Wkidk

Hvordan at slippe af sort plet alger i din swimmingpool

Det er fantastisk for nogen, der har Blackspot Alger i deres swimmingpool. Sort plet alger er den mest genstridige af al alger. Så husk at følge disse tips og du vil have det renset op på ingen tid.

Steps

Hvordan at slippe af sort plet alger i din swimmingpool. Test dit vand den eneste grund sorte alger har indtastet din pool er på grund af din manglende klor.
Hvordan at slippe af sort plet alger i din swimmingpool. Test dit vand den eneste grund sorte alger har indtastet din pool er på grund af din manglende klor.
 1. 1
  Test dit vand den eneste grund sorte alger har indtastet din pool er på grund af din manglende klor. For at forhindre sort alger i at snige sig op på dig, du skal hele tiden tjekke din vandkvalitet hver dag. Du bør gøre dette alligevel. Du er nødt til at teste for klor, ph, alkalinitet, calcium hårdhed, stabilisator, etc. Du må kun være i stand til at teste for en lille mængde af disse ting fra dit hjem test kit. Det anbefales, at du tager en vandprøve til din lokale pool butik og få det professionelt testet. Enhver anstændig pulje butik vil tilbyde gratis vandprøver alligevel.
 2. 2
  Juster dit vand, når du ved, hvad dit vand er som du derefter kan tilføje kemikalier til at justere din pulje til det korrekte niveau. Det vil afhænge af, hvilken type overflade din pool har, men du kan bruge disse tal nedenfor. Klor 2,0-4,0, pH 7,4-7,8, Total alkalinitet 80-120, Kalkindhold 200-500, Stabilisator 50-80
 3. 3
  Tilføj en algaecide sort plet alger er meget klor resistente. Du er nødt til at tilføje en algaecide til vandet for at tilbyde en anden angrebsvinkel. Algedræbende er specielt designet til at dræbe og forhindre alger. Så det er en god ide at have en Algaecide i vandet på alle tidspunkter. Hvis du ikke har fået en Algaecide i vandet nu, du må hellere sætte en i højre væk. Find en, der er kobber-baseret som de er normalt de bedste af dem til at bruge. For de bedste resultater hæld Algaecide direkte til de ramte områder.
 4. 4
  Shock puljen, når chokerende pool med klor, skal du kun bruge calciumhypochlorit eller natriumhypochlorit. Disse 2 produkter er strengt klor og intet andet. Du bliver nødt til at vide, hvilken størrelse din pool er, og følg producentens anvisninger til at gøre det effektivt. Det er også en god ide at tilføje din chok dosis tættest på de hårdest ramte områder.
 5. 5
  Børst væggene, fordi sort plet alger danner en beskyttende barriere rundt om sig selv, du har brug for at børste de ramte områder virkelig hårdt med en stiv børste. Så at de tilsatte kemikalier (klor og Algaecide) kan gøre jobbet.
 6. 6
  Formidle vand bedre sort plet normalt dukker op i områder, hvor der er mangel på vand cirkulation. Gør dit bedste for at lede dit vand retur jetfly på en måde, der flytter mest mængden af ​​vand omkring. Hvis du dirigere jetfly for at gøre puljen spabad vandet rundt er den bedste vej at gå.
 7. 7
  Attack sort alger head-on som tidligere tilstand, sort plet alger danner en beskyttende barriere rundt om sig selv. Så du bliver nødt til regelmæssigt at børste toppen af ​​alger og tilføje dit klor, mens den udsættes for. En anden stor tip er at drysse klor granulat direkte på de berørte områder og lad det sidde og brænde den sorte plet. Du kan også gnide et klor tablet på sort plet efter du har børstet det. Sørg for at bære handsker.
 8. 8
  Skyl og gentag bare holde afprøvning og justering af vandet, skrubbe sort plet og tilføje klor så tæt som du kan få. Og du vil i sidste ende komme af det! Og du behøver ikke bekymre dig... Det vil gå, men det vil afhænge af, hvor slemt algerne er så, hvor hurtigt det vil gå. Vandbalance og skrubbe er de bedste ting, du kan gøre i denne sag.

Advarsler

 • Brug ikke for meget kobber algaecide da det kan plette
 • Følg producentens anvisninger
 • Altid være forsigtig med pool kemikalier