Wkidk

Hvordan at fastsætte en rystende vaskemaskine

Når timeren skifter fra vask / skyl at spinde, og vaskemaskinen begynder at ryste, rasle og bump, er det tid til enten niveau maskinen korrekt, eller afbalancere tøjet i tromlen. Her er nogle tips til at gøre hver.

Steps

Hvordan at fastsætte en rystende vaskemaskine. Find ud af årsagen til den ryster under centrifugering.
Hvordan at fastsætte en rystende vaskemaskine. Find ud af årsagen til den ryster under centrifugering.
 1. 1
  Find ud af årsagen til den ryster under centrifugering. Årsagen vil normalt være enten et dårligt ud af balance belastning, eller et dårligt nivelleret og nedsat maskine.
  • Afbalancere belastningen af ​​tøj ved at åbne låget, og søger at se, om der er meget mere på den ene side af agitator end den anden, og hvis dette er problemet, flytte dem rundt, luk låget, genstart centrifugeringen, og observere resultaterne. Du kan prøve at placere tøjet i karret lidt mere, hvis du originale indsats hjulpet betydeligt.
 2. 2
  Prøv at vælte eller vippe maskinen. Hvis det vakler, når du gør det, kan justeringsskruer på maskinens bund ikke indstilles korrekt, eller på ældre maskiner, trådene skal strippes eller tærede ud, får dem til at mislykkes.
 3. 3
  Relevel din maskine og forsikre det er understøttet korrekt. Dette gøres ved at knæle ned foran maskinen, og rokke den for at se hvilke hjørne svæver tilsyneladende, eller ikke er i kontakt med gulvet. Niveaujusteringsskruen skal skrues ud (med uret, hvis set fra oven), som forlænger den, eller den tilstødende side skal skrues i (forkortet), således at hver broen er i kontakt med gulvet.
 4. 4
  Brug en tang, hvis fingerskruer er alt for stram til at vende med fingrene, og sprøjtning skruerne med et smøremiddel kan hjælpe, også.
 5. 5
  Genstart din maskine, når du har sørget for alle de skruefoden er i kontakt med gulvet.
 6. 6
  Brug shims til at understøtte maskinen, hvis skruerne er blevet ubrugelig til en eller anden grund (brudt, frataget eller på anden måde beskadiget). Shims kan være fremstillet af næsten enhver elastisk, ikke-nedbrydeligt materiale, som kan skæres let, ligesom skrot Kvartsvinylfliser, gummimåtte, eller endog plast margarine beholderlåg.
 7. 7
  Skær en antal mellemlæg, omkring 3 eller 4 inches i bredden, og stable dem under hvert hjørne, hvor de er nødvendige, indtil hjørnerne ligeligt understøttes.
 8. 8
  Genstart maskinen og observere dine resultater.

Tips

 • Vaskemaskiner bør oprettes niveau for at fungere korrekt, så bruger en lille torpedo, tømrer vaterpas eller andre midler til at opnå dette vil hjælpe.
 • Slidte drev montagematerialer kan også forårsage vibrationer i ældre vaskemaskiner, i hvilket tilfælde, vil disse trin ikke løser problemet.
 • Unload noget indhold fra maskinen, før arbejdet på det, hvis det er muligt, for at mindske vægten af ​​det.
 • Få nogen til at holde maskinen op, eller finde noget at chock det med, mens stilleskruer.
 • Før vippe maskinen, skal du kontrollere vandforsyning slanger, udledning slange, og netledningen for at sikre der er nok slæk til at forebygge skader.

Advarsler

 • Strømafbrydelsen er altid en god ide, før du laver noget arbejde på et elektrisk apparat.

Ting du behøver

 • Gribetænger, vice greb tænger, eller kanal lås justerbare tang.
 • Spirit eller torpedo niveau.