Wkidk

Hvordan at lave mad til en sydlig fiskeyngel

Hvorvidt fokus for en politisk eller borgerlige fundraiser, eller for en komsammen blandt familie og venner, har tradition for en sydlig (US) fiskeyngel udholdt i generationer. Her er det grundlæggende for den stegte del af denne begivenhed.

Ingredienser

Fisk af dit valg, mængde afhængigt af det nummer, du vil være tjener, men omkring 1/2 til 1 £ per person

 • Majsmel eller majsmel mix
 • Madolie
 • Salt
 • Løg (r)
 • Alle formål mel
 • Æg
 • Mælk

Steps

Hvordan at lave mad til en sydlig fiskeyngel. Opsæt en propan komfur og en simpel tabel til din forberedelse trin.
Hvordan at lave mad til en sydlig fiskeyngel. Opsæt en propan komfur og en simpel tabel til din forberedelse trin.
 1. 1
  Vælg dine fisk. I syd, havkat er formentlig den nummer et valg, men nær rene, hvide bund bayous og bugter, er sorte multe også populære og billig og let at tilberede.
 2. 2
  Opsæt en propan komfur og en simpel tabel til din forberedelse trin. Hvis du arbejder i varmt vejr, kigge efter et skyggefuldt område, men prøv at vælge en placering, hvor der ikke brændbare materialer som tørt græs og blade udgøre en risiko. Her er de grundlæggende elementer, du skal bruge:
  • 12-32 kvart bestand gryde eller anden stor gryde med en si kurv, hvis de er tilgængelige.
  • Propan tank og regulator med udendørs komfur.
  • Hulske eller stegning tang.
  • Madolie (ca. 2 gallon afhængigt af størrelsen af ​​din fryer).
 3. 3
  Forbered dine fisk. Efter at fisken er blevet renset, skyl dem med frisk vand, og mens de er våde, drop dem i en beholder med krydret majsmel. Den type måltid er op til den enkelte, men medium til fine grind gule majsmel er populær i syd. Salt er den eneste sædvanlige krydderier, men når du får hænge af det, kan du ønsker at eksperimentere med andre krydderier. For en finere skorpe, kan du tilføje den ene del alle formål mel til hver 4 dele majsmel. Dette vil give fiskene til at lave mad længere, før de brune, for en mere gennemstegt fisk.
 4. 4
  Ryst fiskestykker i melet indtil de er grundigt coatet. Lad dem i Mealing beholder, indtil de er klar til frituren. Dette vil hjælpe majsmel at klæbe bedre til fiskene, hvilket giver dem en god belægning, når de steger.
 5. 5
  Varm olien i komfuret til omkring 330-350 grader (F), og pas på ikke at lade det blive for varmt. Nem stykker af fisk i den varme olie én ad gangen, indtil den er nær sin madlavning kapacitet, være omhyggelig med at undgå at plaske olien.
 6. 6
  Se fiskene grundigt, da de lave mad. De vil begynde at flyde, når de bliver gjort, hvilket gør det let at observere farven af ​​stykkerne. Når de er en gylden til medium brun, fjerne dem og lade brikkerne til at dræne i en gryde eller papkasse foret med køkkenrulle. Det er her, en kurv eller si kommer i handy, da alle de fisk kan løftes ud på én gang, vil den overskydende olie løbe tilbage i puljen, og stykkerne dumpet i din bedrift beholder.
 7. 7
  Begynde at forberede hushpuppies som fiskene er stegning. Fordi hushpuppies er lavet med en blanding af majsmel og hvedemel, tilsætte væske til opskriften for tidligt vil tillade de tørre ingredienser til at absorbere for meget, hvilket gør dem meget tung og tæt.
 8. 8
  Hak en hel løg fint, læg det i en egnet beholder, og der tilsættes æg og mælk. Bland disse ingredienser helt. Når de sidste parti fisk placeres i frituregryden, tilsæt majsmel blandes (eller separat, 2 dele majsmel, en del alle formål mel, bagepulver og salt) til de tidligere ingredienser og bland igen.
 9. 9
  Fjern den sidste af din fisk, og begynde slippe hushpuppies i den varme olie. Brug en ske til at dyppe dej fra din bowl (eller anden beholder), så holder den lige over olie, lade det glide ud af din skeen. Drop så mange hushpuppies da olien let kan lave mad. Når hushpuppies er færdig (kogt) på bunden, skal de flyde op og tungere, rå dej på toppen vil få dem til at vende sig selv over at fortsætte tilberedningen på den anden side. Rystelser friturekurven vil hjælpe dem med at gøre dette.
 10. 10
  Steg hushpuppies til de er gyldenbrune, fjerne dem som din gjorde fiskene tidligere. Placere dem i dit bedrift container, så overskydende olie løbe ud.
 11. 11
  Serveres dine fisk og hushpuppies med bagte bønner, cole slaw, kartoffel salat, ost grits eller andre valg af side retter og et højt glas iste.

Tips

 • Hvis du har glemt dit termometer til olien skære en lille kile af kartoffel og slip det i gryden som olie varmere. Det vil sidde på bunden af ​​potten indtil olien når den perfekte temperatur, så det vil stige til toppen.
 • Ved hjælp af en forberedt majsmel mix giver gode, konsekvent succes, når de foretager hushpuppies. Du kan bruge så meget eller lidt løg, som du vil, og 2 dele mælk (eller øl, kærnemælk eller anden væske) i 1 del æg i volumen. Derefter tilsættes blandingen, indtil dejen er tyk nok til at passe dig. Til lettere hushpuppies gør de batter tyndere, og det vil udvide mere, når det kokke, for tungere dem, lave en stiv, tyk dej.
 • På Southern fisk frites er havkat eller multe flerårige favoritter. Andre gode stegning fisk er skrubbe, havbars, rød snapper, udløser fisk og endda hvide ørred og Croakers.
 • Tilføj andre ingredienser som rød eller grøn peberfrugt, hele kerne-majs, hakket jalapeno peber, eller ost.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig med fisk friture og varm olie. At have en brandslukker i nærheden anbefales.
 • Må ikke oversalt fisken.

Ting du behøver

 • Fish komfur
 • Forberedelse tabel
 • Papirhåndklæder
 • Madlavning implementerer
 • Stegetermometer