Wkidk

Hvordan at rejse med bil med din hund

De fleste hunde elsker at ride i biler, og det er sjovt at tage dem sammen med dig overalt. Men her er nogle gode råd om sikkerhed, du bør tænke over, før du rejser i bil med dine foretrukne kæledyr.

Steps

Hvordan at rejse med bil med din hund. Husk sikkerheden først, hvis du ikke har et stort vindue støvle i din bil, vil din hund er nødt til at rejse på et sæde.
Hvordan at rejse med bil med din hund. Husk sikkerheden først, hvis du ikke har et stort vindue støvle i din bil, vil din hund er nødt til at rejse på et sæde.
 1. 1
  Husk sikkerheden først, hvis du ikke har et stort vindue støvle i din bil, vil din hund er nødt til at rejse på et sæde. Køb en hund sikkerhed sæde, og det vil være sikrere og mere behageligt for din hund, hvis din tur eller stoppe bilen pludseligt.
 2. 2
  Hvis du har et stort vindue boot, udbudt en wire gitter til at stoppe din hund hoppe over bagsiden af sæderne, har de fleste biler en wire grid allerede er installeret.
 3. 3
  Beklæd boot med hund tæpper eller placere sin seng i hjørnet, så han kan nap mageligt på rejsen. De fleste hunde finder sovende en nem måde at håndtere køresyge.
 4. 4
  Lad en hvalp eller nyt kæledyr vænnet sig til at køre i en bil gradvist. Begynd med at lade din hund til at vandre omkring din bil med motoren slukket. Så starter med korte ture indtil du og din hund blive fortrolig med rejser med bil sammen.
 5. 5
  Må ikke fodre din hund lige før turen. Fodre ham mindst et par timer før. Du ønsker ikke at gøre din hund bil syge.
 6. 6
  Placere et par tygge legetøj i ryggen med din hund til at holde din hund besat. Det er bedre ikke at give ham en knogle eller fødevarer, godbidder, fordi hvis han føler syg at han vil kaste den op igen. Knirkende legetøj er også uønsket, da de vil drive dig til vanvid.
 7. 7
  Sørg for at din hund gør ikke kan strejfe rundt i bilen, overveje at købe et kæledyr sikkerhedssele. Disse bælter sikre, at hvis en ulykke opstår dit kæledyr er ikke kastet fra køretøj eller andre passagerer.
 8. 8
  Hold din hunds halsbånd og hundetegn på, når du kører. Der er altid en chance - uanset hvor velopdragen din hund kan være - at din hund vil komme ud af bilen og væk fra dig.
 9. 9
  Vær opmærksom på, hvor hurtigt en hund kan få hedeslag i en parkeret bil. aldrig forlade din hund uden opsyn i bilen i varmt vejr i længere tid.
 10. 10
  Sørg for, at du stopper hver time eller så og gå en hurtig tur, selvom dens eneste på græsset ved en fastfood restaurant på motorvejen. Dette lader din hund bruge toilettet, så du kan også give ham noget vand rundt nu. Tager ham på korte ture er vigtigt, da det betyder, at han kan strække benene og stopper ham går amok fra at blive kede sig. Hvis du stopper ved hovedvejen din hund skal være i snor for sin egen sikkerhed.
 11. 11
  Pack passende forsyninger til din hund, når du tager en lang biltur. Bring vand, godbidder, hans halsbånd og snor, nogle af dine hunde yndlings tygge legetøj og plastposer til affald.
 12. 12
  Hvis din rejse er mere end et par timer, (omkring fire timer er din gennemsnitlige hunde absolutte grænse for at køre uden en længere pause så hvad der er beskrevet ovenfor), skal du sørge for at stoppe et sted græsklædte og relativt rolig (ikke lige ved vejen), låse din bil, fodre din hund noget mad og vand, og tage ham en tur, så han kan slippe noget af sin overskydende energi.
 13. 13
  Kontakt din dyrlæge, hvis din hund viser tegn på bil sygdom. Aldrig medicinerer din hund med Dramamine eller anden medicin uden vejledning af din dyrlæge.
  • Hvis du rejser en lang afstand (eksempel: udstilling, flytte eller ride længere end 1 time), kan du overveje at få et hundebur. sørg for at det er sikret enten mellem sæderne eller på gulvet. Sørg for, at det er meget sikkert at forebygge skader).
  • Hvis du har en kasse, får kasse væsentlige. Få et hundebur waterer (ingen mater hvad, for sundheden og for at undgå dehydrering, du har brug for dette! At træne hunden, hvordan man bruger en kasse waterer, ising lidt honning om åbning og vise det til din hund). Hvis det er ristning varmt eller endda lidt varmt (hunde får over-heated meget nemt), få ​​en kasse fan. Du kan købe en fra www.elitek9.com for 10€ kun.95 eller et andet mærke for 10€ 0,95. Begge er stor.
 14. 14
  Hvis din hund har hyperaktivitet problemer, skal du kontakte din dyrlæge og se, om et mildt beroligende er tilgængelig og sikker, især hvis det er en lang rejse. Følg instruktionerne omhyggeligt.
 15. 15
  Hvis du stopper på en fastfood mødested for et måltid, parkere bilen i skyggen, og lad vinduerne ned omkring en tomme hver at lade kold luft ind, sætte en skål med koldt vand i bilen til din hund og unbuckle ham, hvis han er i en hund sæde. Lås din bil døre, og bestille din mad til at gå. Prøv at bruge ikke mere end fem minutter MAX venter på linje, hvis det er en varm dag, som du ikke vil have din hund til at overophede. Hvis der er en stor linje, binde din hund til en stilling enten lige inden for hoveddøren eller lige uden på et sted, hvor du kan se ham. Han i det mindste vil være ude af varmen, mens du venter. Sørg for at binde ham med sikre knob, så han ikke flygte ud på vejen. Tight knob vil også betyde, at det vil være mindre sandsynligt for nogen til at stjæle din hund. Spis din mad med din hund, så han har selskab. Det er også et godt tidspunkt for dig at fodre ham sin frokost. Gå en tur bagefter.
 16. 16
  Gør dine første par ture i bilen til et sted sjovt for din hund, ligesom en park eller et felt, så de forbinder en bil ride med noget godt snarere end blot ture til dyrlægen.

Tips

 • Toy racer har brug for at spise med hyppige mellemrum for at forebygge lavt blodsukker, som kan være fatal det ikke behandles.
 • Sædebetræk kan hjælpe med at holde din bil ren.
 • Hvis du rejser mere end 24 timer, kigge på forhånd for en pet-venlige hotel for dig at slappe af og for din hund også.
 • Prøv at få dine (ikke-legetøj *) hvalpens første bilture være "på en tom mave" ved at tilbageholde mad til 2-4 timer før turen. Flere forlystelser uden kvalme vil hjælpe gevaldigt til at forhindre hvalpen i at udvikle bil sygdom.
 • Lad ikke din hund stikke hovedet ud af vinduet. Et stykke af vragrester kunne få i øjet, og hvis du fik i en ulykke eller stoppet pludseligt, kan din hund gå flyvende ud af vinduet.

Advarsler

 • Nogle hunde kan blive meget utilpas. Hold et vågent øje med dem og line bagsædet med gamle tæpper eller avis, hvis du ønsker at være på den sikre side.
 • Hvis din hund er konstant syg så se din dyrlæge om det, og de vil give dig piller.
 • Undgå at trøste din hund, hvis han viser tegn på nød. Trøstende ham så naturligt som det ser ud, styrker ideen om, at noget slemt sker. Gør dit bedste for at holde ro og normal samtidig opmærksom på tegn på ægte nød (i stedet for ubehag).

Ting du behøver

 • En hund bed
 • Legetøj til at holde ham beskæftiget
 • Drikkevand
 • En sikker krave
 • En snor
 • Tør eller våd hundemad
 • En kasse eller sikkerhedssele