Wkidk

Hvordan at rengøre velcro

Eller hook-and-loop, er en handy, hurtig nitte, der er vokset til tæt allestedsnærværende brug. Krogen side engagerer sløjfer for et sikkert greb, men det kan også hente alle former for støv, hår og fuzz. Hvordan får du det uden for meget besvær?

Steps

Hvordan at rengøre velcro. Træk løst materiale med fingrene.
Hvordan at rengøre velcro. Træk løst materiale med fingrene.
 1. 1
  Ignorere det. Hvis Velcro stadig danner en temmelig god forbindelse, når du trykker på den sammen, kan der ikke være behov for at rense. Hvis du ikke rigtig bruge en masse tid på at beundre din pletfri Velcro, ikke gider rengøring.
 2. 2
  Træk løst materiale med fingrene. Fjern noget, der strækker sig ud over krogene ved at knibe den og trække den ud, så meget som du ville rense en hårbørste.
 3. 3
  Tegn en pin, tandstikker eller andre fine spids genstand på tværs af hver række og bruge det til at løfte snavs ud mellem krogene. Arbejde parallelt med rækkerne af kroge. Enhver anden fin spids genstand, f.eks en opsprætter, kunne tjene dette formål.
 4. 4
  Brug. En fin pincet kan bidrage til at trække sig ud fuzz og fnug, især efter du har løftet og løsnet den med en nål eller tandbørste.
 5. 5
  Brug en tør tandbørste. Børst mellem rækkerne. Gå i én retning og gå parallelt med rækkerne af kroge. Det virker bedst, når du har fået den store ting ud med andre metoder. Du behøver ikke at få hver plet, lige nok store ting til at få Velcro arbejde igen og ser okay.
 6. 6
  Brug sæbevand. Så længe varen er farveægte og vand-værdig, dunk det hele i sæbevand. Skrub krogen side med en gammel tandbørste til at komme ned i mellem rækkerne. Sæbevand hjælper mere med sådan sag som hud flager og olie, end den gør med fnug og fuzz. Derefter skylles grundigt og lad elementet lufttørre.
 7. 7
  Brug en ledning kat eller hund hårbørste og "kam" igennem det. Et øjenbryn kam eller andre små, fine kam kunne også tjene, hvis du har en.
 8. 8
  Brug den korte metal eller plastik tænder på forsiden af en klar tape rulle til at børste ud velcro. Tanden længde og stivhed er noget andet.
 9. 9
  Brug en selvklæbende fnug rulle til at rulle hen over velcro. Båndet er ganske god til at fjerne næsten alt fra velcro.
 10. 10
  Brug et andet stykke af velcro (hook kun delvis) til kam fuzz ud.

Brug en velcro rengøringsbørste

 1. 1
  Brug en speciel velcro rensebørste - Sendes masser af små wire kroge monteret på en træskaft.
 2. 2
  Brug et velcro rengøring værktøj såsom lintscoop - Dens designet til at løfte snavs uden at ødelægge velcro selv. Det er også designet til at passe mellem syning af velcro, så ingen grund til at restitch at holde vedlagt. Alle ovennævnte metoder virker, men jeg finder mere pleje er forpligtet til krogene og syninger, og det er, hvor det Velcro rengøring værktøj fungerer bedst.

Tips

 • Hvis du vasker en beklædningsgenstand eller et andet emne med velcro i vaskemaskinen, luk Velcro første, der dækker så meget af krogen side som muligt. Det vil hjælpe med at holde andre elementer fra fangst, og det vil hjælpe med at holde Velcro fra akkumulere fuzz fra andre poster. Bland ikke sarte genstande i samme belastning med velcro. Placer enten Velcro element eller andre poster i en maske vaskepose for at holde dem yderligere adskilt.

Advarsler

 • Vær forsigtig med ikke at bøje krogene, når du bruger en nål eller pincet til at rense den. Hvis for mange af krogene bliver bøjet velcro vil ikke længere "stick".
 • Altid være forsigtig, når du bruger stifter til ren velcro, da de kan glide og stikke dig.