Wkidk

Hvordan at begrænse dit indtag af alkohol til de anbefalede to eller færre portioner per dag

Det anbefales, at raske voksne, der drikker alkohol bør begrænse deres daglige alkoholforbrug til to eller færre portioner per dag. Det er ofte anbefales, at kvinder bør ikke drikke mere end én drink om dagen, og mænd bør ikke have mere end to drinks om dagen. For raske voksne, der drikker regelmæssigt, kan man drikke være bedre end to, og mere end to eller tre drinks kan drastisk øge dødeligheden samt forekomsten af ​​visse invaliderende og dødbringende sygdomme. Hvis du er en sund voksen, der allerede drikker alkoholholdige drikkevarer, skal du følge disse trin for at sikre, at du ikke drikker mere end to portioner af alkoholholdige drikkevarer om dagen.

Steps

Hvordan at begrænse dit indtag af alkohol til de anbefalede to eller færre portioner per dag. Drik ikke nogen alkoholholdige drikkevarer.
Hvordan at begrænse dit indtag af alkohol til de anbefalede to eller færre portioner per dag. Drik ikke nogen alkoholholdige drikkevarer.
 1. 1
  Drik ikke nogen alkoholholdige drikkevarer. Det kan være lettest simpelthen undlade at drikke alkohol, især hvis det er vanskeligt at stoppe med at drikke efter en eller to drinks. Det anbefales ikke, at folk, der ikke drikker begynder at drikke. Hvis du drikker alkohol, skal du følge nedenstående trin.
  • Hvis du ofte finde dig selv i sociale situationer, hvor du føler dig forpligtet til at indtage alkohol under Sådan at slå ned en drink.
 2. 2
  Etablere mængden af alkohol, der leveres af en portion af en drink. Det er accepteret, at en portion af alkohol er en tilnærmelse og kan variere en smule. Men der er generel enighed om, at en portion af alkohol indeholder omkring 0,5 fluid ounces (eller 14.8ml) ren alkohol (ethanol).
 3. 3
  Bestem alkoholindholdet af drikkevaren, at du vil drikke. Dette er normalt udtrykt som den procentdel af alkohol. Alkoholindholdet i alkoholholdige drikkevarer kan variere meget. Visse typer af almindeligt tilgængelige alkoholiske drikke indeholder forholdsvis ens mængder af alkohol, og for hver type af drikke, vil der være en vis variation. Desværre kan alkoholindholdet ikke blive noteret på etiketterne af alkoholholdige drikkevarer.
  • Regelmæssig flaske øl generelt har en alkoholprocent på omkring 5 volumenprocent, mens lys øl er ca 4 procent alkohol. Stærke specialøl og maltlikør kan have et alkoholindhold på op til omkring 8 eller endda 10 procent, mens "session" øl og udkast-stil stouts kan have et alkoholindhold, der spænder fra ca 3 og 4,5 procent. Det er en misforståelse, at alle mørke øl, som f.eks stouts er høje i alkohol, selv om visse mørke øl, som f.eks kejserlige stout kan have et højt alkoholindhold.
  • har generelt en alkoholprocent, der spænder fra 8 til 14 procent. Bordvin har en rækkevidde på omkring 8 til 14 procent, og alkoholindholdet af mousserende vin spænder fra omkring 8 til 12 procent. Selv hvis en af ​​disse vintyper er mærket som indeholdende en bestemt procentdel af alkohol, kan det faktisk indeholde noget mere eller mindre alkohol. Den tilladte afvigelse er forskellig for specifikke lande, men i USA den børsnoterede procentsats kan være omkring 1,5 procent anderledes end den faktiske alkoholindhold.
  • Hedvin (såsom dessert vine, sherry, og havn) tendens til at indeholde mellem 17 og 22 procent alkohol.
  • Hårde væsker såsom vodka, whisky, tequila, og normalt har en alkoholprocent på omkring 40 procent (80 proof). Nogle versioner af hårde spiritus har en højere eller lavere alkoholprocent, så tjek alkoholprocent eller bevis for, vil blive opført på etiketten. Den alkohol procenten er halvdelen af ​​bevis.
  • Likør har normalt et alkoholindhold, der spænder fra 15 til 30 procent. Alkoholindholdet kan være meget højere, dog, og etiketter skal kontrolleres for at bestemme alkoholindholdet. Likører kan også indeholde høje niveauer af ingredienser som sukker og endda creme, der kan forårsage helbredsproblemer uanset alkoholindholdet.
 4. 4
  Bestem volumen (fluid ounces eller milliliter), der udgør en portion til drikkevareindustrien, at du vil drikke. Mængden af drikken, der gør op en portion er baseret på alkoholindholdet af drikkevaren. At beregne fluid ounces ren alkohol i en drink, multipliceres de samlede fluid ounce af drink ved alkoholprocent (procent alkohol efter volumen) af drikken. For at få milliliter alkohol, multipliceres de samlede ml af drink ved alkoholprocent (procent alkohol efter volumen). Fordi alkohol indhold til bestemte typer af drikkevarer er lidt variabel og portioner behøver ikke være helt nøjagtig, kan lydstyrken, der gør op en portion til specifikke drikkevarer groft estimeret.
  • Til almindelig kommerciel øl (ca. 5% alkohol) og lys øl (omkring 4% alkohol), er en portion svarende til 12 fluid ounces (355ml).
   • Stærk specialøl og malt liquor kan have op til omkring dobbelt så meget alkohol som regelmæssig og lys øl. Hvis denne type øl er 8 til 10 procent alkohol, derefter en portion vil være omkring 6 fluid ounces (180 ml). Disse typer af øl er almindeligt solgt i store flasker og dåser, og hver container kan i høj grad overstige hvad der svarer til to portioner. Et 24 ounce (700 ml), kan 8-procent alkohol malt liquor vil svare til omkring fire portioner. microbrewed øl, der er almindeligt tilgængelige i 22 ounce (650 ml) flasker almindeligvis har en alkoholprocent på omkring 7 procent. Én 22 ounce (650 ml) flaske 7 procent alkohol øl vil være næsten præcis svarende til tre portioner. Prøve deling stærkt øl, som er pakket i store beholdere med en eller flere venner.
  • For bordvin (rød og hvid) og mousserende vin, er en portion svarende til 4 eller 5 fluid ounces (brug en mindre betjener for en stærk vin). Fem fluid ounces er omkring 150 milliliter eller to tredjedele af en kop.
  • Den portionsstørrelse for dessertvine er omkring 3 fluid ounces (ca. 90 ml).
  • For 80-bevis spiritus (40% alkohol), er det generelt accepteret, at en portion svarer til 1,5 fluid ounces (45ml). Dette er det samme som et standard skud. Dog bør 1,5 ounce faktisk give 0.6oz ren alkohol, forudsat at hver eneste dråbe af spiritus er forbrugt. I virkeligheden kan en del af væsken ikke gøre det i kroppen. Men da hårde væske er en meget koncentreret kilde af alkohol, kan det være gavnligt at være konservativ og mener, at lidt mindre end 1,5 ounce på 80 proof spiritus (mellem 1,2 og 1,3 ounce) faktisk giver 0.5oz ren alkohol.
  • Den mængde, der udgør én betjener for likører kan være meget variable skyldes variabel alkohol indhold. Kahlua kan indeholde alt fra 20 til 35 procent alkohol, afhængigt af regionen. Det er typisk 26 procent alkohol. Til denne alkoholprocent er to ounce svarer til en portion. Et andet fælles likør, Baileys Irish Cream, indeholder 17 procent alkohol. Dette betyder, at 3 ounce Baileys svarer til en portion.
  • kan indeholde væsker samt likører med variable alkohol indhold. Enhver blandet drink, der svarer til en portion indeholder hvad der svarer til 1,5 ounce (45ml) i 80 proof (40 procent) alkohol. Det kan være svært at afgøre præcist, hvor meget alkohol en blandet drink indeholder som drikken kan foretages med forskellige alkoholiske ingredienser, som hver har forskellige alkohol indhold. Det er lettest at vælge drinks, der er lavet med kun én type af alkoholingrediens, eller er lavet med flere forskellige alkoholiske ingredienser, der indeholder den samme mængde alkohol. Heldigvis har de specifikke betjener ækvivalenter for nogle almindelige drinks allerede blevet bestemt (se nedenstående afsnit), men husk på, at portioner kan variere meget, hvis de opskrifter lidt justeres, fordi hårdt spiritus er sådan en koncentreret kilde af alkohol.
 5. 5
  Afmål eller vælge den ønskede lydstyrke. Dette kan gøres af dig eller af en erfaren bartender eller sommelier. Men sørg for at fortælle din server, præcis hvor meget af hver type drikkevare du ønsker at drikke. Drikkevarer såsom øl på flaske, der allerede findes i den mængde, der svarer til en portion kan være mest praktisk. Det kan være meget svært at fortælle, hvad kapaciteten af ​​en glas er bare ved at kigge på det, og med koncentrerede kilder til alkohol en lille variation kan betyde en enorm forskel i det faktiske antal portioner.
  • Øl er typisk tilgængelige i 12 ounce (355ml) dåser og flasker. Men amerikanske pint briller holder 16 ounce (ca. 475ml) og britiske (Imperial) pint briller holder 20 ounce (næsten 600 ml).
  • Vinglas har en kapacitet, der er større end fem ounce (150 ml), men er faktisk beregnet til at holde kun 5 ounce vin. Vinglas er også tilgængelige i mange forskellige former og faktiske størrelser. Det er ikke ønskeligt at først hælde vin i en målebeholder før hælde det i et glas, så det kan være nyttigt at afgøre, hvad fem ounce væske ligner især vinglas hjælp målte mængder af vand eller juice. Små 187ml flasker vin kan også købes i stedet for standard 750ml flasker vin. Mens 187ml flasker giver noget mere end en portion, de er godt under to portioner, og tilbyder en nem alternativ til at måle eller anslå den mængde vin, der hældes fra en stor flaske.
  • For hård spiritus og likører, skød briller af en bestemt kapacitet kan anvendes. kan også anvendes til at måle den ønskede volumen. Bartendere kan frit hælde visse mængder. Hvis ja, spørg dem, hvad volumen de hælde sørge for, at de ikke giver dig alt for meget alkohol. Det kan være bedst at bruge miniature 50ml flasker hård spiritus. En mini flaske 80 proof (40%) spiritus er bare 5ml mere end den anbefalede 45ml servering. 50ml svarer til 1,69 ounce 1,69 ounce af spiritus, der er 40% alkohol indeholder 0.68oz ren alkohol, hvilket er omkring 1,5 portioner af alkohol. En mini flaske, der indeholder spiritus eller likør, der er 30% alkohol giver 15ml ren alkohol, eller bare om en nøjagtig servering af alkohol.
 6. 6
  Kun drikke to eller færre portioner for alkoholholdige drikkevarer, som du har oprettet tjener størrelser for. Hvis du er usikker på alkohol indholdet af en drikkevare eller volumen for glasset, det er tjent ind, undgå det, indtil du ved nok til at etablere korrekte betjener størrelser.
 7. 7
  Vælg mindre "drikkelige" drikkevarer. Mørke, flavorful øl og vin kan tilfredsstille efter en servering eller to, opmuntre langsomt nyder snarere end hurtig tørstslukkende (som ikke virker, og feeds på sig selv, fordi alkohol er vanddrivende), og selv smage barske om beruset hurtigt, eller i kvantitet. Smager fantastisk... mere fylde!
  • Mørk øl har ofte noget mere alkohol end lys øl.
 8. 8
  Drik ikke alkohol hver dag. For mange mennesker, især kvinder, kan det være sundere at drikke en eller to drinks kun et par gange om ugen i stedet for hver dag.
 9. 9
  Drik ikke-alkoholiske øl eller nonalcoholic jomfruelige cocktails. Alkoholiske drikkevarer kan være stor erstatninger for alkoholholdige drikkevarer. De ser og smager ligner alkoholholdige drikkevarer, og at man kan drikke med andre, der drikker lignende alkoholholdige drikkevarer. Man kan også drikke alkoholiske drikke efter at man har indtaget den daglige grænse på to eller færre portioner af faktiske alkoholholdige drikkevarer. Husk på, at ikke-alkoholiske øl faktisk indeholder en meget lille mængde alkohol, mens jomfruelige cocktails ikke bør indeholde nogen alkohol.

Etablerede betjener størrelser til blandede drinks

  • Amaretto sour: 1 portion
  • B-52: 1 portion
  • Bloody mary: 1 portion
  • Chokolade martini: 1.67 portioner
  • Cosmopolitan: 1,67 portioner
  • Daiquiri: 1 portion
  • Gin og tonic: 1,33 portioner
  • Hurricane: 3 portioner
  • : 1 portion
  • Mai tai: 1.82 portioner
  • Kamikaze: 1 portion
  • Manhattan: 1,33 portioner
  • Margarita: 1,33 portioner
  • Martini: 1,33 portioner
  • : 1 til 4 portioner
  • Pina Colada: 2.13 portioner
  • Rum og koks: 2.67 portioner
  • : 1,33 portioner
  • : 1,33 portioner

Alkohol indhold (volumenprocent) til kommerciel øl

  • Guinness Draught: 4,0% (4,2% for aftappet udkast)
  • Beamish Stout: 3,8%
  • Drage Stout: 6,8%
  • Amstel Light: 3,5%
  • Anchor Steam 4,9%
  • Blue Moon: 5,4%
  • Budweiser: 5,0%
  • Bud Light: 4,2%
  • Bud Light Lime: 4,2%
  • Busch: 4,6%
  • Coors: 5,0%
  • Coors Light: 4,2%
  • Coors Ekstra Guld: 5,0%
  • Corona Extra: 4,6%
  • Heineken: 5,4%
  • Heineken Light: 3,5%
  • Stone IPA: 6,9%
  • Stone Dobbelt Bastard: 10%
  • Icehouse: 5,0% og 5,5%
  • Labatt Blå: 5,0%
  • Michelob: 5,0%
  • Michelob Light: 4,3%
  • Michelob Ultra: 4,2%
  • MGD: 5,0%
  • Miller High Life: 5,5%
  • Miller Lite: 4,2%
  • Olde English 800: 5,9%
  • Olde English 800 Is: 7,9%
  • Pyramid Pale Ale: 5,1%
  • Pyramid India Pale Ale: 6,7%
  • Pyramid Snow Cap: 7,0%
  • Red Dog: 5,0%
  • Redhook ESB: 5,8%
  • Sam Adams Boston Lager: 4,8%
  • Sam Adams Light: 4,0%
  • Sam Adams Double Bock: 8,5%
  • Shiner Bock: 4,4%
  • Shiner Light: 3,9%
  • Sapporo Reserve: 5,2%
  • Sierra Nevada Pale Ale: 5,7%
  • Sierra Nevada Bigfoot: 10%
  • Widmer Hefeweizen: 4,7%
  • Widmer Drop Top Amber Ale: 4,9%

Tips

 • For at kunne høste de fabelagtige sundhedsmæssige fordele uden over inspektoratets er at skifte en alkoholisk drik med en eller flere glas vand, juice, tomat eller clamato juice, pop, sodavand, danskvand og lime. Ikke alene betyder det at sikre et klart hoved den følgende morgen, men du forbliver hydreret.
 • Brug de samme briller for bestemte alkoholholdige drikkevarer, så du præcist kan måle korrekte servering mængder.
 • Selvom det ikke anbefales, at sofavælgerne begynder at drikke alkohol, har videnskabelige undersøgelser vist, at indtagelse af en eller to drinks om dagen af ​​sunde voksne kan være forbundet med en reduktion i den samlede dødelighed samt en reduktion i forekomsten af ​​kardiovaskulære og sygdomme. Vin og øl har vist flere fordele end andre former for alkohol. De sundhedsmæssige fordele er afledt af reduktionen af ​​stress.

Advarsler

 • Forbruget af alkoholholdige drikkevarer svækker din evne til at køre bil eller betjene maskiner, og overdreven indtagelse kan medføre sundhedsproblemer.
 • Ethvert beløb af alkohol kan være skadeligt for voksne mennesker, der har allerede eksisterende medicinske tilstande.
 • Gravide og ammende kvinder må aldrig drikke alkohol, da selv små mængder er meget skadelige for fosteret og ammende spædbørn. Ifølge Surgeon General, bør kvinder ikke drikke alkoholiske drikke under graviditeten på grund af risikoen for fosterskader.
 • Alkohol er også særligt skadeligt for børn og de alt for unge til at drikke.
 • Hvis du er på en anti-depressivt eller diabetisk, drøfte med din sundhedspleje udbyder før drikke alkohol. Alkohol er et depressivt og kan påvirke, hvor godt du føler.