Wkidk

Hvordan at retouchere en ridse på din hårdttræ gulv

Dens nemmere end du tror at reparere ridser på din trægulve. Så længe de ikke er for dybt, skal du være i stand til at gøre dem til at forsvinde selv og spare på bekostning af at ansætte en professionel.

Steps

Hvordan at retouchere en ridse på din hårdttræ gulv. Den første ting du skal gøre er at "groft op" i området, så polyurethan vil holde.
Hvordan at retouchere en ridse på din hårdttræ gulv. Den første ting du skal gøre er at "groft op" i området, så polyurethan vil holde.
 1. 1
  Den første ting du skal gøre er at "groft op" i området, så polyurethan vil holde. Hvis du vil bruge vandbaseret finish røre op dit gulv, skal du bruge en meget fin kornstørrelse sandpapir. Hvis du vil bruge oliebaseret finish, kan du bruge 0000 grade stål uld (Meget fin) eller sandpapir, vil enten fungerer godt.
 2. 2
  Gnid let hen over bunden og lidt til begge sider. Vær sikker på at gnide sig i retning af kornet. Hvis du rører op parket blok eller hvis bunden krydser kornet bruge en cirkulær bevægelse. Må ikke bære for hårdt ned, behøver du ikke ønsker at skære gennem finish, bare forberede det på touch op.
 3. 3
  Tør over området med en klud meget let fugtet med vand (for vandbaseret overflade), eller mineralsk terpentin til at samle op alle de fine skabte støv. Lad det tørre.
 4. 4
  Dyp din pensel i finish lige nok til at fugte selve spidsen af børster, og derefter tørre dem ud, indtil de er næsten tørt. Omhyggeligt børste (igen gå med korn) over området, blending i kanterne. Den "tør børste" teknik er den bedste til at forhindre, at touch op fra at ligne en vandpyt. Du kan altid børste lidt mere på, hvis det kræves.
 5. 5
  Sørg ingen trin på dette område, indtil det er tørt. Et par timer til natten over, bør være masser af tid.

Tips

 • Hjul kontorstole kan beskadige trægulve. En løsning er at placere en stol måtten under din stol til at forhindre skaden. En anden metode er at ændre den hårde plast hjul med en blødere Rolland hjul beregnet til brug på trægulve.
 • Sørg for at spørge din refinisher hvilken type og glans finish bliver brugt. Der er vand og oliebaserede finish, og begge er tilgængelige i glans, semi-gloss, og satin eller mat finish.
 • Hvis du spilder noget på din hårdttræ gulv tørre det op med et stykke køkkenrulle, og derefter sprøjte Windex på en blød klud og tør over området for at fjerne rester. Den Windex vil ikke efterlade en dulling haze på din etage ligesom nogle andre rengøringsmidler vil. Du kan også sprøjte en lille mængde på dit støv moppe til at hjælpe støv holde sig til det.

Advarsler

 • Aldrig voks på et gulv, der er blevet færdig med polyurethan. Dette er fordi voks vil forhindre efterfølgende lag klistrer. Hvis dit gulv begynder at bære, skal du kontakte et trægulv entreprenør om overmaling. Sørg for at du Genmalingstør før du bære igennem til det bare træ.