Wkidk

Hvordan at ryge en pibe tobak

Kunsten at pibe rygning er den ældste form for tobak brug, og den ene oftest overset af den moderne ryger. På denne dag og alder af øjeblikkelig tilfredsstillelse og tempofyldt levende, fyldt med instant kaffe og fem minutters cigaretter forbliver røret en trøstende bolværk mod den generelle flow. Pipe rygning er en bemærkelsesværdig udfordrende, men yderst givende hobby for dem med tålmodighed, og kan nemt blive betragtet som den mest sofistikerede form for rygning.

Steps

Hvordan at ryge en pibe tobak. Find et rør, der passer dig.
Hvordan at ryge en pibe tobak. Find et rør, der passer dig.
 1. 1
  Find et rør, der passer dig. Tobaksforretninger er mere end glade for at hjælpe dig med at finde din perfekte pibe. Priserne kan variere fra billige til en lille formue.
 2. 2
  Eksperimenter med forskellige tobak med henblik på at finde en præference. Der er mange sorter af pibetobak, herunder aromater, europæiske blandinger, engelske blandinger, Virginias, Burleys, blandt andre. En tobakshandler vil være i stand til at hjælpe med at rådgive dig på deres individuelle karakteristika. Folk helt nye til rygning kan nyde en aromatisk eller lysere tobak, men på den anden side en sædvanlige cigaret eller cigar ryger måske foretrækker en tungere blanding. Køb små mængder, der repræsenterer flere forskellige stilarter.
 3. 3
  Pak røret. Fyld røret løst med tobak og komprimere det let. Komprimeret halvvejs fra bunden af ​​skålen til toppen. Fyld igen til toppen og komprimere med lidt mere kraft. Denne gang halvvejs fra toppen af ​​den tidligere emballage til toppen. Nu top det og komprimere lidt hårdere. Igen halvvejs fra det sidste punkt til toppen. Det må ikke være så tæt som at forhindre luft i at blive trukket gennem røret, og du bør være i stand til at trække luft igennem med lidt eller ingen modstand. Tobakken skal være fjedrende at røre ved. Det er bedst at have din tobakshandler eller en erfaren piberyger demonstrere. Korrekt pakning tager praksis, og har en stor indflydelse på hvordan fornøjelig din oplevelse vil være.
 4. 4
  Lys røret med et træ tændstik eller en butan pipe lighter. Hvis du bruger en match, lad svovl brænde ud i et par sekunder. Flyt flamme omkring overfladen af ​​tobak, mens du trækker forsigtigt, indtil jævnt belyst, så tamp det forsigtigt med en sabotage. Lad det gå ud, så relight på samme måde.
 5. 5
  Puff langsomt og rytmisk. Tålmodighed bliver belønnet med aroma og en kølig røg. Puffing for hurtigt vil resultere i tungen bid - en brændende fornemmelse på tungen.
 6. 6
  Tamp tobakken blidt og regelmæssigt i løbet røgen for at sikre skålen forbliver korrekt pakket, mens rygning. Må ikke bekymre dig, hvis røret går ud fra tid til anden. Simply relight, efter at røret er blevet afkølet.
 7. 7
  Sørg for at du ryger din pibe til enden for at skabe en flot 'kage' (lag af kulstof indskud) i bunden og siden af din pibe skål.
 8. 8
  Slap af og nyd. Pipe rygning er indbegrebet kunsten at ryge.

Tips

 • Frem for alt, vær tålmodig og tage tingene langsomt. For størstedelens vedkommende er røret rygning oplevelse ikke behageligt indtil man er helt dygtige i pakning, belysning, stampning og rygning kadence. Det tager tid at opdage foretrukne tobak blandinger og rør, der passer til din smag. Novice rygere ofte kæmper med tungen bid. Hvis du ikke kan lide det i første omgang, holde eksperimentere, og diskutere din nye hobby med erfarne rygere.
 • Hvis røret bliver varmt, så lad det gå ud og køle ned. Ryge en pibe for varmt, vil ikke smage godt, og det kan skade din pibe eller din tunge. En god regel-of-thumb, er at holde din bowl mod din kind.
 • Få støtte og rådgivning. Der mange store fora derude og store folk til at hjælpe dig med at opdage denne vidunderlige hobby og tidsfordriv. Mange giver op på grund af manglende svar på nogle af de enkleste spørgsmål. Vi er derude, og vi elsker at hjælpe.
 • Hold en piberenser handy. Ved det første tegn på fugt kommer gennem stilken af ​​røret, stikke piberenser i stilken og lad det absorbere enhver kondensering med henblik på at sikre, at røret ikke gør sur.
 • Aldrig købe et metal (messing eller sølv) pibe. De ser meget usædvanligt og slående, men husk - metal leder varme. Disse er til show. Du kan brænde dig med disse.
 • Tillad en dejlig 'kage' (lag af kulstof indskud) til at vokse i skålen af ​​røret. Dette beskytter skål fra revner. Efter et stykke tid, vil det blive nødvendigt at skrabe noget af kagen ud, men du måske ønsker at konsultere din tobakshandler for råd om, hvordan du gør dette.
 • Tillad Briar rør tid til hvile mellem smøger - almindelig viden dikterer mindst en dag. Overvej at tilføje nogle majskolbe rør til din rotation, mens du opbygger din samling af Briar rør. En Merskumspibe er en stor investering på grund af deres rygning kvalitet og det faktum, at de ikke behøver at hvile mellem ryger.
 • Undgå at købe den billige "kurv" eller stormagasin Briar rør. En majskolbe rør vil ryge meget bedre end en billig briar, og koster langt mindre, hvis finanser er et problem.
 • Når du er færdig med et rør, lad det køle og derefter polere det med rør polish og en ren, fnugfri klud. Dette bidrager til at bevare glans og udseende, samt beskytte skålen fra varmen, snavs og korrosion.

Advarsler

 • Pibetobak indebærer en risiko for orale og hals kræftformer, der svarer til at ryge cigaretter. Ved indånding, men der er også en risiko for lungekræft. Moderation (1-3 skåle om dagen), og ikke at inhalere kan bidrage til at mindske disse risici.

Ting du behøver

 • Et rør
 • Pipe tamper eller værktøj
 • Tobak
 • Til rengøring:
 • Pipe reamer
 • Piberensere
 • Pipe polish + klud
 • Ren, fnugfri klud