Wkidk

Hvordan at ryge en cigaret indendørs uden at blive fanget

Cigaret røg er en meget tydelig lugt, der øjeblikkeligt kan advare nogen uvidende om din vane. Et par hverdagsting kan hjælpe dig med lyse op i fred og ro på dit eget værelse uden frygt for at blive fanget smokey-handed.

Steps

Hvordan at ryge en cigaret indendørs uden at blive fanget. Få en tom toiletrulle fra dit badeværelse.
Hvordan at ryge en cigaret indendørs uden at blive fanget. Få en tom toiletrulle fra dit badeværelse.

Sploof metode

 1. 1
  Få en tom toiletrulle fra dit badeværelse. Du behøver ikke toiletpapir til dette, så det er bedst at vente, indtil du har en tom rulle frem aftale med toiletpapir stadig på rulle eller spilde en hel rulle til dette formål. En 20 ounce sodavand flaske med det fjernede bunden fungerer så godt eller bedre, som mundingen af ​​flasken er bygget til at passe ind i din mund.
 2. 2
  Få 3-4 tørretumbler ark (dem duftende små firkanter du kaste ind med din belastning af tøj), og kram dem ind i røret, så de er jævnt fordelt fra hver åbning. Hvis du bruger en sodavandsflaske, brug 6-7 ark. Nu har du en sploof.
 3. 3
  Lyser op! Hold din mund i kontakt med toiletpapir roll, mens udånding og blæse din røg ind i en åbning af røret. Når det kommer ud, vil det være tørretumbler ark frisk!

Fabric filter metode

 1. 1
  Find en gammel håndklæde, t-shirt eller andet stof element, du ikke bruger meget. Bunch det ind i en tot, at du er i stand til at holde fast med den ene hånd. Hvis du kan, dæmpe elementet lidt, så det er fugtigt, men ikke sjaskvåd. Vandet vil hjælpe med at forhindre røgudslip stoffet.
 2. 2
  Blæs røg ind i stoffet. Sæt din mund så tæt på stoffet, som du kan, og dette vil hjælpe det absorbere mere af røgen.
 3. 3
  Vask element, når du er færdig. Hvidvaske elementet straks at slippe af smokey lugt. Hvis du ikke kan vaske det med det samme, sætte det i en plastpose og binde håndtagene i en knude, så stramt som du kan. Dette bør holde lugten skjult for en kort tid, indtil du kan vaske stoffet.
 4. 4
  Spray en luftfriskere rundt i lokalet. Uundgåeligt, lidt røg savnede stoffet og spredes i luften. Dæk dine spor.

Tips

 • Udskift tørretumbler ark efter hver 5 cigaretter eller deromkring. De tørretumbler ark kan stadig lugte godt, men det er bedst at holde dem på deres højdepunkt duft for at sikre, at de maskere cigaret lugt.
 • Belysning duftende stearinlys hjælper også med at holde rummet duftende frisk og hjælper med dække op duften af ​​cigaretter.
 • Sprøjtning rummet din rygning i med en luft sanitizer ligesom Oust eller febreeze værelse sanitizers vil også hjælpe dig nyde din cigaret uden frygt for at blive fanget. Der er også lugtfri spray, der fjerner cigaret lugte. (Sprøjt ikke nogen af ​​disse i nærheden af ​​en tændt cigaret eller åben ild, da de generelt er brandfarlig.)
 • Vask dine hænder bagefter for at sikre alle spor af duft er væk. Flydende sæber klæbe til huden bedre og vil fjerne mere af lugten.
 • Sidder ved et åbent vindue er ikke en dårlig idé enten. Selv om det ikke lugter cigaretter, kan de kemikalier i passiv rygning påvirker andre mennesker i huset.
 • Hvis du er paranoid, kan du altid tilføje flere tørretumbler ark til sploof eller endda bruge en køkkenrulle roll.

Advarsler

 • Forsøg ikke dette overalt, hvor rygning er ulovligt, såsom et fly toilet eller et retsbygning. Dine hjemmelavede filter kunne narre den menneskelige næse, men det vil ikke slå en røgalarm. Du kan afslutte med en stor bøde eller endda en fængselsdom.
 • Må ikke ryge, hvis du er under aldersgrænsen.

Ting du behøver

 • Tøm toiletpapir / køkkenrulle roll eller sodavandsflaske
 • Tørretumbler ark
 • En gammel T-shirt eller håndklæde