Wkidk

Hvordan at reparere linse problemer på dit digitalkamera

Har du problemer med dit digitale kamera linse? Her er nogle rettelser til at overveje.

Steps

Hvordan at reparere linse problemer på dit digitalkamera. Ringe til producenten og / eller besøge deres hjemmeside.
Hvordan at reparere linse problemer på dit digitalkamera. Ringe til producenten og / eller besøge deres hjemmeside.
 1. 1
  Ringe til producenten og / eller besøge deres hjemmeside. Hvis du stadig er under garanti, skal du kontakte producenten og se om du kan få en reparation eller udskiftning. Hvis du vil gøre dette, skal du ikke forsøge at løse linsen selv i mellemtiden - dette kan ugyldiggøre garantien.
  • Hvis producenten beslutter, at skaden var forårsaget af misbrug fra din side, kan de ikke løse det for dig - selvom kameraet er stadig under garanti.
 2. 2
  Kontakt en professionel værksted. Hvis dit kamera ikke længere er under garanti, men du er nervøs om fastsættelse det selv, skal du kontakte din lokale værksted. Hvis du ikke kender en, kan du besøge en butik, der sælger kameraer eller gør udskrifter i høj kvalitet, og spørge, hvem de anbefaler.
  • Sørg for, at værkstedet du tager det til, er akkrediteret af dit kamera mærke.

Batterier metode

 1. 1
  Sørg for at dit kamera har friske batterier i det.
 2. 2
  Drej kameraet til optagelse / optagelse.
 3. 3
  Fjern batterierne fra kameraet.
 4. 4
  Vent et par minutter, og sæt batterierne igen.
 5. 5
  Tænd for kameraet. Hvis linsen stadig ikke vil arbejde, skal du prøve en anden metode.

Air metode

 1. 1
  Find en hånddrevet luft blaster (også kendt som en hånd kanon). Din linse er måske ikke trække eller skubbe på grund af et sandkorn indgivet et eller andet sted i mekanismen. Du kan bruge en luft blaster (såsom) for at forsøge at løsne den.
 2. 2
  Hvis du ikke kan finde en luft blaster, komprimeret luft. Du kan finde trykluft (eller dåse luft) ved kontorforsyninger.
 3. 3
  Blæs luft ind i linsen. Prøv at flytte alle omkring kanten af ​​linsen.
 4. 4
  Tænd kameraet. Prøv at udvide eller trække linsen. Hvis det stadig ikke vil arbejde, så læs videre.

Sidste fortvivlet indsats

 1. 1
  Brug disse forslag, hvis der ikke er andre alternativer. Hvis du ikke kan få dit kamera udskiftet eller professionelt repareret, og du har prøvet de to andre metoder, bør kun så du prøve disse trin.
 2. 2
  Check for en skæv linse. Anbring kameraet på ryggen og se på linsen fra sin side. Det kan se lidt skævt. Hvis dette er tilfældet, magt op dit kamera og pres forsigtigt på siden af ​​linsen til at centrere det. Det kan så udvide helt.
 3. 3
  Prøv at tvinge kameralinsen. Sluk kameraet. Placer den på ryggen med objektivet vender opad, og tage et kig på afstanden mellem linsen og linsen boliger. Hvis du opdager, at afstanden ikke er endnu hele vejen omkring objektivet, burde problemet være let at løse. Denne type af et problem, der ofte opstår, hvis kameraet blev droppet mens objektivet blev udvidet. Meget forsigtigt trykke ned linsen på den side, hvor afstanden er den største. Du skulle høre et klik, da den springer tilbage på plads. En anden version af denne metode er: Hvis objektivet skævt til den ene side, skubbe linsen tilbage til den anden side, hvis du hører en klik-lyd, så linsen er tilbage til sin normale position. Hvis objektivet sidder fast i en vinkel, sætte kanten af ​​linsen ikke den flade front, på kanten af ​​et bord og trykker linsen tilbage mod midten. Det vil enten klikke tilbage på plads, og arbejdet, eller det vil bryde den ene af de tre stifter, der rider i rillerne på objektivet. Prøv at kraftoverførsel kameraet igen.
 4. 4
  Placer linsen. Hvis objektivet ikke strækker overhovedet, eller det strækker, og derefter trækker igen, skal du gøre følgende. Sluk for kameraet. Tage kameraet i den ene hånd og med den anden forsigtigt tage en del af linsen og forsigtigt bevæge det rundt i en cirkulær bevægelse. Gør det med begge sektioner af linsen. Du vil høre et klik, den springer tilbage på plads. Tænd for kameraet.
  • En anden version af denne rettelse ville være at trække og dreje på den største ring af linsen, mens du tænder for kameraet. Lyt efter et klik. Hvis først i fokus synes at være slukket, tænde for kameraet og ud og tage masser af billeder, nærbilleder og afstand. Fokus bør langsomt begynde at forbedre.
 5. 5
  Færdig.

Tips

 • Hvis du ender med at bryde dit kamera eller objektivet er uoprettelig, prøve at sælge kameraet på eBay. En masse fotografer vil købe brudt kameraer online at købe dele.
 • Altid forsøge at have kameraet professionelt repareret først. Husk, at omkostningerne ved reparation er sandsynligvis mindre end at købe en helt ny kamera.
 • Dette er kendt som en E18 fejl (for det billede, der dukker op på skærmen) på nogle Canon digitale kameraer.

Advarsler

 • Prøv alle de ovennævnte metoder, hvis dit kamera er uden for garanti. Hvis det stadig er under garanti, skal du kontakte producenten for service.
 • Træk ikke dit objektiv, mens du tænder for kameraet, uanset hvad du gør, vil du ødelægge det for sikker.
 • Du må ikke tage dit kamera til en detailbutik til reparation - find et kamera værksted.
 • Vær især forsigtig, når demontering et kamera for at undgå elektrisk stød.