Wkidk

Hvordan at opretholde din spa eller varmt karbad

Denne artikel forklarer, hvordan du nemt vedligeholde dit hjem spa. Her taler vi om en moderne glasfiber spa. Dette er, hvordan vi gør det på vores hus som spa nybegyndere. Med det forbehold, at kurbade varierer meget som betyder vand, forhåbentlig dette hjælper dig til at tage mysteriet ud af spa vedligeholdelse!

Steps

Hvordan at opretholde din spa eller varmt karbad. Kontroller vandet hver par dage for at se, hvordan det ser ud.
Hvordan at opretholde din spa eller varmt karbad. Kontroller vandet hver par dage for at se, hvordan det ser ud.
 1. 1
  Kontroller vandet hver par dage for at se, hvordan det ser ud.
 2. 2
  Du skal have 1-5ppm af frit klor eller brom, afhængigt af hvilken sanitizer du vælger. pH skal være i intervallet 7,2-7,8 ​​med den numeriske perfekt bliver 7.4, som er pH-værdien af ​​det menneskelige øje. Calcium hårdhed bør være 125 til 400 ppm og total alkalinitet 120-180 ppm
 3. 3
  Brug økonomi-mode og drej din termometer op (101-104 grader er rare at have for mange mennesker) omkring en halv time før du vil bruge det til at spare energi. Skru op og derefter gå tage et brusebad, før du får i.
 4. 4
  Brug teststrimler 2 gange om ugen. Juster kemiske niveauer, efter at du sammenligner striben med skemaet på strip container. Det er virkelig kunst ikke videnskab, men praksis er at forbedre din evne til at styre din spa. Vi har fundet, at alt går godt, hvis du bare kan holde klor-niveau og Ph niveau afbalanceret som det bare har været for svært at få alting balanceret på én gang.
 5. 5
  Skift vandet hver 3, 4 eller 6 måneder afhængigt af, hvor meget din spa bliver brugt, og hvordan det ser ud.
 6. 6
  Sørg for at dit cover passer stramt over din spa for at forhindre varmen i at undslippe. En nyere, bedre isolerende dækning kan betale for sig selv ved at skære din energiregning.
 7. 7
  Betingelse din hot tub dækker en gang om måneden. Dette vil forlænge dets levetid ved at beskytte det fra den udendørs elementer såsom solens UV-stråler og holde vinyl fra hærdning og revner.
 8. 8
  Når du justerer din varmt karbad kemikalier sørg for at følge alfabetet. Først justere alkalinitet hvis nødvendigt, så brom eller klor desinfektionsmiddel, så kalkindholdet og endelig pH.
 9. 9
  Når du justerer hot tub kemiske niveauer være sikker på kun at tilføje én kemisk ad gangen til vandet med en 2 timers adskillelse mellem forskellige kemikalier. Dette vil bidrage til at maksimere dine kemikalier og minimere risikoen for en negativ kemisk reaktion i vandet
 10. 10
  Saturation indeks er en beregning, du kan udføre på din spa vand, der vil fortælle dig, hvis vandet er i en ætsende, skalering eller en afbalanceret tilstand.
 11. 11
  Køb kvalitet hot tub kemikalier fra dedikerede swimmingpool og spa butikker. Må ikke købe stormagasin eller isenkræmmer kemikalier på trods af deres attraktive pris. Dette er en af ​​de ting, som du skal betale mere og få mere ud.

Tips

 • Hvis rengøring din filterpatron i opvaskemaskinen være sikker på at slukke enhver indbygget vandvarmer. Vand over 140 grader Fahrenheit kan beskadige filteret.
 • Hvis du har skum, er det ofte på grund af folk at komme i iført lotion.
 • Har alle brusebad, før at komme i - lotion er specielt egnet til at forårsage skum.
 • Vaskemiddel, der forbliver i badetøj efter vask forårsager også skum. Brug betegnet "skylles kun" svømme tøj, eller slid slet ingenting.
 • Efterlad din hot tub på alle tidspunkter. Det bør være udstyret med cirkulationspumper, der vil lejlighedsvist cirkulere vandet holde det fra at opbygge alger og også konstant filtrering og rensning af vand.
 • Conditioning produkter bør kun anvendes på ydersiden af ​​din varmt karbad låget og er ikke beregnet til indersiden af ​​din forside.
 • Hvis vandet er gul, skal du muligvis til at bruge mere klor eller brom. (Eller pH-niveau kan være alt for lavt - tjek dette først)
 • Hvis du har en ozon generator, der virker, vil du ikke brug for så meget klor eller brom.
 • For at rengøre undersiden af ​​din dækning, bare brug din haveslange og sprøjte det ned og lad det lufttørre. Brug altid produkter, der anbefales af din producent og undgå at bruge en råolie baseret produkt, fordi de kan vise sig at skade dit cover.
  • Den billigste filter renere er TSP. Dette er den vigtigste ingrediens i mange opvaskemidler. 1 kop TSP for hver 5 liter vand. Soak i 1 time, eller indtil nogen farvning er væk, og derefter skylles godt.
 • Overveje at tilføje en mineralsk baseret purifier at reducere klor eller brom. Nature2 gør et produkt kaldet Zodiac, der fungerer godt, og koster meget mindre end filtrene sælges af spa fabrikanter.

Ting du behøver

 • chlor eller brom granulat eller tabletter lavet til kurbade
 • spa teststrimler
 • 'Spa Down »type produkt (til lavere pH & alkalinitet, hvis nødvendigt)
 • 'Spa Up' typen produkt (for at hæve pH & alkalinitet, hvis nødvendigt)
 • afskumningsmiddel (kun hvis du får skum)