. Når du går op trin skridt på siderne, lige ved base bestyrelser, så de ikke knirke.
 • Når du er i recon arbejde, er opmærksomme på detaljer. Hvis nogen løbeture ved klokken fire om morgenen, bliver de formentlig gør det hver dag, så mere end én dag i recon kan være nødvendig.
 • Hvis du nogensinde nødt til at springe over et objekt, f.eks bord eller sofa husker at lande på boldene af dine fødder. Hvis du gør det rigtigt, vil du lander uden en lyd.
 • Bo ud af lys så meget som muligt.
 • Også, hvis du har brug for at hoppe over noget, så sørg for, at du lander med knæene let bøjet, og når du rammer jorden bøje knæene, så du er i en position, som du kommer til at ollie fra en skateboard. (Men ikke hoppe.)
 • Hvis du sniger ind i et venner rum og du ved et uheld gå ind gennem den forkerte vindue og ender i deres far / mor 's værelse (eller værre få det forkerte hus) have et kodenavn klar til dig og din ven. For eksempel, hvis du får det forkerte hus og ejeren vågner op eller bevæger sig som de vågnede op, kan du råbe: "Crap, Mitch Det er ikke Fred hus!" Og bolt. Så ejerne tror, ​​at du prøvede at prank en ven og ikke kender din identitet. Gør det samme (ja selv at sige:! Dette er ikke ________ huset) for den forkerte plads.
 • Nogle gange er det bedre at gå barfodet, eller kun iført sokker, som det gør mindre lyd.
 • Hvis du har måske brug for at gøre en hurtig komme væk, lære nogle grundlæggende parkour såsom muren pass, let hvælving, og kong hvælving. Kendskab til disse bevægelser vil hjælpe dig meget, hvis du har brug for at bolt.
 • Prøv at undgå at bruge en lommelygte, da det vil gøre dig lettere at se. Men hvis du virkelig har brug for at bruge en, eller føler, at du kan være forsigtig nok med det, altid bruge en lommelygte med en rød pære, eller med en rød filter over den forreste. Hvis du har adgang til en infrarød filter, som dem der bruges i fotografering, kan du prøve taping det over lommelygten. Ved hjælp af et rødt lys vil hjælpe dig på 2 måder-1) En normal lys vil stoppe din naturlige "Night vision" fra kommer på. Hvis du er i et mørkt sted, vil dine øjne blive justeret til lyset efter et stykke tid, og du kan se lettere. Et rødt lys er på den nederste spektrum af vores synligt lys, så det er ikke så hård. 2) Et rødt lys, som nævnt før, blødere at andre lys, derfor gør det sværere at få øje på.
 • En faktor, der hjælper dig er, at disse mennesker har ingen grund til mistanke du følger, spionage, etc, så du skal ikke give dem en grund til at tro noget.
 • Når man bevæger sig gennem en indkørsel på en gård være forsigtig, så du ikke modregne eventuelle sikkerhed lys, da de kan give dig væk.
 • Hvis nogen er i vejen, og du ikke ønsker at blive fanget bruge noget til at distrahere ham som at kaste en mønt eller en sten.
 • Stående i mørket bag en lyskilde (ligesom en brand eller projektør) er en god måde at skjule, fordi persons øjne vil blive justeret til at se lyset, men ikke mørket bag det.
 • Gå ikke hvor biler drevet af lysene vil give din position væk, især hvis nogen er på udkig efter dig.
 • Hvis det er muligt, skal du sørge for at strække ud virkelig godt før snigende. Dette medvirker til at forebygge skader, træthed og støj fra leddene (knirkende / popping).
 • Prøv så hårdt som du kan, for at ikke nyse! Hvis du har allergi, tage din meds, før du forlader for din udflugt... men vær sikker på det vil ikke gøre dig døsig! Hvis du føler et nys kommer på, sætte din næse, presse dine øjne lukket, og tænk så hårdt som du kan om IKKE nysen. Også for nogle mennesker, at sige ordet "vandmelon" gentagne gange, vil hjælpe med at undertrykke et sneeze.Look på artiklen Hvordan man kan stoppe et nys for andre tips.
 • En af de bedste pranks er at trykke på din vens vindue for at give dem lidt af en forskrækkelse - men sørg for at få vinduet til højre, især hvis din ven bor i et lejlighedskompleks eller et kollegieværelse! Ved at trykke på forkerte vinduet kunne vække en meget gnaven gammel dame ved siden af, eller værre, en person, der ejer et skydevåben, og er ikke bange for at bruge det!
 • Hvis du ser en person, er det bedst at komme væk så hurtigt som muligt, da folk er som regel mere mistænksomme løbet af natten.
 • Træd ikke i midten af ​​trappe, de er mindre tilbøjelige til at knirke, hvis man træder på kanten mod væggen.
 • En god distraktion er at smide en nikkel på jorden, hvis området er stenet eller du er på eller i nærheden pavment. Det er godt at distrahere nogle en der starter at blive mistænksom.
 • Hvis du har brug for at skjule, så prøv at gå op. Bestig et træ, hoppe på et lavt tag, noget, der sætter dig ud af den normale linje af synet af en person. Hvis nogen er på udkig efter dig, vil de sandsynligvis være at se på jorden eller i øjenhøjde.
 • For at forblive skjult, kan du nødt til at tage ruter, som er ude af vejen.
 • Når du trækker en sjov på en ven, er det normalt sjovt at bringe en anden ven med. Bare sørg for at de forstår, hvad der foregår, og kender vejen tilbage, hvis du får splittet op. Hvem er bedre til stealth bør være i front, således at opdage mulige trusler tidligere end nybegynder ville.
 • Hvis du får noget fra en container lige ved nogen, tager beholderen så langt væk fra dem som muligt, åbn det langsomt, og tage, hvad du har brug for omhyggeligt. Hvis den klikker lukket, lukke den under et tæppe eller pude. Så tilbage til den oprindelige placering.
 • Lær at gøre dyrelyde vil gøre folk mindre mistænksomme, hvis de hører dig, men vil ikke altid arbejde. Hvis du planlægger at bruge et dyr lyd, være sikker på det passer på miljøet - altså ikke bruger en kalkun opkald i Alaska eller robin opkald i Caribien. Også være sikker på at du kan bruge lyden godt - intet er værre end du miste din dæksel, når dit mål hører en and opkald, der lyder som en gammeldags bilhorn. Også, hvis du har en, bruge en optager til at bruge forskellige lyde til at være mere realistisk og overbevisende. Sørg for, at lyden er det eneste, registreres og ikke noget som søvand bryder sammen eller børn, der leger i baggrunden.
 • Hvis nogen ser en måde, du ikke vil have dem til derefter rulle eller kaste en lille distraktion og gøre din flytning. Brug ikke en distraktion, hvis de mistanke nogen er nær.
 • Bær mørkt tøj, men ikke sort, mørk blå, mørk rød, mørk grøn osv. blend i en bedre end sort gør.
 • Igen, hvis du kommer til at bruge en lommelygte, pas på, hvor og hvornår du skinne det. Shining det ind someones hus er egentlig ikke det bedste af ideer! Det er heller ikke zappe den, når du forsøger at snige sig ind på nogen.
 • Når snige sig ind på en person, forsøge at matche dine skridt med deres, og undgå at trække vejret tungt. Også, hvis dit mål er at tale med en ven ved siden af ​​dem, skal du sørge for at være på den modsatte side, for målet kunne se på ven og se dig. (Ex. Hvis dit mål er på venstre og ven til højre, bliv en smule til venstre).
 • Vær sikker på ikke at skjule sig i andre folks værfter, medmindre du kender dem godt, eller i tilfælde af en nødsituation.
 • Hvis du skal medbringe dine nøgler med dig, fjerne alle statister og wrap de resterende nøgler i en klud og adskille dem.
 • Vær sikker på at skjule enten ned lav eller højt op. Folk ser ikke højt op eller ned lav.
 • Hvis snigende i en mørk gyde, og der er et hegn i nærheden af ​​dig, og nogen måske har set / hørt dig end drop down hvor hegnet møder gulvet.
 • Når du har fundet din skjulested være sikker på ikke at flytte.
 • En anden stor prank skinner lommelygter ind i deres rum udefra, især hvis du har to røde, og er på afstand. Igen, dog skal du sørge for skinne lysene i den korrekte vindue!
 • Må ikke bære tøj, der vil gnide højlydt mod hinanden.
 • Kendskab til miljøet, før sniger sig omkring øger chancerne for du resterende skjult. Hvis du er i dit eget hus, så prøv at finde ud af på forhånd, som trapper knage osv. Generelt, træde på en af ​​de yderste ender af hver trappe i stedet for center, som du klatre det kan reducere støjen.
 • Videokameraer giver uomtvisteligt bevis for sjove ansigt din ven gjorde da du skræmte ham / hende, men de kan også inkriminere dig senere.
 • Barefoot er ikke en god idé. de holder sig til græs, sved og stank! sneakers, løbesko osv. er bedst.
 • IKKE bære noget, der har knapper eller noget, der Jangles rundt. Også, ikke bringe dine nøgler med dig!

Advarsler

 • Brug aldrig disse ting at gøre noget ulovligt.
 • Undgå at gå på privat ejendom, medmindre du personligt kender beboeren. Det er ikke kun ulovligt, men ejeren kunne have et skydevåben eller en stor hund (f.eks en schæferhund) er klar, hvis du er Statsministeriet.
 • Må ikke gå nogen steder, at du sandsynligvis vil blive angrebet af et vildt dyr.
 • Vær forsigtig. (Dette er det vigtigste af dem alle.)
 • Mennesker er temmelig god til at vide, hvis noget er sniger sig omkring, som hjælper med at beskytte os mod disse forfærdelige bæster med hugtænder og kløer. Walk lydløst, men normalt ikke Crouch igen, og aldrig nogensinde springe udenfor ti meter fra dit mål - du kan blive fejlagtigt som nogle psyko-stalker eller seriemorder og dit mål kunne trække nogle peberspray på dig, eller værre, et skydevåben.
 • Gør ikke noget ulovligt, bare spille vittigheder på dine venner og tale om det senere. Det handler om håneretten alligevel.
 • Vær opmærksom på kvarteret. I en høj kriminalitet kvarter, er sniger sig omkring yderst farligt. Folk kunne straks forventer det værste og gøre noget virkelig slemt for dig.
 • Bliver fanget kan resultere i problemer med politiet, især hvis du ikke er god til det, eller hvis din ven er ekstremt paranoid eller ikke fange på højre væk.
 • Må ikke bære sandaler, de gør for meget støj.
 • IKKE bære noget, der har knapper eller noget, der Jangles rundt. Også, ikke bringe dine nøgler med dig!
 • Medmindre der er en passende blød overflade under dig, ikke hoppe fra et vindue forsøger at komme væk, hvis fanget. sin bedre at være i problemer end hospitalet og i problemer.
 • IKKE snige sig rundt eller spille tricks på eller nær hjem af politifolk eller andre personer, der ejer skydevåben. Politifolk leve med den viden, at mennesker, de anholdt en dag vil dukke fra fængslet, ofte med en nag. Mens dine intentioner kan være godartede, kunne personen let opfatte dig som en trussel, og skyde dig.
 • Prøv at fortælle nogen, når du planlægger at snige sig ud, hvis du får ondt.
 • Må ikke få folk, der hjælper dig i problemer, hvis der er nogen.
 • Gør ikke noget drastisk lignende hærværk, de fleste venner ikke nyde det.
 • Må ikke bære tøj, der vil gnide højlydt mod hinanden.

Ting du behøver

 • Lommelygte (hvis personen er en meget dyb sovekabine).
 • Silent kommunikation gear, hvis med en ven.
 • Mørkt tøj for skygger (ikke sort som det "nedskæringer ud" din silhuet i mørket, mørkeblå virker bedst).
 • Camo tøj til at matche miljøet, hvis du har planer om at flytte ud af skyggerne, den nye digitale camouflage fungerer rigtig godt i det rette miljø.
 • Sko er egnet til dit niveau af færdigheder i stealth (hegn sko er ganske god, ninja tabi arbejder virkelig godt for snigende og klatring.)
 • Handsker og en gribekrog til klatring
 • En ven, der kan lide at gøre dette også, fordi så er det endnu sjovere
 • En distraktion til rulle eller noget, der ville fange læserens opmærksomhed
 • En god følelse af at kende.