Wkidk

Hvordan at plante et træ

Plantning en er ikke så simpelt som bare at grave et hul og smide træet i det. Hvis du vil have træet, du plantning at overleve og trives, her er hvad de skal gøre.

Steps

Hvordan at plante et træ. Vælg det rigtige tidspunkt af året til plantning træet.
Hvordan at plante et træ. Vælg det rigtige tidspunkt af året til plantning træet.
 1. 1
  Vælg det rigtige tidspunkt af året til plantning træet. Må ikke plante i det sene forår eller sommer, fordi varmen vil understrege planten og kan få det til at dø. Det bedste tidspunkt at plante et træ er faldet (efterår) eller tidligt.
 2. 2
  Kontroller at se, om der er nogen lokale krav vedrørende hvis du har brug for at grave nær telefon-og andre kabler (for eksempel i byområder). Vi har allerede kontaktet Miss Utility og er blevet ryddet for at grave.
 3. 3
  Vælg en passende træ for regionen, klima og plads.
  • Forskning lokale sorter af arter hjemmehørende i dit område. Hvis du er villig plante et ikke-hjemmehørende arter, nøje overveje hvorfor. Vi har valgt alle hjemmehørende træer, som vil gøre sig godt i vores område.
 4. 4
  Forbered hullet. Tag en egnet skovl og grave et hul, der er 4-5 gange bredden af ​​rodklumpen, mere end nok, så det passer, og give plads til de friske rødder kan vokse uden stress. Dette lader rødderne lethed i lettere og begynder at vokse udad i jorden. Ingen grund til at afbrød tråd rod kurven, hvis der er en, vil rødderne vokser igennem, og det vil undgå at beskadige rodklumpen under plantning.
  • Forsøge at grave hullet med en lille "piedestal" af snavs i midten af ​​hullet, hvor træet vil hvile. Hullet skal være lidt dybere rundt om kanterne, men der bør være en piedestal af snavs i det center, hvor rodklumpen sidder. Denne piedestal forhindrer rodklumpen fra siddende uafbrudt i vand. Eventuelt overskydende vand vil naturligvis strømme til de dybere områder af hullet omkring kanterne, hvor rødderne kan drikke fra hvis nødvendigt. At have en piedestal i midten af ​​hullet er meget vigtigt, da en af ​​de vigtigste grunde til, at træerne dør er "drukne", hvilket betyder, at træet bliver for meget vand, og rodklumpen sidder i en pulje af vand. Det punkt, hvor træet kommer ud af jorden skal være en anelse højere end jorden omkring det. Lidt højere middel 1/4 til 1/2 tommer. Dette forhindrer vand i at indsamle siden til bunden af ​​stammen, der forårsager træet til at rådne.
  • Bruge haven kultivator at løsne snavs omkring hullet for at gøre det lettere for rødderne til at sprede.
 5. 5
  Forbered træet til udplantning. Processen er lidt anderledes for et lille træ og et stort træ:
  • Hvis det er et lille træ, så kan du slå det op forsigtigt ned for at få det ud af potten. Du kan også skære nogle plastbeholdere at fjerne dem.
  • Hvis træet er større og har et net eller en hessian eller tov taske, skal du måske til at bruge store saks eller en skarp kniv til at skære gennem emballagen. Undgå at håndtere træet med hessianen slukket. Sæt den i hullet, og derefter klippe Jute og reb fra omkring stammen af ​​træet, forlader trådkurv. Målet er at holde så meget snavs omkring rødderne som muligt, at flytte træet mere end højst nødvendigt kan let give luft til at få til rødderne og tør dem ud, selv inde i rodklumpen.
  • Lad ikke træets rødder ud af dets beholder eller Jute for længe. Især i sol og vind, kan det tørre ud og beskadige rødderne.
 6. 6
  Placer træet i hullet forsigtigt. Vær sikker hullet ikke er for dybt eller for overfladisk. Jordoverfladen af ​​planten i potten, bør matche op med jordoverfladen, når du fylde hullet i. Må ikke begrave over kronen (hvor stammen ændres til root) eller efterlade nogen udsatte rødder.
  • Du kan placere håndtaget på din skovl flad hen over hullet fra den ene side til den anden for at måle, om kronen er i niveau med den omgivende jord før påfyldning i hullet.
 7. 7
  Bruge nogle kompost eller komposteret gødning, hvis nødvendigt. Hvis jorden, som du i øjeblikket har ikke er rig, har ler-lignende kvaliteter, eller hvis det har konsistens af støv eller sand, vil tilsætning af gødning eller kompost giver træet en god start i livet. Opfyldning tre fjerdedele af hullet med eksisterende snavs, en fjerdedel med kompost eller komposteret gødning.
 8. 8
  Modstå fristelsen til at bruge en handelsgødning, det har en tendens til overboost træet og gøre det "brænde ud", mindre tilbøjelige til at gøre godt på lang sigt. En stor fordel for nye træer, men er en organisk blanding, der omfatter micorrhizae, gavnlige svampe, der kan forbedre et træ optagelse af jordens næringsstoffer. Det kan også omfatte råphosphat, en naturlig rod-vækst forstærker.
 9. 9
  Giv frugt-og nøddetræer ekstra opmærksomhed. Tilføjelse gødning eller kompost er afgørende, hvis du er plantning en frugt eller nødder træ. Opfyldning to tredjedele af hullet med eksisterende snavs og en tredjedel med kompost eller komposteret gødning for hver frugt eller møtrik træ.
 10. 10
  Vand nyplantede træ. Tillad afvikling, efterfylde resterende jord, og vand igen. Dette vil fjerne luftlommer. Vand en gallon (3,7 liter) for hver seks inches (15 cm) af træ højde.
 11. 11
  Barkflis, barkflis, barkflis! Dæk plantning hullet med 1-3 inches (2,5 cm - 7,6 cm) af strimlet hårdttræ eller blade barkflis. Hold barkflis 2-3 "væk fra stammen eller stammen rådner. Må ikke over-barkflis træet, enten. Et par inches er nok til at holde vand i, og de fleste ukrudt ud. Barkflis en cirkel ud for at afdrypningsbåndet, om den samme bredde som træets blade.
  • Et synligt plaster på barkflis hjælper også minde folk om ikke at træde eller eller køre en for tæt på træet.
 12. 12
  Vand det igen. Efter plantning er færdig komme tilbage i omkring en time og vand en gang mere.
 13. 13
  Indsats træet hvis det er nødvendigt, for omkring det første år. Sørg for, at uanset hvad stakes du bruger er bundet løst til stammen, og ikke grave i barken eller stram rundt om træet. Fjern stakes når rødderne har en chance for at blive etableret, efter ca det første år. Afsætning beskytter træet mod blæser over i vinden, og det kan også hjælpe at minde folk bevæger sig rundt i træet ikke at løbe ind i det.
 14. 14
  Hold vanding dit træ for de første par år, da det bliver etableret. Afhængigt af klimaet og dit område, vil det være nødvendigt ugentlig vanding, indtil rødderne er etableret. At danne dybe rødder, vand dybt. En lang, langsom strøm af vand vil vande mere dybt end en hurtig overbrusning. Husk, dybe rødder hjælpe dit træ til at modstå tørke og vind. Lad jorden tørre ud, i det mindste noget, mellem vanding.
 15. 15
  Nyd træet som det vokser i løbet af de år med dig, din familie og venner. Værdsætte dens skygge og skønhed og takke dig selv for at tilføje et andet træ til verden.

Tips

 • Én mere tid - barkflis, barkflis, barkflis! 2-4 inches (5 cm - 10 cm) af organisk materiale forbedrer jorden, modererer jordtemperatur og sparer fugt. Opdater årligt.
 • Hvis du er plantning frugt-eller nøddetræer for et lille hjem frugthave, fortsætte med at vand om ugen for livet af træet, som din afgrøde afhænger konsekvent vanding. Gød frugt-og nøddetræer månedlige eller ifølge pakke retninger.
 • Denne artikel handler om at transplantere et træ, der blev dyrket i en container. Det er også muligt at starte fleste træer fra et frø, enten i egen beholder eller direkte i jorden.
 • Kompost er tilgængelig i 40 £ (18,1 kg) poser fra de fleste planteskoler, havecentre eller byggemarkeder.
 • Ved plantning en container træ, drille rødderne i plantehullet. Hvis de kredser for meget at gøre det, gør lodrette snit. De vil vokse tilbage. Det er meget vigtigt, at rødderne får umiddelbar kontakt med opfyldningen jord.
 • Når du køber dit træ, så sørg for, at alle dens blade er grønne og ikke hængende.
 • Overvej modne højde og spredning af træet. det lille egetræ nu plantet en kort afstand fra dit hus, kan blive en fare under storme 30 år fra nu. Enten plante det længere væk eller plante et træ, der vil modne til noget mindre.
 • Vand dit træ om ugen i de første år. Vand 2-3 quarts (2 - 3 liter) for hver fod i højden (ca. 3 liter pr meter). Så bør en fem fod ungt træ får 10 til 15 quarts (9,5-14 liter) hver uge.

Advarsler

 • Må ikke plante træet for dybt! Match jorden niveauet fra pottede træ med nyplantning i jorden. Plantehullet bør ikke være dybere end højden af ​​rodklumpen eller gryde. Dækker op i bagagerummet med ekstra jord kan forårsage rådne.
 • I USA er det muligt at ringe til 811, før du graver. Et kald til 811 får dine underjordiske forsyningsledninger markeret gratis, at hjælpe med at forebygge skader, personskade og bøder. Andre jurisdiktioner kan have lignende systemer til at beskytte ledninger og kabler, der løber gennem din ejendom. Du kan pådrage bøder i andre jurisdiktioner også, hvis du graver og bryde kabler og ledninger.
 • Vær forsigtig med at bruge din skovl.
 • Må ikke ændre opfyldning jord overdrevent. Hvis opfyldningen jord afviger fra den omgivende jord for meget, vil rødderne tendens til ikke at forlade plantehullet så hurtigt. Det er bedst, hvis rødderne spredning.
 • Må ikke træde eller gå på den færdige plantning hullet. Gåture på jord, der dækker trærødder forårsager jordpakning. Barkflis vil medvirke til at reducere jordpakning.

Ting du behøver

 • Skovl
 • Tree
 • Placer at plante dit træ
 • Saks (valgfrit)
 • Knife (valgfri)
 • Vandkande
 • Populære mærke af langsom frigivelse gødning (valgfri)
 • Måling sticks
 • Kompost eller komposteret gødning (i 40 lb / 18,1 kg poser fra de fleste planteskoler, havecentre eller isenkræmmere)