Wkidk

Hvordan at holde din hund fra at spise din kats mad

Har du nogensinde haft din kat plage dig for mad, fordi hunden holder spise kattemad, så snart du er færdig med at give det til din kat? Her er nogle måder at holde din hund (e) fra kattens mad.

Steps

Hvordan at holde din hund fra at spise din kats mad. Fang din hund spiser din kats mad og råbe grundlæggende kommandoen "dårlige.".
Hvordan at holde din hund fra at spise din kats mad. Fang din hund spiser din kats mad og råbe grundlæggende kommandoen "dårlige.".
 1. 1
  Fang din hund spiser din kats mad og råbe grundlæggende kommandoen "dårlige." En anden idé at bruge sammen ville være at holde en sprayflaske let tilgængelige. En god sprøjte eller to burde være tilstrækkeligt nok til at stoppe en hund i det spor. Vær sikker på kun at bruge disse metoder straks som hunden stjæler mad. Venter for længe om at verbalt ydmyge din hund vil kun forvirre ham mere, da han formentlig har allerede glemt den forbrydelse, han har begået.
 2. 2
  Hvis du kan, skal du flytte kattens mad til et sted, der er nemt for en kat at nå, men svært for en hund. Gating off kattens spise område (dvs. et vaskerum eller spisekammer) med en standard baby gate skulle hjælpe med at holde din hund ud. Hvis din kat kan hoppe højt nok, kan du ønsker at sætte mad på en høj hylde, som hunden ikke kan nå, men katten kan.
 3. 3
  Feed både kæledyr på samme tidspunkter hver dag, og lagt væk begge skåle når du er færdig. Få kæledyr på en tidsplan, så de ikke søger mad på andre tidspunkter. Dette vil fjerne en masse af irritation af situationen. Men katte sjældent spiser meget på én gang, men foretrækker at spise et gennemsnit af tretten bittesmå måltider om dagen.
 4. 4
  Installer en indendørs trådløs pet hegnet. Når hunden nærmer sig kattefoder, den modtager et chok advarsel.

Tips

 • Uanset hvordan du foder dit kæledyr (frit foder eller på skema), sørg for frisk rent vand er tilgængelig på alle tidspunkter. Dit kæledyr kan vente flere timer mellem måltiderne, men har brug for hyppige drikker af vand hele dagen.
 • Prøv at få en papkasse stor nok for katten madskål, med tilstrækkelig plads inde for katten. Skær en åbning i siden af ​​boksen stor nok for katten at passe igennem, men hvor hunden ikke kan nå skålen. (Dette kan ikke stoppe en hund, der kan lide at makulere tingene, men det er et forsøg værd.)
 • Prøv at sætte din kats mad i et højt sted, som et særligt område af disken, hvor din kat kan springe til, men din hund ikke kan nå.

Advarsler

 • Din kat kan blive meget irriterende, når det er tigger om mad, men stop ikke fodre den, husk at hunden stadig kan tage sin mad, og din kat er uden skyld... Det er bare sulten.
 • Må ikke nogensinde misbruge det fysisk på nogen måde. En blød bop på krydset eller næsen bør kun bruges som en sidste udvej. Slående hunden er sjældent nødvendigt. Sommetider et hit eller strejke kan forskubbe en lille / medium hunds led. Rammer kun vil gøre for en forvirret, ulykkelig, og i sidste ende mere ulydig hund.