Wkidk

Hvordan at rense ud dit skab

Mere end sandsynligt, skal dit skab være en rod, hvis du klikkede her. Heldigvis er der håb. Alt du behøver er en dag (fordi det tager noget tid ~!), Nogle enkle værktøjer, og engagement. Hvis dette lyder din gyde, læse sammen!

Steps

Hvordan at rense ud dit skab. Sørg for at dit værelse er ren, så du ikke ender med en større rod.
Hvordan at rense ud dit skab. Sørg for at dit værelse er ren, så du ikke ender med en større rod.
 1. 1
  Sørg for at dit værelse er ren, så du ikke ender med en større rod. Grundigt gå gennem dit skab og fjerne enhver. Sæt dem i en hæmme eller i vaskemaskinen.
 2. 2
  Lave særskilte bunker af følgende rent tøj til at være og sætte ind på hylderne:
 3. 3
 4. 4
  Hæng disse emner:
  • Alt, hvad der vil nemt
  • Blazere / jakker /
 5. 5
  Sæt følgende væk pænt i din kommode:
 6. 6
  Hvis du har aa lille skab forsøger at adskille det i sektioner dette vil gøre det lettere og gøre det ud som sine større.
 7. 7
  Tag alt dit tøj ud af dit skab og kategorisere dem i tøj, der ikke passer, eller du ikke kan lide. Vask derefter dem alle. Vask resten af ​​det tøj, du ønsker at beholde. De kan lugte eller mug efter. sidder i skabet alle disse dage. Det vil være sikker på at stinke op på dit værelse. Efter alle disse tøj er vasket og tilbage i dit skab, vil det lugte bedre end før.
 8. 8
  Organiser på hylderne eller i spande. Sæt dem væk pænt, og mærke hver hylde / bin, (f.eks sandaler, støvler, etc.).
 9. 9
  Hvis du har tæppe, og hvis du har hårdttræ gulv,. Dit skab skal være rene og organiseret nu.
 10. 10
  Sælg det tøj, du ikke ønsker på ebay. Endnu bedre, at give dit tøj til en velgørende organisation, eller sælge dem ud til Platons Closet eller Goodwill. Vide du gjorde noget godt for nogen mindre heldige ville gøre du føler virkelig godt. Du kan endda bare give dit tøj til en søskende eller fætter. Dette letter din last.
 11. 11
  Når dit skab er tom, krat det ned. Du kan søge andre opskrifter til at rengøre dit skab, men sæbe og vand ville gøre fint som noget andet.
 12. 12
  Installere nogle bogreoler i dit skab for at lægge alle dine nødvendige ting (som måske ikke er tøj) i nogle bøjler til at sætte din punge osv., og nogle skoskabe. Også installere en hæmme at sætte dit beskidte tøj i, men sørg for at rengøre tøjet ofte så det vil ikke overbelastning, og dit skab er en pludselig rod. Kontrollér eksterne links.
 13. 13
  Tilsæt ikke unødvendige elementer i dit skab som plakater. Det kun hogs plads, der gør dit skab virke indelukket.
 14. 14
  Endelig når dit skab er renset ud spray ned med nogle Febreeze eller fortrænge. Det er en dejlig følelse.

Tips

 • Spray dit skab med en luft sanitizer ofte. Denne duft kan være en nice Tøjvask lugt eller en citrus lugt, som føles sød og ren. Det er dit valg.
 • Nu, at dit skab er rengjort du lyst til en tung vægt løftes fra dine skuldre og dit sind er endnu klarere end før. Du føler dig bedre, dit værelse føles bedre. Tag dig ud for en godbid. Du har brug for belønning.
 • Organiser dit tøj efter farve. Det er nemmere end JUST organisere det ved jeans, toppe osv. Hvis du organisere efter farve er det lettere at udvælge et koordinatsystem outfit.
 • Vask dit tøj en gang om ugen, i det mindste. Du ville ikke have dit tøj hæmmer af overbelastning.

Advarsler

 • Må ikke være doven. Bare smide nogle jeans i dit skab, fordi du ikke lyst til at sætte dem væk pænt i hæmmer kunne føre til en rod. Vær sikker på ikke at bare tænke, at hvis du giver væk mere tøj, du får mere!
 • Smid ikke gamle tøj væk, hvis det er rippet eller revet. Give eller sælge den til en person, der syr. De har brug for det.