Wkidk

Hvordan at genlære at lytte til din ægtefælle

Når du har været gift i lang tid, kan du begynde at spekulere på, hvad der skete til bryllupsrejse. Men selv hvis du føler, at flammen har lagt sig, er der altid en måde at gøre dit ægteskab arbejde problemfrit igen.

Det vigtigste er for dig at huske, hvordan at lytte til, hvad din ægtefælle har at sige, og her er et par skridt til at genlære at lytte inden for dit forhold.

Steps

Hvordan at genlære at lytte til din ægtefælle. Afsætte dedikeret tid til dit forhold til at gøre plads til at kommunikere sammen.
Hvordan at genlære at lytte til din ægtefælle. Afsætte dedikeret tid til dit forhold til at gøre plads til at kommunikere sammen.
 1. 1
  Afsætte dedikeret tid til dit forhold til at gøre plads til at kommunikere sammen. Selv når du har for meget arbejde eller du føler dig for træt, er det meget vigtigt for dig at afsætte lidt tid til at gøre ting med din der giver både dig mulighed for at dele. Sådanne muligheder kan være aktiviteter som at tage en tur eller har middag på en hyggelig restaurant sammen. Det er ligegyldigt, hvad det er, så længe du har mulighed for at tale og har en dejlig tid sammen.
  • Læs, hvordan at overraske nogen med en romantisk middag for én fremragende idé.
 2. 2
  Hvis du finder den tid, du tilbringer sammen føles en lille smule kedeligt og ikke befordrende for samtale, så prøv at spice tingene op. Gør noget, at din ægtefælle ville finde uventede, som at købe nogle lækre take-out og forbereder en og chill-out sammen efter arbejde. På denne måde din ægtefælle vil føle, at du gør en indsats for at gøre tingene bedre mellem jer to, og han eller hun vil sætte pris på det, og kan være villig til at lytte til dig og snakke med dig om hendes eller hans egne ting.
 3. 3
  Husk, at respekt er det vigtigste i et forhold, og at lytning danner en stor del af respekt. Lyt til, hvad din ægtefælle har at sige med respekt og ud af respekt. Hvis du ikke er enig med noget, så lad hende eller ham vide uden at være. Tilstræbe at være høflig over alt, så din ægtefælle føler sig godt tilpas i at fortælle dig om hans eller hendes problemer, interesser og bekymringer.
  • Øv aktiv lytning. Dette er nøglen til en god vedvarende forhold, og vil sikre, at både du føler lyttet til.
  • I stedet for at stille krav, lære at lave anmodninger. Tænk over hvordan du blive bedt om at gøre noget eller at være et sted, eller at blive betragtet og blive vejledt af, at når at danne dine anmodninger af din ægtefælle.
  • Undgå at dreje en legitim klage til en skylden-shifting øvelse. Det betyder undgår krydse på kommentarer som "hvad er der galt med dig?", "Hvorfor er du så tankeløse?" Eller "du er ligeglad længere". I stedet sofa dine bekymringer i forhold til, hvordan det gør du føler, såsom "Vi aftalte, at du ville rengøre badeværelset, og jeg moppe køkken gulve. Jeg ked af, at du ikke rense denne uge."
 4. 4
  Begynd omsorgsfuld igen om ting din ægtefælle gør. Det kan være svært at gøre dette, især hvis du føler at din ægtefælles arbejde eller aktiviteter er kommet mellem de to af dem, men vise interesse vil gå en lang vej at hjælpe jer begge at. Spørg din ægtefælle, hvordan arbejdet var, eller hvordan hun eller han mener om noget bestemt, at du kender din ægtefælle har meninger om. Prøv at starte en behagelig samtale, hvor du kan lytte om noget din ægtefælle nyder fortæller dig. Lad din ægtefælle ved, at du er villig til at lytte og aktivt reagere på de ting din ægtefælle fortæller dig.
  • Tilbyd at gå sammen til en hobby, aktivitet, klub, eller noget andet, at din ægtefælle er involveret i, og vil gerne vise dig. Dette vil være den ultimative form for at lytte igen, som du handler på, hvad din ægtefælle har været at fortælle dig.
 5. 5
  Må ikke nogensinde gøre det hele om dig selv. Hvis du fortæller din ægtefælle noget, så husk at bede om hendes eller hans synspunkt. Selv hvis du ikke kan se øje til øje med emner, udforske dem sammen, er en vigtig del af at fortsætte med at vokse inden for dit forhold.
  • Stop og være opmærksomme på, hvad der foregår gennem dit sind, når til din ægtefælle. Er du kompilere en indkøbsliste, trække sig ind i sig selv, eller virkelig lytter?
  • Skelne mellem konstruktiv kritik og skadelige nedladenhed. En ægtefælle ser dine foibles så meget som dine stærke sider, nogle gange, kan din ægtefælle forsøge at hjælpe dig, men du kan opfatte det som kritik. Når du er åben for at lære mere om dig selv og vokser, vil det være lettere at arbejde ud af, om rådgivningen er nyttigt eller blot undergrave. Hvis det er konstruktive råd, lære at bygge videre på snarere end at distancere dig fra din ægtefælle.
  • Hvis du opdager, at du er i et forhold, hvor nedladenhed driver en eller begge af din samtale stilarter, kan det være et godt tidspunkt til at søge rådgivning. kan spise løs på et forhold, indtil det er meget svært at have en samtale uden at det er om at deriding den anden person.

Tips

 • Når du lytter, giver anerkendelse snarere end forslag, forslag og råd, men velmente, kan få ret i vejen for at afklare, hvad den anden person ønsker at sige eller udtrykke.
 • Vær tålmodig, dette er en proces. Intet er let om at genlære at lytte i et forhold, men det vil være stor, når du begynder at lytte til hinanden igen.

Advarsler

 • Prøv at lægge tid til at tale regelmæssigt, det er meget nemmere end at have tunge, udfordrende, dybe samtaler efter måneders spænding til formål at gøre op for ikke beskæftiger sig med bekymringer og spørgsmål, som de opstår.