Wkidk

Hvordan at slippe af med et egern i dit hus

Egern: De er søde, men disse små skraldemanden kan være irriterende. Hvad hvis de finder deres vej ind i dit hus eller forretningssted? Af flere grunde, er mange tilbageholdende med at udrense et skadedyr ved at forårsage skade på den. Denne artikel vil hjælpe dig med at gøre netop dette uden at skade denne søde lille critter.

Steps

Hvordan at slippe af med et egern i dit hus. Bestem hvilken plads egernet er i dit hjem, og fastgør alle dine kæledyr - få dem udenfor eller sætte dem ind i et separat rum straks.
Hvordan at slippe af med et egern i dit hus. Bestem hvilken plads egernet er i dit hjem, og fastgør alle dine kæledyr - få dem udenfor eller sætte dem ind i et separat rum straks.
 1. 1
  Gå ikke i panik! Et egern er lige så bange for dig som du måske være bange for det (som er mange dyr). Så meget som du ønsker, egernet ud af dit hjem, egernet primære mål er at komme ud af dit hus så let og så hurtigt som muligt. Egernet er sandsynligt meget ubehageligt og usikker på, hvad de skal gøre at blive fanget i et fremmed miljø som dit hjem. Derudover en egern i meget sjældne tilfælde kan være rabiate, så ikke få bidt af en.
 2. 2
  Bestem hvilken plads egernet er i dit hjem, og fastgør alle dine kæledyr - få dem udenfor eller sætte dem ind i et separat rum straks. De kan også blive offer for en sygdom egernet kan bære, som kunne sendes via et bid, eller potentielt en betydelig bunden.
 3. 3
  Forsigtigt arbejder omkring egernet, åbne bredt vindue i denne særlige rum (måske på den modsatte side af lokalet).
 4. 4
  Luk alle andre døre, skuffer osv., I dette rum, som muligt, uden at komme i nærheden egernet. Hvis der er ingen vindue i det rum, se Trin # 5 nedenfor.
 5. 5
  Forlad rummet og lukke-off det rum fra resten af huset. Hvis rummet ikke har en dør, lukke alle andre døre, der fører til at værelse og / eller sætte en make-shift bord eller døren til værelset, en, der egernet ikke kan komme rundt og helst ikke hoppe over. Det du gør her, er at give en nem påstigning for egernet at forlade ud af - at overlade det et valg - vinduet. Hvis der ikke er vindue i det rum, giver adgang sti til et rum, der har dog et åbent vindue. Dette kan tage nogle gør, men normalt lukker visse døre og gøre en logisk vej til vinduet værelse (med bestyrelser og sådan, hvis nødvendigt), vil virke.
 6. 6
  Der er forskellige fælder til rådighed på markedet, som ikke vil skade dyret, bør barrikader ikke arbejde.
 7. 7
  Forlader huset for en eller to timer, tage dit kæledyr (r) med dig, hvis det er muligt. Så snart egernet indser, at ingen andre er i huset, vil de forlader gennem vinduet.
 8. 8
  Sikre, at der er ingen ledige fødekilder, der kan forårsage egernet at holde sig omkring.
 9. 9
  Ved returnering, skal du sørge for at kontrollere alle områder af huset, hvor egernet var før at antage, at det er tilbage dit hus.

Tips

 • Egern, selvom meget usandsynligt, bære kan rabies. Derfor, hvis du er nogensinde bidt af et egern søge lægehjælp omgående. Egern kan og vil bære lopper selv, så sørg for at tjekke for dem, når du vender tilbage til huset. De kan også havnen andre sygdomme i tænderne fra fouragering, så tjek din stivkrampevaccination status som godt.
 • Efter egernet har forladt, skal du sørge for at rengøre alle overflader du tror egernet var på eller i nærheden af, etc. med varmt vand og et desinfektionsmiddel (varmt vand blandet med en lille mængde blegemiddel kan anvendes, hvis intet andet er tilgængelig).
 • Egern bruger ofte skjulte steder i hjemmet som reder. Ofte som i videoen nedenfor, vil de skjule på lofter eller kældre, ved hjælp af sådanne ting som dit hjems isolering redemateriale.
 • Hvis ovennævnte trin ikke virker første gang, forlader huset for en anden time eller to. De vil i sidste ende få vink.
 • Smid alle levnedsmidler, som du mener egernet kan have fået ind. Egern potentielt kan overføre sygdom for mennesker og kæledyr, hvis de er kommet i kontakt med fødevarer.

Advarsler

 • Forsøg ikke at klappe egernet eller komme i nærheden af ​​det på nogen måde. Hvis truet, kan egernet angribe og bide i selvforsvar. Dette kan være farligt, da dyret kan være rabiat, eller bære en smitsomme infektion eller sygdom.
 • Straks fjerne alle kæledyr fra området, hvor egernet er. Et kæledyr immunsystem er ikke så stærk som din, og kan blive meget syg, hvis angrebet af den skræmte egern.
 • Bland aldrig ammoniak og blegemiddel til at skabe et desinfektionsmiddel. Dette skaber en stort set lugtfri, farveløs gas, der kan være skadelige, hvis ikke dødelig, til både mennesker og dyr.