Wkidk

Hvordan at folde en bus note

Sommerlejr er slut, og du ønsker at give nogen speciel en note til at læse på bussen, som han eller hun forlader. Men hvis du kun folde note i halve, du ved, at din modtager vil læse noten før hentning på bussen, og du kommer til at blive skuffet. For at løse dette problem, er du nødt til at lære at folde en bus note. Når du folder det ordentligt, kan det kun åbnes én gang, og din nogen speciel vil være mindre tilbøjelige til at give efter for fristelsen og læse din note før bussen trækker sig væk.

Steps

Hvordan at folde en bus note. Start ud med et rektangulært stykke papir.
Hvordan at folde en bus note. Start ud med et rektangulært stykke papir.
 1. 1
  Start ud med et rektangulært stykke papir. En A4 stykke papir er måske den mest foretrukne. A4-papir er et almindeligt anvendt papirformat ofte bruges i printere, der findes i de fleste papirvarer lager butikker. Denne papirformat måler 8,27 X 11,69 inches eller 21,0 × 29,7 cm.
 2. 2
  Skriv din note på papiret. Du kan skrive noget omfattende eller holde det kort og søde.
 3. 3
  Fold alle fire hjørner på papiret ned og. Denne fold ligner den type fold, du ville gøre, hvis du var folde en papirflyver.
 4. 4
  Tag fat i venstre side af papiret på sit midtpunkt. Fold den side af papiret indad, så den indvendige hjørner røre midtpunktet af trekanter, som du lige har oprettet. Gør det samme på højre side.
 5. 5
  Tag den øverste spidse ende af papir og fold det nedad. Derefter fold bunden spidse ende opad. Papiret skal nu være i form af et rektangel.
 6. 6
  Fold den nederste 1/3 af papiret bagefter resten af papiret.
 7. 7
  Vend papiret over. Den ende, som du lige foldet bagefter resten af ​​papiret skulle nu være vendt mod dig.
 8. 8
  Fold den øverste 1/3 af papiret nedad. Tuck venstre hjørne af papiret, som du netop foldet nedad i venstre side panel af den sektion, der vender opad.
 9. 9
  Tuck højre hjørne af den foldede ned side i højre sidepanel bundsektionen.
 10. 10
  Vend papiret omkring 180 grader. For prikken over i'et, så skriv "Pull" på toppen af ​​trekanten, der stikker ud af hjørnerne. Når det er trukket, vil papiret komme fra hinanden, afslører dine skjulte budskab.
 11. 11
  Færdig. Din ven vil være bange for at åbne din note tidligt, fordi det vil være umuligt at sætte sammen igen.

Tips

 • Du behøver ikke bare nødt til at bruge denne teknik til fold bus noter. Det er også en god måde at folde noter, som du ønsker at skrive til dine venner i skolen.
 • Du er velkommen til at gøre mere end blot at skrive "Pull" på ydersiden af ​​din bus note. Gå videre og dekorere det så meget som du vil.
 • Køb nogle virkelig enestående papir til at skrive din bus noter, så de ikke ligner alle andres.

Ting du behøver

 • Stykke papir (enten kvadratisk eller rektangulær)
 • Pen for din besked