Wkidk

Hvordan at fastsætte en utæt vaskemaskine

Er din vaskemaskine utæt? Her er hvordan man gå om fastsættelse det.

Steps

Hvordan at fastsætte en utæt vaskemaskine. Find ud af hvor lækagen kommer fra.
Hvordan at fastsætte en utæt vaskemaskine. Find ud af hvor lækagen kommer fra.
 1. 1
  Find ud af hvor lækagen kommer fra. Er det lække konstant eller i et De to andre muligheder er, når skiven agiterer eller pumpning bagsiden eller forsiden kommer fra, så du kan observere, hvor lækagen kommer fra. ADVARSEL. Du arbejder med en bevægende, elektrisk hot maskine, der kunne oversvømme. Du skal tage din tid og ikke sætte din hånd eller hår i et sted, der kan fange dig. Du bør ikke have til at komme ind i den øverste kontrolcenter, og dermed reducere stød.
 2. 2
  Før du tænder for maskinen, skal du fjerne et dæksel. På nogle skiver, er der to skruer i bunden af ​​L & R forreste hjørner, der tager frontpanelet løs. Når skruerne er fjernet, forsiden er hængslet i toppen og du blot trække den nederste væk fra maskinen, indtil det kommer un-hooked, og sæt dækslet til side. # Der bør ikke være mange udsatte ledninger eller ender, men et par stykker. Rør ikke ved terminalerne eller lægge noget metal i maskine, der kunne falde på terminalerne.
 3. 3
  Tag en lommelygte, kigge efter åbenlyse utætheder eller bedre, vand pletter omkring nødder, spændebånd osv. Mest sandsynligt, du vil se noget vand rester her og der, og det ville være normale som en vaskemaskine er våd. Kig efter vandpytter, lange hvide striber, calcium indskud. Mest sandsynligt, vil du ikke finde stående vand, men nogle fingerpeg om, hvor du skal kigge, når maskinen kører. Medmindre denne lækage er så indlysende, du kan se, hvad der er galt, behøver du ikke at starte den, og du skal reparere problemet. Når mulige områder er blevet identificeret, bør du starte maskinen som hvis du havde en belastning i det og begynde at se for lækagen. ADVARSEL-Sørg for at du ikke har nogen redskaber æglæggende i maskinen, og du er ude af vejen. Der er spinning dele og strømførende ledninger, når du tænder for maskinen. Bo klart, og se dit hår og hænder. Når maskinen er fuld, og starter sin cyklus, kigge efter utætheder. Lad maskinen gøre sin cyklus, og da den går ind i hver del af cyklussen, kigge efter lækagen. Når du finder en drop, stoppe maskinen ved at løfte låget eller trække på drejeknappen, og nu iagttage nærmere. Husk, vandet løber ned, hvor det drypper er ikke nødvendigvis oprindelsesstedet.
 4. 4
  Find lækagen og gøre den nødvendige justering (hvilket vil være alle, der er nødvendig for det meste). Hvis det er en del, du har brug for, får fabrikat, model og serienummer af vaskemaskinen og kalder et apparat dele forhandler eller reparation service, hvis du ikke tror, ​​du kan reparere problemet.

Tips

 • Når man trækker skiven fra væggen, bør det være tom. Vær forsigtig med ikke at rive eller ridse gulvet.
 • Prøv ikke at sætte vaskemaskinen helt fladt på den ene side.
 • Hvis dette vaskemaskinen er forholdsvis ny, vil få sagen ud være den største udfordring.
 • Slangerne er stadig forbundet, så skiven kommer kun ud, så langt frem afløbsslangen er trukket ud af væggen eller afløb hul.
 • Hvis en slange er brudt, pumpe revnede osv., bliver du nødt til at erstatte den defekte vare.