Wkidk

Hvordan at klippe hunden negle

Klipning din hunds negle vil ikke blot forbedre udseendet af dit kæledyr, men vigtigst at sikre bedre mund sundhed og fjerne smertefulde skader.

Steps

Hvordan at klippe hunden negle. Sørg for, at hunden er afslappet og behagelig.
Hvordan at klippe hunden negle. Sørg for, at hunden er afslappet og behagelig.
 1. 1
  Sørg for, at hunden er afslappet og behagelig. Hvis han aldrig har haft sine negle skåret (som med unge hvalpe), sidde med ham et par gange om dagen for et minut eller deromkring, og trykke på hækkesaks, du vil bruge til sine negle forsigtigt. Brug en blød udspørgen tonefald at videresende til ham er der ingen trussel. Lidt aflede hans opmærksomhed og sænke sin angst ved at gnide hans ører. Har hunden sidde og tale med ham blidt for at holde ham rolig.
  • Husk også, hvis du er nervøs, vil han eller hun fornemmer det.
 2. 2
  Altid omfatte en favorit godbid under sessionen, og i slutningen. De behandler du vælger til denne øvelse bør kun anvendes til dette og intet andet gennem den mellemliggende af neglen grooming uddannelse. Det skal være meget speciel for hunden.
 3. 3
  Har en blodstillende pulver eller majsstivelse og snacks let tilgængelige i rigelige mængde.
 4. 4
  Husk, hvordan du løser et problem, når hunden beslutter at rykke kraftigt. Hvis din hund ryk uophørligt eller kraftigt, vende tilbage til den oprindelige tilgang i trin et, indtil det synes passende for dig at prøve igen. Husk, at din hund lærer meget hurtigt, om han kan stole på dig eller ej, især når det kommer til at deltage i noget, der har traumatiseret ham i hans fortid. Men også huske, du er leder, og han bliver nødt til at stole på dig i denne og acceptere det, så som med dette og eventuelle fremtidige bestræbelser med ham planer om at tage så meget tid som det tager, før du nogensinde starter ud.
 5. 5
  Tag fat i foden fra anklen op i håndfladen af din hånd, fast, men forsigtigt. Gør dette i en position, der giver din hånd til at stå over for i samme retning som pote, væk fra hunden. Hold aldrig pote mellem trædepuderne, vil selv en kooperativ hund finder denne kildne og vil uvilkårligt ryk. Fingre kan forsigtigt wrap under puder, som du bruger din tommelfinger til at stabilisere fra toppen af ​​det tal, du arbejder på.
 6. 6
  Tag et kig på din hunds negle. Hvis din hund har hvide, klare eller lyse farver negle dit job vil være lettere. Med klar eller lys farve negle, skal du være i stand til at se de "hurtige", der ligner en lille rør inde for negle center. Med sorte eller mørke negle, skal du være meget forsigtig, fordi du ikke vil være i stand til at se hurtig.
 7. 7
  Forstår at "tip" hundene negle (første session kun), hvis det er første gang, du har klippet neglene, eller hvis negle er usædvanlig lang. Grunden til dette er, at den hurtige kan være meget tæt på overfladen, og det er sikkert praksis at vænne sig til din hunds negle gennem efterfølgende udklip. »Tippe« neglen blot involverer stabilisering styredelen af ​​klippere til overfladen af ​​neglen og under en meget tynd barbering af neglen ud med bladet. Tipping neglen vil medføre hurtig til at trække sig tilbage lidt mere hver gang du gør det. Det er især betryggende, hvis din hund har sorte negle.
 8. 8
  Fortsæt med omhu. Når du er klar til at fortsætte til den faktiske klipning af neglen, roligt og forsigtigt placere vejledning af Clipper sikkert til overfladen af ​​neglen. Langsomt bringe bladet til området af neglen du planlægger at skære. Først derefter skal du gå videre med en hurtig klip at klippe neglen. (Glem ikke behandler). Din hund vil instinktivt trække sig væk en smule, men være hurtig til at berolige ham, at dette er, hvad han skal forvente at ske. Hunde lærer af vores bly, hvis du berolige ham, vil han tage sin cue fra dig, gå videre til den næste søm, som spørgsmål af factly som muligt.
  • Hvis tilfældigt du tilfældigvis til at ramme de hurtige af et søm og søm begynder at bløde, ikke tillader din hund at vriste væk fra dig og køre rundt. Grunden til dette er todelt, ved ikke at tage kontrol over dette problem, vil han lære at frygte neglen skæring. Hvis du holder ham fast og forsikre ham om, at du ved det gør ondt, vil han stoler på dig. For det andet, er du nødt til at få styptic eller majsstivelse pulver eller mel på enden af ​​neglen. Du skal blot holde den originale greb, du havde på pote, og tryk på pulveret til enden af ​​neglen indtil blødningen stopper. Du kan have til at holde pakning pulver til to til tre minutter, men jo længere du er i stand til at anvende konstant pres, jo mere effektivt du vil stoppe blødningen. (Må ikke være bekymret, hvis din hund ønsker at slikke såret efter de indledende blødningen stopper. Må holde ham fra spankulerende om i mindst femten minutter). Hvis du ikke har nogen majsstivelse eller styptic på hånden, er det bedst at lade en dyrlæge eller en groomer tage sig af negle, bare i tilfælde af du har et problem. Hunde med mørkere negle vil blive meget hårdt og bedst venstre til nogen sikker og i stand til at behandle hunden, hvis der er et problem.
 9. 9
  Fil enderne af hver indtil glat, efter at klippe negle.

Tips

 • Velplejede negle forhindrer smertefulde skader såsom gangart deformiteter og dug klo river. En dug klo er 'thumbnail "af en hunde pote, når lov til at vokse for længe bliver de ofte hænge fast og rippet fra pote, der forårsager livstruende blødning og svære smerter. Vildtkløer også kurve og venstre untended, vokse ind i puden af ​​hundens pote, dette er yderst smertefuldt for dyret og kan forårsage misdannelser i gangart af hunden.
 • Aldrig klippe neglen hvis du har noget kort af en perfekt udsigt over det. Hår ikke må overskygge din visning på nogen måde.
 • For at få de quicks at trække sig tilbage på en støt kurs neglene skal klippes hver ti til fjorten dage. En enorm støtte til dette mål er at anvende en moderat til grov fil hver dag eller hver anden dag. Når du gør dette prøve at forestille sig handlingen på en hunds negle, et fortov har. Du vil bemærke efter at have læst dette, at hunde, der tilbringer det meste af deres tid på ru overflader som beton terrasser, blacktop eller fortove ikke behøver deres negle klippet næsten lige så ofte som en hund, der fører en cushier liv på græsplæner og tæpper. Deres quicks tendens til at være ganske lidt mere aftaget end vores forkælede hunde.
 • Venlige ord og blid, eller på tidspunkter, faste og kærlige hænder er som penge i banken mellem dig og din hund. Hun vil altid være sikker på dine reaktioner og selvsikker i hendes bestræbelser. Ophold vedholdende. En hund føler sig mere sikker med klart udviklede grænser.
 • Anden forstand at være opmærksom på, når du træner din hund til noget, er hans sans for leg. Ved at indarbejde leg i enhver uddannelse, du gør vil du give hunden mulighed for at føle succes, selv om han ikke har 'helt fik det endnu "og vil altid holde ham komme tilbage efter mere. En glad hund er 100% mere modtagelig for kommunikation end en hund, der føler er hun har svigtet hende herre.
 • Hvalpe er let tilpasset denne grooming skridt, men til tider, vil ældre hunde kommer til dig med en tidligere erfaringer, der var ubehageligt for dem. Vigtigst for succes, er tålmodighed og skånsom håndtering.
 • Holde særlige godbidder til særlige uddannelsesbehov i sidste ende vil advare hund, han er ved at gå igennem nogle en på én gang med dig og vil gøre ham mere end modtagelig for enhver anmodning, du lærer at videresende til ham under indledningen af ​​fremtidig adfærd træning. Brug andre lækkerier for spilletid og andre formål.
 • På det punkt, hunden er i stand til at få sine negle klippet med kun lejlighedsvise godbidder, så kan du overveje den næste adfærd, du ønsker at starte ham på at bruge de samme godbidder. Det hjælper at have en godbid taske, der rasler ganske højt, da hunde er sensoriske dyr, og jo flere sanser du drage fordel af under træning, jo hurtigere vil være hans læring. Også med raslen af ​​posen, kan du ønsker at bruge et nøgleord for ham, kan dette være et ord, du planlægger at bruge til andre uddannelsesformål at lade ham vide sin tid til at deltage sammen med dig i noget.
 • Over alt andet i en hunds liv hun ønsker at behage hende person. Hvis du kan manipulere situationen til at forlade sin følelse succes på dette, du har nået mindst 90% af dit mål.
 • Hvis du hunden bliver bedøvet for enhver procedure, er det en god idé at spørge din dyrlæge til at klippe deres negle på det tidspunkt. Mange dyrlæger vil gøre dette uden ekstra beregning.
 • Intermitterende forstærkning kan begynde efter de første to eller tre succesfulde sessioner med din hund. Du kan taper ham fra godbid til hver anden søm, derefter hver tredje søm, så hver pote, indtil han får den behandling i begyndelsen og slutningen af ​​hver session. Da han kandidater til én gang per session han er klar til at gå på ros alene med dig ved hjælp af din dømmekraft, når godbidden skal gives.
 • Hvis hunden ikke vil sidde stille på sin egen have en assistent squat bag hunden, wrap en arm rundt om hundens hals til at styre hovedet, og holde en pote i stilling med den anden hånd. Det skulle forhindre hunden i at forsøge at flygte og holde ham stadig nok til at forebygge skader. Men dette er en sidste udvej, og kan skabe en negativ sammenhæng med denne rutine, gør det vanskeligt i fremtiden.

Advarsler

 • Hvis du har en hund, der er blevet traumatiseret dårligt nok til at forsøge at bide, når du tager fat i pote, er det sandsynligvis venligere og mindre traumatisk for hende at blive taget til en dyrlæge, hvor sedation og professionel behandling er til rådighed. Dette er også en dom opfordring til ejeren. Enten måde, søm grooming er et stort problem for dit kæledyrs velbefindende.
 • Prøv ikke at klippe rosa del af hundene søm eller det kan forårsage blødninger.
 • Hvis neglen er blødning frit efter tredive minutters anvende pres og pulver, ringe til din dyrlæge. Til tider kan du være i stand til at tage hende til en grooming facilitet, der kan afhjælpe problemet. Hvilken en til at prøve først, er en dom opfordring til ejeren.

Ting du behøver

 • Hund negleklipper, (der er to typer, den ene ligner en saks med korte skovle, det andet ligner den gigantiske et nåleøje. Denne model giver mulighed for at smutte søm i clipper vejledning og giver større præcision i præcis, hvor at placere bladet).
 • blodstillende eller majsstivelse pulver.
 • behandler.
 • lille håndklæde, eller store, hvis du ønsker at swaddle dit kæledyr.
 • rolige plads og tålmodighed.